Para & Ekonomi Çalışmıyorum, sigortam yok, öğrenciyim. Kredi çekebilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kyk bursu almadım üni öğrencisiyim Güncellemeler+1 yıl arkadaşlar uçuk rakam istemiyorum Güncellemeler+1 yıl 10-15 bin tl çekilit mi Çalışmıyorum, sigortam yok, öğrenciyim. Kredi çekebilir miyim? Cevapla Burs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Pandemik destek kredisi ama 10-15 değil de 5 bin kadar verirler bildiğim kadarıyla. Özel ballar vermez ama devlet bankalarından şansını dene. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl cekebilirsin evet ama dusuk kredi verirler 0 2 Yorumla Soran +1 yıl zaten bana da düşük lazım 10.000 gibi nasıl çekeceğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hala devam ediyor mu bilmiyorum ama vakifbankin pandemi destek kredisi var onu arastirmani tavsiye ederim ben oradan 5bin cekmistim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Pandemik destek kredisi ama 10-15 değil de 5 bin kadar verirler bildiğim kadarıyla. Özel ballar vermez ama devlet bankalarından şansını dene.
cekebilirsin evet ama dusuk kredi verirler
zaten bana da düşük lazım 10.000 gibi nasıl çekeceğim
hala devam ediyor mu bilmiyorum ama vakifbankin pandemi destek kredisi var onu arastirmani tavsiye ederim ben oradan 5bin cekmistim.
Mualesef çekme şansın hiç yok
Zoryardımcıolmayaçalışırım
Mümkün değil
Hayir