valla ev de para kazanamk kolay olsaydı herkes eve girerdi sokak da adam göremezdik sanırım ailenizle konusun izin vermeyiz derlerse oturun ev de bas kaldırırsanız Şu an kı gunlerınızı ararsınız
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
selam ailen çalışmana neden izin vermiyor ne mezunusun?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bildiğim bir kaç site var harçlığın çıkar en azından ama uğraşman lazım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir kere işkur sayfasında görmüştüm orda evde toka yapmak, nikah şekeri paketlemek gibi evde yapılabilecek işler veriyorlardı tabi büyüksehirler içindi araştırırsan bulabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sigara sarabilirsin el işi birde yapbozlardan arkadaş yapıp satıyordu
O nası oluyor
Hangisi
Sigara sarma işi
Tütün sigara satan yerler var oraya gidip anlaşma yapman lazım
valla ev de para kazanamk kolay olsaydı herkes eve girerdi sokak da adam göremezdik sanırım ailenizle konusun izin vermeyiz derlerse oturun ev de bas kaldırırsanız Şu an kı gunlerınızı ararsınız
selam ailen çalışmana neden izin vermiyor ne mezunusun?
Bildiğim bir kaç site var harçlığın çıkar en azından ama uğraşman lazım
Bir kere işkur sayfasında görmüştüm orda evde toka yapmak, nikah şekeri paketlemek gibi evde yapılabilecek işler veriyorlardı tabi büyüksehirler içindi araştırırsan bulabilirsin
Onlar hep dolandırıcı
Çok kolay yardım edemi
Fikir veremi
Ver la ver
Paramı lazım
E yani
Mejazlardan anlatayım
İstek attım sen yaz bana benim xper yetersiz oluk
Adın ney senin
? Cevap
Oyun oynayarak kazanıyorum
Evden yapabileceğin çok kazançlı bazı işler var
Ne işi
adamın ısmıne bakın hanımefendi sekskoçu su adamdan duzgun iş teklifi gelir mi sizce qWEQE:qe
@turhannnn şimdi sana kafayı gömdüm mü görürsün ismi dengesiz
olmayan kafanı seveyim :)
bilgisayarın var mı
Evet
bak bu video izle. ve bu kişinin kanalındaki videolara bir göz gezdir. satış ortaklıkları ile ilgili şeyler yapabilirsin.
https://www.youtube.com/watch?v=dCaYNfoXIKs
Hmm dolandırıcı felan değildir dimi
arkadaşım sen kimseye para vermeyeceksin bu adam da senden bişey istemiyor bir videoyu izle satış ortaklığı nedir onu bir öğren :D bu ne ön yargı :D
Sohbet netten görüntü konuşma filan
Bende düşünüyorum