Güncellemeler
+1 yıl
NDKNDKDMDLDK tamam tamam az önce baktım Rockefellerlar daha zenginmiş 5-15 Trilyon dolar arası değişiyormuş servetleri adamlar Trilyoner be. Amazon’un kurucusu Milyarder
Güncellemeler
+1 yıl
Boşa yaşıyoz ya
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Feller 750 trilyon dolar servete sahip diye duymuştum
Dünyadaki tüm paraları toplasan en fazla 500 trilyon eder.
Yok baktım dünyanın en zengin ailesiymiş Rockefeller 11 Trilyon dolarla
11 trilyon diye bir servet yok dünyada
@Spiderlord var
Bu parayla ne yapılır
Daha Fazladır 11 trilyon dolar gayrimenkulleri var sadece 500 ila 750 trilyon Servete sahip dolar benim tahminim katrilyon dolarlar var bu adamlarda daha deli paralar var
@Spiderlord evet sözde öyle hepsini açıklamıyor lar bu adamlar 500 ila 750 trilyon dolar hatta benim tahminim katrilyon dolarlar var
Aile daha zengindir ama servetleri hesaplanırken kişi başına düşen miktara bakılıyor diye biliyorum. O yüzden Jeff önde
Jeff sadece çalışanları dostum
Rockfeller ailesi daha kapsamlı ve geniş aile o yüzden daha zengindir
Türkiye olmadığı kesin Türkiye'nin en zengini Murat Ülker dünya zenginleri sırasında 400 sıralarda falan içler acısı
Sabancı ve koç aileleri varmış herhalde ilk 20-30’da falan
Evet
Abi sağda solda 3-5 liraya yazılan clickbait yazılara inanmayın ya. Dünyanın en zengin kişisi unvanı için Bezos ve Musk yarışıyor o kadar.
jeff abim çok zengin çok benden bile zengin
Güncelleme: Yanlış bilgi kız 1- Jeff Bezos: 190 milyar dolar bu adamı geçemez aileler bu adam manyak bi şey manyak
Yok güncelleme doğru dünyanın en zengin ailesi hatta rockefeller dünyayı yöneten ailelerden servetleri 11 trilyon dolar
Dostum David rockefeller kişisel serveti 20 trilyon dolar
Bilinenler içinde en zengini Amazon olabilir ama diğeri kesinlikle en birinci falan olabilir
Jeff Bezos tabiki