Para & Ekonomi Finansal yönetim ve hisse senetlerinden anlayan var mı? Nazendesevgilim_ Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bi konuyla ilgili yoruma ihtiyacım var da. Finansal Yönetimde iyi olan var mı? Güncellemeler+1 yıl Güncel Finansal yönetim ve hisse senetlerinden anlayan var mı? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Detomaks Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hisse senetlerinden az çok anlıyorum. Sorabilirsiniz 1 1 Yorumla Nazendesevgilim_ +1 yıl A ve B diye 2 işletme var. Standart sapması yüksek olan işletmede daha mı çok risk altında oluyor? Yorumla
St_blacksea52 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Hayır ama arkaaaaşım 2400 TL kar etti geçen hafta benim param yok olda bende dalcam 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Anlayan cok. Bakanlardan bayraktar, baskanlardan tayyip, bilenlerden davutoglu.😂😂herkes ben bilirim durumu kollari, pacalari sivamis😂😂😂😂 0 1 Yorumla Nazendesevgilim_ +1 yıl :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl selam okul mu okuyorsunuz daha. veya bu bölümden mezun musunuz? 0 3 Yorumla Nazendesevgilim_ +1 yıl Okul okuyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok var mı okul bitmesine.. Yorumla Nazendesevgilim_ +1 yıl 2. sınıfım ödevim için sormuştum bunu Yorumla
cemmm35 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl sorun yardımcı olayim 1 2 Yorumla Nazendesevgilim_ +1 yıl Profil resminden dolayı sormayacağım hHAHAHHAHA Yorumla cemmm35 +1 yıl korkma sana bir şey yapmam 🤣 Yorumla
münzevibirisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Burada herkes broker zaten (!). 0 7 Yorumla Nazendesevgilim_ +1 yıl Anlayan çıkıyor illaki :) Yorumla münzevibirisi +1 yıl Aklın varsa buradakilerden akıl alma. Benden sana bu işin doktorasını yapan birisinin tavsiyesi olsun bu. Danışman tut kendine. Yorumla Nazendesevgilim_ +1 yıl Burada yardım etti birisi ve sınavda 20 puan fazla aldım düşün çıkıyor yardımseverler Yorumla münzevibirisi +1 yıl Sen sınav için mi yardım istiyorsun? 😅 Yorumla Nazendesevgilim_ +1 yıl Evet ya internetten baktım standart sapması yüksek olan işletme risklidir diyor ben de buna göre yaptım en az 85 bekliyorum :D Yorumla münzevibirisi +1 yıl Ben de piyasa için yardım istiyorsun sandım. Yorumla Nazendesevgilim_ +1 yıl Evet sence doğru mu bilgi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hisse senetlerinden az çok anlıyorum. Sorabilirsiniz
A ve B diye 2 işletme var. Standart sapması yüksek olan işletmede daha mı çok risk altında oluyor?
Hayır ama arkaaaaşım 2400 TL kar etti geçen hafta benim param yok olda bende dalcam
Anlayan cok. Bakanlardan bayraktar, baskanlardan tayyip, bilenlerden davutoglu.😂😂herkes ben bilirim durumu kollari, pacalari sivamis😂😂😂😂
:D
selam okul mu okuyorsunuz daha. veya bu bölümden mezun musunuz?
Okul okuyorum
Çok var mı okul bitmesine..
2. sınıfım ödevim için sormuştum bunu
sorun yardımcı olayim
Profil resminden dolayı sormayacağım hHAHAHHAHA
korkma sana bir şey yapmam 🤣
Burada herkes broker zaten (!).
Anlayan çıkıyor illaki :)
Aklın varsa buradakilerden akıl alma. Benden sana bu işin doktorasını yapan birisinin tavsiyesi olsun bu. Danışman tut kendine.
Burada yardım etti birisi ve sınavda 20 puan fazla aldım düşün çıkıyor yardımseverler
Sen sınav için mi yardım istiyorsun? 😅
Evet ya internetten baktım standart sapması yüksek olan işletme risklidir diyor ben de buna göre yaptım en az 85 bekliyorum :D
Ben de piyasa için yardım istiyorsun sandım.
Evet sence doğru mu bilgi?
benn