Aylik ortalama 6500-7500 arasi gelirim var bir evim var kirada ordaki gelirimin ustune 550 tl ekleyim suanki oturdugum
kirayi öruyorum.
evliyim insallh uc aya oglum olucak.
Sosyal yaşam olarak bir etkinligimiz yok eşim çok para da harcamağı halde birikim yapamiyorum her ay avanstan kullaniyorum
özellikle son bir yildir boyle. Aylik 1600 tl de kredi karti borcum var nasil bir birikim yapmaliyim sizce?
kirayi öruyorum.
evliyim insallh uc aya oglum olucak.
Sosyal yaşam olarak bir etkinligimiz yok eşim çok para da harcamağı halde birikim yapamiyorum her ay avanstan kullaniyorum
özellikle son bir yildir boyle. Aylik 1600 tl de kredi karti borcum var nasil bir birikim yapmaliyim sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kredi kartını kullanmayı bıraktığında herşeyin düzene giricek emin ol
Bbereket olaylarını bilmiyorum ama 5 6 hatta 7 milyarı yetiremedigim zamanlar oluyodu hiç alış veriş çıkmıyorum etmiyorum cüzdanımda ki para duruyor diyodum bekar olmama rağmen bu böyleydi kredi kartından o kadar harcama gidiyordu ki anlatamam sonra kredi kartını kapattim zaten kredi kartında faiz var o da haram öyle bisey sanırım şuanda islami bi hayatım var mı dersen yok hala aynı yaşam fakat şimdi hiç yoktan birikim yapıyorum yaptığım birikimi altına ceviriyorum ciddi anlamda kredi kartının psikolojik bir tuzak olduğunu düşünüyorum
Kart tuzaktır
Mantikli alismisim en
Kisa zamanda kullanmayacahim
Kktini
Eşin çalışmıyorsa şayet aldığın paradan birikim yapamaman çok normal ki.
Eşim fazla harcama yapmaz nereye gittigini anlamadan para bitiyor isyerindeki arkaraslarim aylik 2-3 bin aylik birikjm yaparken ben yaoamayinca sasiyorum
Not al ne harcıyorsun ne alıyorsun gör. Gereksiz gıda kıyafet vs gibi harcamalari daha iyi kontrol edersin 1 lira dahi harcasan not al.
İslami bir hayat yaşamazsanız 50 bin de alsanız bereketi olmaz.
Evet kanka öyle diyorsan bereketsizdir paran büyük ihtimalle
Yarısını eşine ver, o saklar
Yarisi kalmiyor ki
Evet senin yer8nde ben olsam çok biriktirirm