Emtia veya borsa düşünüyorum. Konu hakkında tecrübe sahibi arkadaşlardan değerli alice yorumlarını bekliyorum, hayırlı akşamlar.

Gün geçmiyor ki kripto para dünyasına yeni bir coin eklenmesin. Yeni kahramanımız Alice coin olarak bilinen My Neighbor Alice. Alice coin nedir, Alice coin nerden alınır bakalım.
My Neighbor Alice, Antler Interactive tarafından, 2021 Ocak ayında test sürümü yayınlanan bir oyun. Oyuncuların sanal adalar alıp satabildiği, NFT niteliğindeki eşyalar toplayabildiği, yeni arkadaşlar kazanabildiği bir oyundur.
Alice coin, ERC-20 tabanlı bir token’dır. Oyunun blokzincir tabanlı ve DeFi özelliklerine sahiptir. Alice coin yorumlarına bakarsak piyasaya hızlı bir giriş yaptığı aşikar.
Alice coinin çıktığı günden beri gördüğü en düşük seviye 3,19 dolardır. En yüksek fiyatı ise 42,55 dolardır. Dolaşan arzı 30.600.000 ALICE olan kripto paranın toplam arzı 100.000.000 ALICE’tir. Aşağıdaki alice coin grafik seyri açısından fikir veriyor.
Grafikte de görüldüğü gibi dalgalı bir seyir izliyor Alice coin. Aynı diğer kripto paralarda olduğu gibi. :) Grafikte çok derin bir ayı sezonu göremiyorum. Biraz ayı sezonu, biraz boğa sezonu. Tam al sat yapmalık bir coin izlenimi veriyor. Peki Alice coin hangi borsadan alınır bakalım:
Alice coin hakkında bildiklerimi aktardım, kafandaki soru işaretleri gitmiştir umarım. :)
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bu Coin ile benzer kazançlar sağlayanlar oldu doğrudur.
Seninki de doğruysa tebrik ederim.
Aslında bu kripto para piyasasından para kazanmak hatta zengin olmak isteyenler için çok önemli bir örnek.
Umarım okuyan olur bu sorunu.
Sorduğun şeye gelince.
Macera aramadığına göre sepet oluşturabilirsin.
Döviz, emtia, hisse senedi vs. gibi.
Hisselerde de grafiği istikrarlı olan yani bu coin gibi aniden yükselip düşmeyen hisselere yatırman mantıklı olur.
Ha hangilerini tercih edersin onu bilemem öyle bir tavsiye vermem.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!410 kat gidene kadar sabırla bekledin yani 😂 iyi ki yalancıyı şey yapmıyorlar. O para 3-5e katlayınca bile heyecandan satarsın hadi 10 kat olsun. 410 kat gitmiş de. Bir de inandırıcı olsun diye 600 kat gitmiş de o 410a düşünce vermiş 😂😂😂
600 katına satanlar kimler öyleyse? 2. Dakikasında 50 katı gördü ve stop loss koydum.
Ayrıca yorumun soru ile alakası yok. Gölge etme
Heee heee o satanlar 600 kat gitmeden mi almışlar. Elden ele geçiyor. Birisi 1ken alıyor 5ken satıyor diğeri 5te alıyor 20de satıyor diğeri 20de alıyor 50de satıyor. Ama sen maşallah 1den almışsın 410dan satmışsın.
Gölge edilecek bir durum yok Ziyaaaaaaa 😂😂😂
Anladım fukaranın tekisin ama herkes sen gibi değil. İmkanım var şükür. Para gelen-giden olay ;)
850 lira ile yatırım yapmış adam gelmiş bana fukaranın teki diyo. Benim aylık gelirim 12bin, bu sadece borsadaki uzun vadeli hisselerim
Hahaha ne bu? Paintte hazırlayayım 2 dakikada 😂😂
https://hizliresim.com/nkCNU5
Daha nasıl kanıtlayayım info yatırım o. Dikkat edersen ben açık açık attım atmayan sensin
Bende attım, takip atarsan iban açık şekilde ss de atarım. Ama özgüven yok ki. Gizli kullanıcı olmuş bir de. Sanki adam yiyoruz hahaha
@sedatkoc90 kardeşim 20,000 TL bıraktım Binance’da. O tutarda 10k olarak iki parça halinde Chz ve Xrp de bekliyor. Kalan kısmı daha stabil bir yatırım için bekletiyorum
300bin anapara ile yatırım var burada 850 TLye benzemez. Fukarayı gördük neyse Allah sana değil 410 kat 410k kat kazanmayı nasip etsin Elon Musk kardeşim
Dikkat et krediler bir yerinde patlamasın hahaha
Sen 3-5k kazanıcam diye risk et bakalım 300k. Belki 10 seneye bir 300k kâr edersin şansın yaver giderse ahhaha
Kredi yok orada. Kredili işlem yapmam. Aklıma gelirsen sana 300bin kaç olmuş onu da atarım. Ben uzun vadeli yatırımcıyım.
Kriptocu sende dikkat et, her zaman 410 kat kazanamazsın. Arkanda devlet garantisi de yok. O parayı çekerken cüzdanın kaybolmasın dikkat et benim param takasbankta TC garantisi var :)
3-5bin mi ahahahah :) senin borsadan haberin yok sanırım 1 yıldır ralli var hiç bilmeyen 2 kat kazandı geçen sene. Ben paramı 5e katladım. Sen merak etme beni. Neyse Allah çarşına pazar versin kardeşim dünyanın sayılı zengini olursun bir daha 350bini 410a katlarsan Ziya dostum :)
İki fakir apaçi bir olmuş :) ispat attım biri özelden atacak atsana çanağın bütünse burdan :) 850 TL öğrenim kredisinden biriktirdiğini yatırmış fakir utanmadan bAna fakir diyo
Çok yükselme düşersin kardeşim dikkatli ol ahahahah :) neyse ziyacım bu kadar t. şak yeter bol kazançlar
Biz trilyonlar kazandik yine boyle reklam yapmadik kendimizi iki kiz dusurmek icin açilmiş bos bir ego sorusu
Binance'a sonradan geçmiş galiba o coin. Temel analizini yapmadım ama merak ettim doğrusunu. Yatırım tavsiyesi vermek yasak, kusura bakmayın.
Ben coin paylaşmayı mantıklı bulmuyorum. Seninde yazdığın gibi çok hareketli bir piyasa bu. Ne olacağı belli oluyor. Aniden pump veya dump geliyor.
paparama para gönderirsen inanırım fjjsrkrlae öğrenciyiz bizide görün ya
İnsanların anlık ihtiyaçları olabilir ben şahsen hak veri... şaka şaka türememiş oldum olası böyleymiş 😂
1077793949 banka hesabından direkt gönderilebiliyor. Gönlünden kopar belki diye yazdım yanlış anlaşılmasın
bana versene o parayı
Bölüşelim mii😎😂
yalancıya şap şap vuruyum mu :D
Tamam lan yüklenme adama bu kadar 😂
Altın al
En İyi Kız Görüşü