Evde paketleme işini yapan var mı? varsa bilgisini paylaşabilir mi lütfen?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evde paketleme işini yapan var mı? varsa bilgisini paylaşabilir mi lütfen?

Son dönemde evde, eve ek gelir getirecek işler popüler. Özellikle ev kadınları arasında paketleme işleri rağbet görüyor. Bakalım evde paketleme işi neymiş, nasıl yapılırmış.
Evde paketleme işi, adı üzerinde evde yapılan paketleme işlerine genel olarak verilen addır. Genel olarak işveren size paketleyeceğiniz eşyaları ve paketleme malzemesini verir. Size belli bir süre verir ve bu süre içerisinde işi bitirmeniz istenir. İş için de belirli bir ücret verir. Temel olarak evde paketleme işi budur.
Evde paketleme işinin çok geniş bir skalası var aslında. Çorap, mum, toka, sabun, maske, otel odası terliği, nikah şekeri, boncuk, kürdan, kulak çöpü, düğme, davetiye gibi birçok şey paketleme işi olarak yapılabiliyor.

Evde paketleme işi bu kadar popüler olunca haliyle art niyetli insanlar, 3-5 kuruş kazanıp evine katkı sunmak isteyenleri ağlarına düşürüyor. Bundan dolayı bu işe girişecekseniz mutlaka iyi araştırmak gerekiyor. İnternete evde paketleme yazarsanız milyonlarca sonuç çıkacaktır. En azından firmaları şikayet sitelerinde bir araştırmakta fayda var.
Bunun yanında, çevrenizde bu işle uğraşanlar varsa onların referansıyla firmalara gitmek de faydalı olur. Son olarak İŞKUR aracılığıyla firma bulmak da bir seçenektir.
Burada firma ismi lanse etmek doğru değil ancak en güvenilir yöntem İŞKUR aracılığıyla evde paketleme işine başvurmak olacaktır. Bunun için;
Yukarıdaki adımlar sonrasında karşınıza evde paketleme işi veren güvenilir firmalar çıkacak. Size uygun olanı seçin. :)

Yukarıda yazdıklarıma dikkat ederseniz bu işten güvenilir bir şekilde gelir elde edebilirsiniz. :) Bol kazançlar şimdiden. :)
Evde paketleme işi için dolandırıcılık şirketi olduğu söyleniyordu. Bu yüzden lütfen gelen bu tür mesajlara itibar etmeyin. Hatta 250TL falan sözde kapora istiyorlar sizden vs.
çevremden de duymuştum yapılabilir bir iş olduğuna dair ama birebir yapan yoktu. yani illaki dolandırıcı olmayan şirketlerde vardır bence.
Cevap
4Cevap
Güvenilir bence
Iyi araştırma yapmak ve önden para yatırmamak lazım
siz daha önce yaptınız mı
Çok yaptıım ama netten bulmadım yakın çevre
En son tütün sarma yaptım pandemi de ama işe başlayınca mecbur bıraktım. Ondan önce de takı tasarım işi, tesbih ve boncuk işleme yapmıştım yıllar önce de iplik temizleme
nasıl bulucam peki biraz yardımcı olur musunuz?
Benim hep kendi çevremdeydi bu işler ama faceden evde yapılan işler diye gruplar oluyor. Oralardan ben hiç almadım ama birde tekstillere sor. Genel olarak oralardan çıkar böyle işler. Mesela burada bile böyle bir soruda biri yazmıştı çok önce özelden sormuştum ama İstanbul avrupa yakası demişti ben anadolu dayım. Bu arada böyle işlerden fasla para bekleme sadece harclik çıkar canın da çıkar
Bunun yerine part işler bak daha iyi
çok detaylı bir cevap olmuş çok teşekkür ederim :)
Onerebileceginiz var mı
O iş için bazı yerler para istemiyo diye biliyorum gönderim ve alım firmadan oluyo benim bildigim
Evet bir süre çorapcda
Çalıştım biliyorum o işleri
Bende yapmak istiyorum pek güvenmiyorum Ogrenebilirmiyim o firmayı.
Evde paketleme işi yapan var ise yardımcı olabilir mi? Bende yapmak istiyorum.
Buldun mu
boşversene btc ye gir kral
günah reis
borsa günah değil kral ben sordum kumar oynamıyoruz nede olsa . sen gir btc ye ben yardımcı olurum sana
önce kapsamlı bir araştırma yapmam lazım
yap bakalım dunden bu gune 300 tl para kaldırdım :D
allah çok versin :D
Eyvallah
play storeye gir brc turk yaz indir
Merhaba. ben. evden. calismak. istiyorum
He ben yapiyom
ne paketliyorsunuz
Cugara
Ben sohbet yapıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar