Para & Ekonomi Paycell uygulamasından anlayan var mı? Savaş233 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hazır limittim 900 idi ve 878,90 oldu eee tutarım sıfır hiç bişey yapmadım noldu buna 🤔🤦♂️ Paycell uygulamasından anlayan var mı? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KURSUNASKERLERಠ_ʖಠ Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Valla ben uğraşmıyorum paysel falan en son kart aldım 1 kere kullanmadım ziraat hesabın olsun oh mis 1 5 Yorumla Savaş233 +1 yıl Bende kullanmıyordum bir arkadas ml yüzün böyle oldu İstanbul kart yüklemek icin Yorumla KURSUNASKERLERಠ_ʖಠ +1 yıl Böyle paranın buharlaşması acayip bir şey Yorumla Savaş233 +1 yıl Rezillik yemin ederiyorum Yorumla Savaş233 +1 yıl *ediyorum Yorumla KURSUNASKERLERಠ_ʖಠ +1 yıl Neyse Allah'tan hepsi gitmedi siz işi sağlama alıp çekin parayı bence yarın bir gün hepsi gitmesin Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Bakiyene bak alt kısımda yazar 1 3 Yorumla Savaş233 +1 yıl Gerçekten sıfır benim yarısı gidin limit faturaya bireye yansıyor mu? Yorumla Savaş233 +1 yıl *yarisi gitti Yorumla ichwillsieg +1 yıl Yansır Yorumla
FrankAbagnale Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kullanım bedelidir 0 5 Yorumla Savaş233 +1 yıl O nasıl yani örnek verebilirmsin? Yorumla FrankAbagnale +1 yıl Bazı bankalar kullanım bedeli çeker karttan. Örneğin aylık 10 tl gibi Yorumla Savaş233 +1 yıl Ben akbank banka kullanıyorum hiç bir sey yok neye faturaya yazarmı? Yorumla FrankAbagnale +1 yıl Arayıp sorman lazım Yorumla Savaş233 +1 yıl Konuştun limitim 878 diyom o diyo 900 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Valla ben uğraşmıyorum paysel falan en son kart aldım 1 kere kullanmadım ziraat hesabın olsun oh mis
Bende kullanmıyordum bir arkadas ml yüzün böyle oldu İstanbul kart yüklemek icin
Böyle paranın buharlaşması acayip bir şey
Rezillik yemin ederiyorum
*ediyorum
Neyse Allah'tan hepsi gitmedi siz işi sağlama alıp çekin parayı bence yarın bir gün hepsi gitmesin
Bakiyene bak alt kısımda yazar
Gerçekten sıfır benim yarısı gidin limit faturaya bireye yansıyor mu?
*yarisi gitti
Yansır
Kullanım bedelidir
O nasıl yani örnek verebilirmsin?
Bazı bankalar kullanım bedeli çeker karttan. Örneğin aylık 10 tl gibi
Ben akbank banka kullanıyorum hiç bir sey yok neye faturaya yazarmı?
Arayıp sorman lazım
Konuştun limitim 878 diyom o diyo 900
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!