Para & Ekonomi Ay sonunda ne kadar paranız kalıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor 1-500 TL 500-1.000 TL 1.000 TL üstü Para mı o ne? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ay sonunda ne kadar paranız kalıyor? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
selen_mls Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 81% +1 yıl Güzellik salonu işletiyorum yabancı bir ülkedeyim dolar üzerinden çalıştığım için fazlasıyla kalıyor 1 5 Yorumla Mysteriousüye +1 yıl Beni de al Yorumla selen_mls +1 yıl Bende bu yerlere gelmek için çok çalıştım hop diyince olmadığı gibi Yorumla Mysteriousüye +1 yıl Abla 22 yaşındasın 20 yıllık deneyim sahibi gibi havalara girme ahahahaj Yorumla selen_mls +1 yıl Evet ama üniversite döneminde çok çabaladım hem çalıştım hem okudum Yorumla Mysteriousüye +1 yıl Bunu herkes yapıyor bende çalışıp okudum kredi çektim ama sadece karnımı doyurabildim herkesin şartları bir olmuyor Yorumla
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl su an birikim degil, normal hesabimda 14 bin Euro fazlaligim var, neden sordun? 0 0 Yorumla
pulbiberlikekik Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl kalmıyor artık ya çoraplarımı satıcam ya da bir finansal köle bulucam yether 0 0 Yorumla
yanlizkurt8434 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Maaşa üç gün var ve ben hala eski maaşıma dokunmadım bile 😎😃😃 0 0 Yorumla
dicccman Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl ne kalması görmüyorum elime almıyorum direk bitiyor 0 0 Yorumla
vampirrr Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Bugün maaş günümdü la soruyu görünce dank etti hahaha 🤣🤣 0 0 Yorumla
safranmani Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl biriktirmeye çalışıyoruz elde kalanlarla ama her yer pahalılandı 0 0 Yorumla
Kubilaylaylom06 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ayın başında hemen bittiği için ay sonunda paranın ne olduğunu unutuyoruz 0 0 Yorumla
arsen44 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl 0 herşey o kadar pahaliki sanki kraliyet ulkesinde yasiyoruz mq 0 0 Yorumla
çikolata_ağacı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl 400 500 arasında artıyor onu da biriktiriyorum 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl memur değilim isçi hiç değilim issizim... 0 0 Yorumla
ᴡiɴᴄʜєѕᴛєʀ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Kalırsa şükür namazına kalkıyoruz ama kalmıyor :D 0 0 Yorumla
Zevahir06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bazen sıfır çekiyoruz ödemelerin çokluğuna göre... 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 473 cevap paylaştı. Param her ay onbinlerce artıyor diyelim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Güzellik salonu işletiyorum yabancı bir ülkedeyim dolar üzerinden çalıştığım için fazlasıyla kalıyor
Beni de al
Bende bu yerlere gelmek için çok çalıştım hop diyince olmadığı gibi
Abla 22 yaşındasın 20 yıllık deneyim sahibi gibi havalara girme ahahahaj
Evet ama üniversite döneminde çok çabaladım hem çalıştım hem okudum
Bunu herkes yapıyor bende çalışıp okudum kredi çektim ama sadece karnımı doyurabildim herkesin şartları bir olmuyor
su an birikim degil, normal hesabimda 14 bin Euro fazlaligim var, neden sordun?
kalmıyor artık ya çoraplarımı satıcam ya da bir finansal köle bulucam yether
Maaşa üç gün var ve ben hala eski maaşıma dokunmadım bile 😎😃😃
ne kalması görmüyorum elime almıyorum direk bitiyor
Bugün maaş günümdü la soruyu görünce dank etti hahaha 🤣🤣
biriktirmeye çalışıyoruz elde kalanlarla ama her yer pahalılandı
Ayın başında hemen bittiği için ay sonunda paranın ne olduğunu unutuyoruz
0 herşey o kadar pahaliki sanki kraliyet ulkesinde yasiyoruz mq
Pandemi dolayısı ile züğürt geziyorum
D diyorum fjdkdjkdkdk
400 500 arasında artıyor onu da biriktiriyorum
memur değilim isçi hiç değilim issizim...
bilmiyorum ki ne kadar kalıyor
Maalesef birşey kalmıyor
Kalırsa şükür namazına kalkıyoruz ama kalmıyor :D
Bazen sıfır çekiyoruz ödemelerin çokluğuna göre...
Dolar kalmadığı kesin 😊
harcadığımdan daha fazlasını kazanıyorum..
İş bulana kadar aile evi.. 0 TL..
Param her ay onbinlerce artıyor diyelim.
Aga maaş gününe 10 gün kala param bitmişti
yarın maaş alacağım elimde 100 tl kalmaz ki
1.000 TL üstü
Buri para mı dedi?
Para da neymiş?
15 kuruş
300 falan artıyor.
Para mı? O da ney?
esnafım
Para mı o ne?
Kalmıyo
Yeniyor mu?