0,03 iken almıştım toplam 9K var elimde şu an satıp satmamak arasında kararsızım ama ben bu genel yükselişlerin ağustos ayına kadar devam edeceğini düşünüyorum büyük ihtimal satmam. Size de tavsiyem fiyatlanmasını yapmış coinlere giriş yapmayın terste kalırsanız büyük risk almış olursunuz. Karar yine senin tabi...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
0,03 iken almıştım toplam 9K var elimde şu an satıp satmamak arasında kararsızım ama ben bu genel yükselişlerin ağustos ayına kadar devam edeceğini düşünüyorum büyük ihtimal satmam. Size de tavsiyem fiyatlanmasını yapmış coinlere giriş yapmayın terste kalırsanız büyük risk almış olursunuz. Karar yine senin tabi...
Satma nft projeleride gelicek iyice uçucak 1 dolar beklentim var zengin olmasanda bir araba paran olucak yakında
Arabamı bu sayede aldım zaten bro :) çok şükür teknik analiz bilgim var
Darısı bana da bende şans yok
Şans değil knk bu iş sabır işi, bu piyasa nasıl biliyomusun "Sabırsızın, sabırlıya parasını teslim ettiği bir piyasa"
Kısmen ama doğru yerden alırsan şimdi burdan alıp piyasa ayıya girince biter işin
Hedefim ağustos ayına kadar beklemek. :) Ayı sezona gireceğini anladığın an satarsın bunu da sadece grafiklerde görebilirsin.
Sadece grafl değil bir haber bile yetiyor
Aynen o da etkili tabi
Hayırlısı bakalım başka bahara kaldı benim araba işi
Sabırlı dostum sıkma canını piyasa fırsatlarla dolu bak şu saatte bile beni uyutmuyor :) neden mi? Çünkü boğa sezonundayız bro :)
Düşük satoshili coin bulmak gerek o araba için yoksa kazanıyorsun
Eğer beklerim sene sonunu dersen DENT coine bak araştır derim.
Pumo yemiş
Neyki bu bitcoin gibi bişey mi? Girmeli miyim? Hiç bilmiyorum nasıl giriş yapılır? Ne kadar yatırmalıyız
Sence daha da yükselir mi
Bilemiyorum 0.36 destek oldu ordan alıp deniycem 1000 dolarlık ne bu ıq almadıkça yükseliyor
Alıncada fena çakılıyor şans yok ki 😂
Sabırsızlıktan kaynaklı hep korkuttular beni yükselirse aniden çakılır 2018 deki korku devam ediyor cake 2.5 tan aldım 5 dolardan sattım 20 dolar oldu