Bu hesaplara göre sizde durumlar neler?
Ben de fakfakirim.
Derdinize yanın, benim gelirim daha yüksek.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Uzun yıllar yaptığım birikimlerin karşılığını bu yaşta görüyorum. 30 yaş altı gençlere yatırım yapmalarını tavsiye ediyorum. 50 yaşlarında insanın daha çok paraya ihtiyacı oluyor. Çok şükür kendi yağımla kavruluyorum.
Yok artik böyle derdim terfi ettim ve aylık 4.100 liraya yükseldi devlet memuruyum üniversite sınavına hazırlanıyorum. Aylık Dört milyar oldu diye kibire yer veremem ben bencil olmam eksiğim sosyokültürel durumum gerisi boş
Cevap
91Cevap
fakir veya yoksul değilim aile olarak bakılınca
gerçekten öylemi düşünüyorsun ozaman ülkenin yarısından çoğu yoksul :) artık iphone nun son serisini alamayacak duruma geldiler, netflix de yıllık üyelik yapmıyorlar, aldığınız paraya şükür edin derim yani ironi yaptım. ama şükür etmesini de bilecek bir müslüman ne ülkeler var ağrı kesici ilacı bile bulamıyor,

Şu sitede benden fakiri yok
Bu devirde 3k para mı be? Ciddi söylüyorum hiçbir değeri yok markette az önce gittim 1tl altı çikolata kalmamış zam da zam o da BİM zaten. Bizim eve en az 5.5k giriyor asgari ücret alanları düşünemiyorum gerçekten. Tanrı yardımcısı olsun Türk halkının.
demek çikolata 1 lira xD
www.youtube.com/watch
8638 tl yoksulluk siniri
Zekati, yoksul olmayan verir. Yani geliri bu kadar olmayan bir insanin zekat vermesine gerek yoktur diye algiliyorum.
Yaniliyormuyum?
esnaf olduğm için değişken. 5000 15000 arası değişiyor. küçük bi şehirdeyim.
Baba parasi yemeye devammm inşallah birgün kendi paramla hava atarım skfkgk
3222 TL geliri olan insanlar ne yazık ki yine geçiremezler bana göre en az 5 000 TL geliri olmalı küçük çaplı yaşayabilmesi için

fakirliğimin özeti
aylık cebime 1100tl giriyor buna da şükür bu parayı bulamayanlar var ve huzurum da var fakir değilim zenginim..
Valla benim gelirim yüksek ama giderim de çok, yani senelerdir borç ödüyoruz üstüme alamıyorum valla. Bakalım bir bitsin de hayırlısı ile bu sene.
Aylık gelirim= 500.00TL evden hiç çıkamıyorum. Okulum bitince aldığım bu yardımda biteceği için hemen bir iş bulmam lazım. Umarım pandemi iki yıla kadar biter. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar...
Açlık sınırınında altındayız çok şükür reis saolsun fakfakir olduk
Reisimize hamdolsun bizleri fasfakir yaptı, sıradaki seviye yoksulluk ve iflas.
Müstehak.
Tuzum kuru değil ama, %51 oy atan herkese müstehak.
Benim değişiyor yeğenim, piyasaya bağlı. Ama çok karanlık görînüyor son.
Asgari ücretin yarısının 100 eksiğini alan biz sanırım ülkenin en fakiriyiz he ksjdfksfg
dünya malı hoştur ama banane ben fakiir geldim fakir giderim
Ya benim gelirim fazla olsa ne olacak toplumun büyük kısmı yoksulluk sınırının altında
Tüm masraflar çıktığında 9 bin le 10 bin TL cukka kenarda
Ben 20.000 TL'den fazla kazanıyorum aylık, sorun yok.
Yüksek lakin çocuk okutmak ev geçindirmek için yetmiyor
Daha yüksek gelirim var fakat ben yine kendimi fakir olarak görüyorum
Açlık sınırıyla yoksulluk sınırının arasında bir yerdeymişim. Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.
