Biliyorum çok soru sordum kusura bakma ama son bir soru sormak istiyorum benim iş bankasından maaş kartım var eğer genç kart alırsam maaş kartından ayrı bir kart mı gelir yoksa maaş kartla birleştirilmiş bir kart mı gelir acaba. Çünkü ben maaş kartımı alışverişte veya başka birşeyde kullanmak istemiyorum
bir şey sorabilir miyim ben bu kartı yeni aldım da mesela bir giyim mağazasında 200 TL lik alışveriş yaptım 40 maxi puan kazandım. Farklı bir mağazada bu puanımı kullanabiliyor muyum? Bir mağazadan 50 TL lik ürün almak istedim mesela 40 maxi puanımı kullanınca 10 TL ye alabiliyor muyum ürünü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kullanıyorum. Sorun nedir?
Mesela belli bir tutar harcadım veya para çektim bunu ne kadar süre için de tekrar yatırmam gerekiyor faiz işlememesi için ya da faiz işleniyor mu
Hesap kesim tarihinden en geç 10 içerisinde ödemen gerek. %1.25 faiz uygulanır
Mezun oldum artık öğrenci değilim yine de alabilir miyim
Maximum Genc internet sitesinden detaylara bakabilirsin. Yanlış bir şey söylemek istemem
Peki kullanan biri olarak önerir misin?
Kesinlikle öneririm. Şimdiye kadar 1200 tl puan harcadım. Alışverişlerde iyi puan kazandırıyor
En çok puanlar hangi alışverişte birikiyor
Mesela Şok markette alışveriş yapıyorum. Her 50 tl harcamaya 10 tl puan veriyo
Bunun gibi bir çok kampanyaları var
O puanları istediğin zaman kullanabiliyor musun yoksa belli bir süresi mi var
Belirli süresi var
Peki o süre ne kadar?
Genelde karta yüklendikten 10 gün içinde kullanmazsan siliniyor
Biliyorum çok soru sordum kusura bakma ama son bir soru sormak istiyorum benim iş bankasından maaş kartım var eğer genç kart alırsam maaş kartından ayrı bir kart mı gelir yoksa maaş kartla birleştirilmiş bir kart mı gelir acaba. Çünkü ben maaş kartımı alışverişte veya başka birşeyde kullanmak istemiyorum
Maaş kartına bağlayabilirsin. Ortak bir hesap üzerinden kullanabilirsin. Kartı alınca hesap eşleme kullanarak yapabilirsin
Anladım çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için😊😇
Rica ederim. Detayları internet sitesinden bakmanı öneririm. Yanlış bilgilendirme yapmak istemem
Tamamdır oraya da bi bakıp başvuru yapacağım😊
bir şey sorabilir miyim ben bu kartı yeni aldım da mesela bir giyim mağazasında 200 TL lik alışveriş yaptım 40 maxi puan kazandım. Farklı bir mağazada bu puanımı kullanabiliyor muyum? Bir mağazadan 50 TL lik ürün almak istedim mesela 40 maxi puanımı kullanınca 10 TL ye alabiliyor muyum ürünü
Kullanıyorum
Harcama yaptığında aylık ne kadar faiz işliyor bilgin var mı?
Faiz koymuyor
Örneğin harcama yaptım veya para çektim o ay ödemezsem faiz koymuyor mu.