Ön satışından uzun vade tutarım diye 850 TL ye aldığım kripto para mucizevi bir şekilde 600 katına kadar yükseldi ve ben 410 katına ulaştığında sattım. Kripto borsası güven vermediği için aynı alanda değerlendirmeyi düşünmüyorum.
Emtia veya borsa düşünüyorum. Konu hakkında tecrübe sahibi arkadaşlardan değerli alice yorumlarını bekliyorum, hayırlı akşamlar.Alice coin
Alice coin yorumları: ALICE Coin ile 350,000 TL para kazandım fakat yatırımımı nereye yapmalıyım? Tavsiye verir misiniz?
410 kat gidene kadar sabırla bekledin yani 😂 iyi ki yalancıyı şey yapmıyorlar. O para 3-5e katlayınca bile heyecandan satarsın hadi 10 kat olsun. 410 kat gitmiş de. Bir de inandırıcı olsun diye 600 kat gitmiş de o 410a düşünce vermiş 😂😂😂
Heee heee o satanlar 600 kat gitmeden mi almışlar. Elden ele geçiyor. Birisi 1ken alıyor 5ken satıyor diğeri 5te alıyor 20de satıyor diğeri 20de alıyor 50de satıyor. Ama sen maşallah 1den almışsın 410dan satmışsın.
@sedatkoc90 kardeşim 20,000 TL bıraktım Binance’da. O tutarda 10k olarak iki parça halinde Chz ve Xrp de bekliyor. Kalan kısmı daha stabil bir yatırım için bekletiyorum
300bin anapara ile yatırım var burada 850 TLye benzemez. Fukarayı gördük neyse Allah sana değil 410 kat 410k kat kazanmayı nasip etsin Elon Musk kardeşim
Kredi yok orada. Kredili işlem yapmam. Aklıma gelirsen sana 300bin kaç olmuş onu da atarım. Ben uzun vadeli yatırımcıyım.
Kriptocu sende dikkat et, her zaman 410 kat kazanamazsın. Arkanda devlet garantisi de yok. O parayı çekerken cüzdanın kaybolmasın dikkat et benim param takasbankta TC garantisi var :)
3-5bin mi ahahahah :) senin borsadan haberin yok sanırım 1 yıldır ralli var hiç bilmeyen 2 kat kazandı geçen sene. Ben paramı 5e katladım. Sen merak etme beni. Neyse Allah çarşına pazar versin kardeşim dünyanın sayılı zengini olursun bir daha 350bini 410a katlarsan Ziya dostum :)
İki fakir apaçi bir olmuş :) ispat attım biri özelden atacak atsana çanağın bütünse burdan :) 850 TL öğrenim kredisinden biriktirdiğini yatırmış fakir utanmadan bAna fakir diyo
Gün geçmiyor ki kripto para dünyasına yeni bir coin eklenmesin. Yeni kahramanımız Alice coin olarak bilinen My Neighbor Alice. Alice coin nedir, Alice coin nerden alınır bakalım.
Alice (myneighboralice) Coin Yorumları
My Neighbor Alice (ALICE)
My Neighbor Alice, Antler Interactive tarafından, 2021 Ocak ayında test sürümü yayınlanan bir oyun. Oyuncuların sanal adalar alıp satabildiği, NFT niteliğindeki eşyalar toplayabildiği, yeni arkadaşlar kazanabildiği bir oyundur.
Alice coin, ERC-20 tabanlı bir token’dır. Oyunun blokzincir tabanlı ve DeFi özelliklerine sahiptir. Alice coin yorumlarına bakarsak piyasaya hızlı bir giriş yaptığı aşikar.
Alice coinin çıktığı günden beri gördüğü en düşük seviye 3,19 dolardır. En yüksek fiyatı ise 42,55 dolardır. Dolaşan arzı 30.600.000 ALICE olan kripto paranın toplam arzı 100.000.000 ALICE’tir. Aşağıdaki alice coin grafik seyri açısından fikir veriyor.
alice coin grafik
Grafikte de görüldüğü gibi dalgalı bir seyir izliyor Alice coin. Aynı diğer kripto paralarda olduğu gibi. :) Grafikte çok derin bir ayı sezonu göremiyorum. Biraz ayı sezonu, biraz boğa sezonu. Tam al sat yapmalık bir coin izlenimi veriyor. Peki Alice coin hangi borsadan alınır bakalım:
Binance,
Gate. io,
KuCoin,
FTX,
Paribu, Alice coin bulabileceğin sitelerden sadece birkaçı.
Alice coin hakkında bildiklerimi aktardım, kafandaki soru işaretleri gitmiştir umarım. :)
Bu Coin ile benzer kazançlar sağlayanlar oldu doğrudur. Seninki de doğruysa tebrik ederim. Aslında bu kripto para piyasasından para kazanmak hatta zengin olmak isteyenler için çok önemli bir örnek. Umarım okuyan olur bu sorunu. Sorduğun şeye gelince. Macera aramadığına göre sepet oluşturabilirsin. Döviz, emtia, hisse senedi vs. gibi. Hisselerde de grafiği istikrarlı olan yani bu coin gibi aniden yükselip düşmeyen hisselere yatırman mantıklı olur. Ha hangilerini tercih edersin onu bilemem öyle bir tavsiye vermem.
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Alice coin yorumları: ALICE Coin ile 350,000 TL para kazandım fakat yatırımımı nereye yapmalıyım? Tavsiye verir misiniz?