Lise son sınıfım babamdan haftalık 20 lira alıyorum yani aylık maaşım 80 lira fakirmisim
@tüylüadam 😅😅😅
Ne kadar geliriniz varsa o kadar da gideriniz oluyor. Üniversite yıllarımda aylık 1000 TL ile geçiniyordum. Şu an 7000 TL gelirim var ve 5000 TL para harcıyorum her ay. Uzun lafın kısası olay paradan çok nasıl yaşadığın ile alakalı bir durum.
Ben aylık 12 binden aşağı kazanmıyorum yeri geldi mi 20 bini buluyor ama gün geliyor para bulamıyorum
Zamanında bende çok fakirdim çalıştım çabaladım bi kazanç oluşturdum ancak Şuanki dönemde herkes fakir kimsenin yarın garanti değil
yokulluk sınırını 8000 lira diyen arkadaşlara selam olsun.. ölmüşüz haberimiz yokmuş..
4 kişilik ailenin yoksulluk sınırı miktarı beni çok üzüyor
8000 tl yaklaşık. Ha şöyle bir gerçek var maaşım yükseldikçe giderlerim de artıyor
Aylık 1000₺ ile ne yapılırsa odur ne olduğun. 2500₺ alıp fakirim demesin burada
Aylık gelirim 1 lira ayrıca resimdeki tavuk da benim, 1 liraya anca böyle tatil oluyo işte napayım
Fakfakir ❎
Fasfakir ✅
Allah'ıma şükürler olsun bir sıcak yuvam ve bir sıcak yemeğim var. Allah olmayanlara versin.
Eskilerin bir sözü var "Allahım az verip aratma, çok verip azdırma " diye. Orta halli olmak en güzeli. Huzur
Trilyonluk CHP hdp liler bu açlık numarasına yatıyor nedense. Yemekten boyunları dönmez. Türkiye düşmanlıgı içlerine işlemiş
büyük oyunu görmedikleri gibi, birde oyuna dahil oluyor. Bu ülkede fakirim diyen yalan söyler algı yapar. Reisimizi rencide etmek içindir. Bunu söyleyen DHKPKKCHP lidir. Ben asgari ücret kazanıyorum.2820 tl ve ev kiram, giderlerim gidince elimde kalıyor 2300 tl.50 tl ye aracımın benzinini fulluyorum 2250 tl harca harca bitmiyor elhamdülillah. Yalan söylemeyin, vatan hayınları...
Aynen öyle
@Kastellorizo hahahah🤙
28 bin var benim cafe bar islerme yapıyorum barlar acilsin arkadaşlar İstanbul da olanlar gelsin benden icki size taksimde
Memurum.. ortalama 7 bin gelirim var. ama üç çocuk var. bazen zorlanıyorum. allah asgari ücretle çalışana yardım etsin
Şu foto senin yazdıklarından daha çok şey anlatmış 😁
Para elimin kiri Fakir diye insanları aşalıyanların çeyizine 5lt ayçiçek yağı alırım 😂
Ucu ucuna kurtardim 😂
3250 lira maaş alıyorsun galiba, tahminim doğru mu 😂
fakirim ama gönlüm zengin
🤣🤣
Derdimiz genel aslında fakiri zengini yok bu işin
Yoksulluk sınırını geçmişim bu sene sonunda.
Ben de f*ckfakirim 🤪
Şükür fakir değilmişiz bu sene de
Merwe
baba parsı yiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
Açlıktan ağzım kokuyor, şükür.
bürüt olarak mı yoksa net olark mi bu sayı 😀
Çok şükür fazlasıyla rahat durumdayım.
Çok şükür iyi durumdayım inşallah herkes iyi olur
4000 bin lira alıyorum ama fal fakirim.. bekarim
fasfakirlere üzüldüm şu an.
fakırlıktan kıvranıyorum ben :d
Fakirin Altı var
Fas fakir
Biz de yoksul kategorisindeyiz
Babamın emekli maaşı anca o kadar 😂😂
Yoksulsam kime nede yoksul değilim çok şükür.
aç tavuk kendini bodrumda tatilde sanarmış mı jkgkfkdkejsnxşs😆
Fotoğraf çok şirin ama olsun halimize şükür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?