Arkadaşlar selam. Bu ara inanılmaz şekilde Dogecoin borsasını duyuyorum. Bilgi sahibi olan arkadaşlar Dogecoin satın almak için ne yapmamız gerekiyor ve zarar eder miyiz, yardımcı olabilir mi?
doge meme coin fiyatıda elon muska bağlı gibi :d alttan alıp tutanlar sayesinde vur kaçcılar parayı topluyor. Tabi tepeden alanların parasını :d Daha çok araştırma için reddite bakabilirsin en son 1 milyon üyeye ulaştı sayıları :d ayrıca amaç buradan parayı yükseltip gerçek yatırım araçlarına çekmektir.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ünlü elektrikli araba markası olan Tesla'nın ve son dönemlerde uzay projeleri ile dikkat çeken SpaceX’in CEO’su Elon Musk attığı bir tweet ile ünlenen Dogecoin borsa platformlarını yıktı geçti. Geçtiğimiz günlerinde ise en heyecan verici olaylarından birine ev sahipliği yaptı. Bir internet şakasından yapılan bu coin esasında internetteki çeşitli forumlarda da tamda amacına uygun olarak ilk başta şaka aracı olarak kullanılsa da Elon Musk’ın olaylara müdahil olması onu da yaklaşık olarak %50 oranında değerlendirdi.
Üstelik değer artışı da hala sürüyor. Değer artışının sürmesi ile de pek çok kişinin aklında ise Dogecoin nasıl alınır, Dogecoin nereden alınır gibi sorular oluşmuş durumda.
Dogecoin Nasıl Alınır?
Dogecoin’i almak sandığınızdan daha kolay. Öyle ki birçok yerli ve yabancı kripto para borsaları siteleri üzerinden üye olmanızı ve coin almanıza yarar sağlıyor. Pek tabi üye olmak içinde kimlik doğrulama ve birkaç prosedürü daha geçmeniz gerekmekte.
Bu borsalarda gerçek paralarla işlem yapılması gerektiğinden kimlik onaylama da oldukça önem arz ediyor. Üstelik kendi içlerindeki güvenlik önlemleri sayesinde de paranızı ve coinlerinizi güvenle tutabilirsiniz. Ayrıca Dogecoin almak için borsa platformları ise oldukça fazla.
Dogecoin Almak için En Güvenilir Borsalar Hangileri?
Dünyada pek çok kripto borsası mevcut ama içlerinden bazıları sadece düşük komisyonlara ve yüksek güvenlik önlemlerine sahip. Pek çoğu ise ya yüksek komisyon oranlarına ya da tabiri caizse dolandırıcılık amaçlı kurulan platformlar..
1- BTCTurk
Türkiye'nin ilk kripto para satın alma platformu olan BTCTurk, kripto dünyasında oldukça saygın bir yere sahip. Düşük komisyonları ve yüksek güvenlikli cüzdanları sayesinde güvenle coinlerinizi alıp satabilirsiniz. İnternet aramasına BTCTurk yazdıktan sonra sitelerine giderek kolayca üyelik alabilirsiniz.
2- Binance
Dünyanın en tanınmış kripto para borsalarından biri olan Binance, uluslararası önemi bakımından oldukça büyük bir platform. İçinde Dogecoin de dahil olmak üzere pek çok coin bulunmakla birlikte, sürekli güvenliği güncellenen cüzdanı sayesinde de kullanıcılarının güvenliğini birinci önceliği yapıyor. İnternet aramasına Binance yazdıktan sonra sitelerine giderek ve "Kayıt Ol" kısmına girerek kolayca üyelik alabilirsiniz.
3- Coinbase
14 milyona varan kullanıcıları ile oldukça büyük olan kripto para borsalarından biri olan Coinbase, her kripto para ile çalışabilmesi ile de bu büyüklüğünü hızlı gerçekleştiren platformlardan biri. Yüksek güvenlikli cüzdanları ile kullanıcılarını güvenli bir alım satım hizmeti sunarken, yüksek komisyon oranları ise biraz can sıkmakta. İnternet aramasına Coinbase yazdıktan sonra sitelerine giderek kolayca üyelik alabilirsiniz.
Evi arsayı arabayı satıp kripto paraya yatır. Bunun için Btc Türk kullanabilirsin. Doge coin sadece Musk tarafından oahlaşılınca ilgi gördü fakat kripto paraların tümü bitcoinle indeksi yani bitcoin düşerse düşer çıkarsa çıkarlar. Bu yüzden daha global olan bitcoin almak daha mantıklı. Kısa vadede 2-3 puan dalgalanma yaşansada ilk 3 ayda bitcoin 50bin dolar barajını geçecektir.
@þórtaclausa bu Bi teori değil gerçek bir gelecek. Artık devletler bide aralarında ki alışverişi dolar üzerinden değilde bitcoin üzerinden yapıyor. Geleceğin tartışmasız tek yatırımı sanal para.
@þórtaclausa bu aslında kazanma özeni diye Bi sistem. Önce zengin saygın kişileri gereksiz Bi şeye sahip edip reklam yapıyorlar ardından onlara özenen kesim o boş gereksiz şeye sahip olmak için çalışıp didinip sisteme giriyor ve böylece aslında değersiz olan şeyler için insanlık kıyasıya Bi yarışa giriyor. Sonuç ortada
Dogecoin birkaç gün önce alsaydın inanılmaz kâr ederdin. Ama şimdi Bitcoin'e odaklanmanı tavsiye ederim. Tesla 1,5 milyar dolarlık Bitcoin aldı, Elon Musk'ı takip eden, adam eğer Bitcoin ile ilgili bir Twit atarsa hemen Bitcoin al. Daha evvel sadece ''dogecoin'' yazdı piyasası patladı.
Ben de giricem takipteyim şu sıralar iyice emin olmam lazım, jokeface biliyor bu konuları, beni gebertmesin ismini yazdım diye 😁😂 Ondan yardım isticem bi sor ona derim @Jokeface
Dogecoin yeniden yükselmesi elon musk ın 1 tweetine bakar. Beb başka coinler tavsiye ederim. Borsa linki atıcam ama sanırım link paylaşmak yasaktır burda.
Tradingview kullanıyorum zaten paribu veya BTC de grafiklerde çizimler yok sanırım isimler kafamı karıştırdı alışık olmadığım için birde aynı paranın 3-4 değişik çeşidi var USD olarak TL olarak var gibi gibi bir video da görmüştüm mesela TL yi dolara dönüştürüyor coin alıyor sonra o coin ile alt coin alıyor gibi kafam karıştı iyice 😀