Kripto paranız var mı kazandırır mı?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
millet de haberlerde duyunca baya bir kolay sanıyor. Pazara gidip yarım kilo bitcoin alıyorsun. SAbahına hooop zengin oluyorsun. Bir kere önce bit coin alabilmek için sanal cüzdan hesabı oluşturacaksın ki bir yığın evrak doldurma işi var. Sonra bircoin almanın iki yolu var. Birincisi parayı bastırıp alma ki tadından yenmez. Satın alabilmen için bitcoin sahibi birinin elindeki bircoini satışa çıkarması lazım. Hadi bir satıcı buldun diyelim. Öyle kafana göre alamıyorsun. Bu iş için hakemlik yapan kişiler var. Alım satım onların gözetiminde yapılır. VE her alış verişte adamlar yüzdesini alıyor. İkinci yol ise madencilik dedikleri yol. Bu iş için siteler var. Giriyorsun siteye, önüne karmakarışık bir kodlama sistemi koyuyorlar. Hadi bakalım kır bunun şifresini diyorlar. Program ne kadar zorluysa ödül o kadar büyük oluyor. Ancak o iş için de gözetmen eşliğinde yapman ve gözetmenin durumu onaylaması lazım. Hepsini geçelim, bitcoin her hangi bir ticari girişimle değer kazanmıyor. Sadece insanların talebine göre inip çıkan bir hadise. Ehh şimdiler de haberlerde çıktı yaaa, millet zengin olma hayaliyle yüklendi yaa, bir süre daha böyle şişer. Ama bir sabah bir bakmışsın bitcoin hızla düşüyor. Acilen satmaya kalkarsın. Satış emri verirsin. Ama bir de bakmışsın dünyadaki tüm bitcoin sahipleri seninle eş zamanlı olarak satış emri vermiş. Herkes elden çıkarmaya çaloışıyor. Ve bir tek alıcı yok! Kimsenin düşüşe geçmiş bir parayı almadığı bir ortamda sen elindeki bitcoinleri nasıl elden çıkaracaksın? Öyle bir zamana denk getireceksin ki zorlanmadan satasın ve kar yapasın. Banka uygulamalarının borsa kısmı daha kolay. Ve daha az baş ağrıtıcı. Ben şahsen GS ye para yatırdım. Eğer şampiyon olurlarsa benim 3,78 den aldığım 800 hisse tanesi 15 tl ye kadar çıkar. VE karım yaklaşık 35 bin olur. Her şey takımın performansına ve kasasından yürüttükleri paraya bağlı. Bildiğin kumar işte. Ama bitcoinden daha sağlam daha pratik.
Cevap
8Cevap
Kısaca bitcoin in kullanım ömrü bitti.
İllaki kripto para diyorsanız başkalarına bakın.
Herkes altın aldı dolar düşüyor diye altın dibi gördü onun gibi bitcoin de günün birinde patlayacak
Kazandırabilir de kaybettirebilir de. Paranın başında beklemek gerekiyor birazda.
küçük yatırımcılar anca balık yemi olur :d
nasıl kaybedecekler yatırdıkları paranın altında mı değer olacak değer mi azalacak
ne kadar çok insanda olursa değeri o kadar azalır
o kadar değerliyse bunu icat eden niye kendine basmıyor? niye çok zengin adamlar fazladan almıyor
sınırlı derken nasıl sınırlı sanal para değil mi istediği kadar basamaz mı
çok saçma. yüzde yüz tezgah var işin içinde
bitcoini icat eden belli değil diğer kripto paraları icat edenler belli ama onlardan alsın
veya ben bir tane kripto para icat edeyim 100 milyar fazladan çıkarayım ne olacak
var zaten yüzlerce biliyoruz. bence ulusal kripto paralar kullanılacak bitcoin değil ama.
sanal para zaten kullanılacak. facebookta vardı mesela. para yatırıyon oyunda coin kullanıyon falan
Valla 2 yil evvel tanesi 1500 euroyken almayi dusunmustum birtane. Diyanetin Haramdir aciklamasi beni durdurdu. Yoksa su an 45.000 eurom olacakti 😁... Neyse beles para pesinde degiliz, az olsun öz olsun Helal olsun.
Kazananlar var fakat o piyasaya güvenip paramı yatırmayanlardan oluyorum ben de galiba
hiçbirisi sürekli kazandırmaz biraz şans biraz da tecrübe lazım riskli çünkü coin piyasası
Madeni para var 25 kuruş masada duruyor
10 bin liralık var duruyor köşede
kar mı zarar mı ettin
Ben altın ve gümüşcüyüm.
2 bin koymuştum w ay önce şu an 3 bin
Bir gün herkes batacak
var günlük ortalama 50-100 arası kazanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?