şu sanal para net insanın çalışma hevesini kursağında bırakır
adam 200 bin tllik bitcoin alıyor
malum piyasa aşırı hareketli, %0.5 değeri artsa 1.000 TL kazanıyorlar şimdi diceksiniz ki ya düşerse değeri, abi hiç fark etmiyor değeri o an düşsede 3 4 saniye sonra yine artıyor sürekli sallanıyor yani ve anlık alım satımlarla istediği yere sallandığında hemen satıyorlar 1.000 tl cebe indiriyorlar inanılmaz lan ana paraya dokunma tek gecede binlerce lira kazan , cidden sanal paralarla ilgilenen arkadaş olay anladığım gibimi yoksa baska bi noktası var mı bu durumun?
adam 200 bin tllik bitcoin alıyor
malum piyasa aşırı hareketli, %0.5 değeri artsa 1.000 TL kazanıyorlar şimdi diceksiniz ki ya düşerse değeri, abi hiç fark etmiyor değeri o an düşsede 3 4 saniye sonra yine artıyor sürekli sallanıyor yani ve anlık alım satımlarla istediği yere sallandığında hemen satıyorlar 1.000 tl cebe indiriyorlar inanılmaz lan ana paraya dokunma tek gecede binlerce lira kazan , cidden sanal paralarla ilgilenen arkadaş olay anladığım gibimi yoksa baska bi noktası var mı bu durumun?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
o kadar kolay mı sence? bedava peynir sadece fare kapanında olur
kolaymış işte
kolaysa dene bakalım kolay mı gerçekten. herkes kazanıyorsa kim kaybediyor. sen 1000 tl kazanıyorsan biri 1000 tl kaybediyor demektir
öyle zaten sallanıyor sürekli bina şey gibi düşün oyun gibi yanlış noktada durduğunda düşüyorsun tek yapman gereken sanırım hızla doğru noktaya geçmek anlık alım satım işte
o işler o kadar değil 8 yıldır borsayla uğraşıyorum patlarsan çok pis patlarsın diyim sana. arkasında devlet güvencesi yok.
borsa kolay değil onu biliyorum ve uzun vade yatırımı kesinlikle düşünsem borsa düşünürüm ama onada çok sağlam kafa patlatmak lazım
ama şu bitcoinin ciiden çok kafa patlatmana gerek yok gibi ve hızlı davranmak lazım gibi duruyor, biliyorum ama bu bitcoinin güvencesinin olması mantığına aykırıymış çünkü takip edilemiyormuş hiçbir şekilde dolayısıyla engel olunamıyor
sağlam kafa patlatmaya gerek yok. temettü veren şirketler var belli başlı onlar arasından sektöründe en büyük ve karını sürekli arttıran şirketleri alman yeterli. tuprs, asels, aksa, petun, ismen gibi alıp üstüne yatacaksın paranı zaten katlarsın
hmm anladım sağolasın ya işte dedim kısa vadede sanal parada da kazanç var bence ondan bahsettim, ama tabi tüm paranı da sanal paraya yatırıp 20 şiddetinde sallanan binayı izlemekte sürekli alnından terler gelmesine neden olabilir o konuda haklısın
borsa daha sağlık duruyor
%0,35 alırkende satarkende komisyonu var yani %2 den aşşağıya satarsan zarara girersin
yani %2 kazanç şart hmm
%1'e yakın kazanç oluyor işte
illaki kazanılacak diye birşey yok kaybetme riski de var kazanmak hiçbir zaman garanti değil
bence iyi bir dikkatle sürekli kazanılabilir gibi duruyor
Kanka bi gecede bütün parana el koyarlar hak iddaa edemezsin
nası yani?
Kardeşim o iş öyle değil 10 bin zararım vardı 3 bin zararla çıktım. şu an çok uykum var sonra anlatayım olur mu
olur hocam
Herkes de şans var da bir bizde yok biz uğraşsak bir gecede malımızdan ya da hacizlik oluruz...
Kripto parada kar marjı sınırı yok. 1 günde x10 bile yapabilirsin. Günlük yüzde 1 kazanç çok değil, o kazançtan fazlasını ben bistte elde ediyorum zaten.
borsada da olabilir