Para & Ekonomi İŞ BANKASI hesabı açtım eft kullanırken Tanımlı bir havale hesabın yok diyor ne yapmam lazım? gereksizkızım Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor eft ile para yollamam lazım ama uyarı veriyor ne yapmam lazım Güncellemeler+1 yıl yardım edebilecek var mı Güncellemeler+1 yıl var mı fikri olan İŞ BANKASI hesabı açtım eft kullanırken Tanımlı bir havale hesabın yok diyor ne yapmam lazım? Cevapla Banka Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. Merhaba, bu linkteki yazi size en kolay hesap tanımlamaya yardımcı olacaktırhttps://www.isbank.com.tr/kolay-adres 0 1 Yorumla gereksizkızım +1 yıl ama benim başka ibana atmam gerekiyor Yorumla
--Dderinn77- Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 97% +1 yıl Gondereceniz banka yine Is Bankasi ise ; havale , tanimsiz hesaplardan devam edeceksiniz. Sonra isterseniz tanimli hesaplara eklersiniz. 0 1 Yorumla gereksizkızım +1 yıl çok saol Yorumla
Alicanm Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Kolay para gönderme seçeneği ile yap daha iyi ibanla uğraşma 0 8 Yorumla gereksizkızım +1 yıl iban lazım ama bana Yorumla Alicanm +1 yıl Tanımsız gönderme seçeneği var ordan dene o zaman Yorumla gereksizkızım +1 yıl tanımlı olması için ne yapmam lazım benimki neden tanımlı değil acaba Yorumla Alicanm +1 yıl Tanımsız dan gönder de orada tanımlılara ekle diye seçenek var ordan eklersin bu arada göndereceğin banka iş bankası mı Yorumla gereksizkızım +1 yıl evet öyle Yorumla Alicanm +1 yıl Tamam dediğim gibi tanımsızdan işleme başla eklersin tanımlılara bir sonraki gördermede tanımlıdan yaparsın bnde iş bankası kullanıyorum Yorumla gereksizkızım +1 yıl tamam çok teşekkür ederim Yorumla Alicanm +1 yıl Takılırsan yine sorabilirsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Merhaba, bu linkteki yazi size en kolay hesap tanımlamaya yardımcı olacaktır
https://www.isbank.com.tr/kolay-adres
ama benim başka ibana atmam gerekiyor
Gondereceniz banka yine Is Bankasi ise ; havale , tanimsiz hesaplardan devam edeceksiniz. Sonra isterseniz tanimli hesaplara eklersiniz.
çok saol
Kolay para gönderme seçeneği ile yap daha iyi ibanla uğraşma
iban lazım ama bana
Tanımsız gönderme seçeneği var ordan dene o zaman
tanımlı olması için ne yapmam lazım benimki neden tanımlı değil acaba
Tanımsız dan gönder de orada tanımlılara ekle diye seçenek var ordan eklersin bu arada göndereceğin banka iş bankası mı
evet öyle
Tamam dediğim gibi tanımsızdan işleme başla eklersin tanımlılara bir sonraki gördermede tanımlıdan yaparsın bnde iş bankası kullanıyorum
tamam çok teşekkür ederim
Takılırsan yine sorabilirsin
Yardım edeyim mi
Tanımsız hesap de