Para & Ekonomi Kripto para nereden alınır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kripto para almak istiyorum, sizce en iyi ve güvenilir uygulama nedir? Güncellemeler+1 yıl Güvenilir diyorum arkadsşlar 2 yıldızlık uygulamalar önermeyin Kripto para nereden alınır? Cevapla Nedir Soruları En İyi Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
AkıllıKöyünDELİSİ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Btc iyidir 1 hafta da dash sayesinde parayı ikiye katladım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Btc de parasını çekemeuen çok kişi olmuş Yorumla mehmet460146 +1 yıl Ciddi misin sen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1 ayda binlerce dolar kâr ettiğim iste binance ve öneri istersen verebilirim 49 dolar olan bnbye tüm yatırımları yaptım Şu an 267 dolar. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Düşükten alıcam zaten de uygulama arıyorum Yorumla
Zümrüd-üAnkaaKuşu Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Haluk tatar ın kanalında bunlarla ilgili açıklamalar var 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 643 cevap paylaştı. Binance den alabilriisn 1 0 Yorumla
Romeommmm Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl btc vb gibi yerler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gğvenilir gelmedi bana orası ve baya şikayet edeni vardı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Btc iyidir 1 hafta da dash sayesinde parayı ikiye katladım
Btc de parasını çekemeuen çok kişi olmuş
Ciddi misin sen
1 ayda binlerce dolar kâr ettiğim iste binance ve öneri istersen verebilirim 49 dolar olan bnbye tüm yatırımları yaptım Şu an 267 dolar.
Düşükten alıcam zaten de uygulama arıyorum
Haluk tatar ın kanalında bunlarla ilgili açıklamalar var
Binance den alabilriisn
Binance uygulamasını indir
btc vb gibi yerler
Gğvenilir gelmedi bana orası ve baya şikayet edeni vardı
Paribu uygulamasından alabilirsin
Süpermen'den
Btcturk
Beraber kazanalim
Binance veya btc