Bakın hayat bu kaybedebilirsinde kazanabilirsinde önemli olan her ikisininde sonucunda ders çıkarmaktır ticaret kazanırsın kaybedersin üzülmem yatırım yaparsın kazanırsın kaybedersin üzülmem kaybetseydim o kadar parayı ders çıkarırdım hayatta herşey nasip kısmet
Kendi suçu kısa yoldan zengin olmak istersen böyle olur borsa kısa yoldan zengin olmak için bur sistem değil , sülün osman derki ''Kusura bakma hakim bey. Memlekette Galata Kulesi'ni satın alacak eşekler olduğu sürece ben bu kuleyi satarım'''
Teşekkür ederim teveccühünüz. Borsa kör kurşun ile oynanmaz analizi bileceksin gidip eğitim alacaksın kendi hesabına kitabına göre oynayacaksın uzmanlara göre bu kripto para borsası çok korkunç bir yer diyorlar her gün açık limit yok 20 saniye sonra zengin de olabilirsin sen oynadığın platforma borçlu da çıka bilirsin bunun olayını çok gördüm benim arkadaş analiz yaparak YAKLAŞIK 1 YIL UĞRAŞARAK yatırdığı para bilmem kaç katını kazandı ve bu para ile gitti BTC Reis"saygılar reis"den aldı şu an kafa rahat ve 1 yıl boyunca sefillik içer gezdi arkadaşlar ile konuşmadı sevgilisiyle bile konuşmadı gene arkadaşım (bunun analizi grafik okumadı daha iyi ve biraz daha zengin) hiç abartmıyorum hergün gittiği kafenin en alt katını kendine kapatıyor (zaten oraya fazla müşteri gelmiyor) 2-3 gün boyunca tam gün analiz yapıyor (orada kalmıyor) ve para basıyor bir ev parası araba parası kazanıyor ama geçen gün yanlış hesabı yüzden dehşet-ül vahşet bir para kaybetti kaç ev kaç araba parası gitti kafana sıkarsın bir daha oynamayacağım diye tövbe edersin öyle bir para kaybetti çok zor toparladı yani kendine güveneceksin kör kurşun oynanmaz (bu arada bende kör kurşun oynuyorum ama öğrenme aşamasında yım 😂) cümle sonu bağlayamadım ama okuyanlar anlar. Hadi eyvallah.
Iddiası var ama ben bi delil göremedim. 220 lirayı 3milyon yapabilecek bi zeka nasıl olur da en azından yaptığı işlemleri ve id numaralarını excel çıktısı almaz? Haber başlığı da yanıltıcı, 220 lirasını kaybetmis adam, doğruysa 😀
Çok iyi görüş 👍 Bana da hem kişinin popüler olmak istemesi hem de sitenin tık almak istemesi gibi geldi 😂 Fakat böyle bir şey olsa kim ne yapardı merak ettim :D
Hocam doğruluk payı yüksek olsa borsanın ismini de haykırır ama borsanın açacağı davadan korkmuştur. Hesaplar hacklenince bir şey yapılamıyor ama kişi için borsada ki acılan hesapta sahip olduğu coinin yatırma adresini o coinle ilgili scan edebilecegi bir sitede aratınca o cüzdandaki bakiyesi, işlemleri gözükür. Bunu kanıt olarak ekleyerek şikayette bulunur. Bize de zamanında bazı borsalar böyle yaptı gittik telegram gruplarında anlattık milletin önünde, verdiler coinlerimizi 👀
Gayet iyi abi. Paranı en azından $ uzerinden yonetiyosun, iç piyasanın stresini taşımıyosun. Açgözlülük yapmadan para yonetilince daha iyi bi yatırım şekli yok benim acımdan, tabi ki soylediklerim yatırım tavsiyesi değildir. Boğa sezonu geldi fiyatlar tavan yaptı herkes girdi, iki gun sonra ayıya döner piyasa en cok bunlar kaubedip laf edecek. Bistten buralara kayan cok oldu, bi nevi parayi y dışına çıkartıyosun, normal böyle haberler 😊