Merhaba
Kripto para almak istiyorum binance indirdim kullanan var mı bı görüşlerinizi alıyım🌝
Kripto para almak istiyorum binance indirdim kullanan var mı bı görüşlerinizi alıyım🌝
Bahsini ettiğin 3 borsada var bende artı eksileri şu paribu arayüz ve kullanımı kolay ama bazen satış geldiğinde site takınabiliyor bilerek mi yapıyorlar bilmiyorum. BtcTurk ise kastığını görmedim Al/sat oranları paribu ya oranla iyi ama pek anlaşılır bulmadım. Binance yi herkes methediyor yurtdışı kaynaklı bi borsa Türkçe versiyonu kullanılmaya başlandı komisyonların düşük olduğunu söylüyorlar ama bana aşırı karışık geldi basit sürümünü kullanmama rağmen. Bu 3 firmada güvenilir firmalar uzunca süredir aktif. Bundan sonrası için karar senin.
Öncelikle teşekkür ediyorum paribunun kullanıcı yorumları güven vermedi BTC türk de reklami çok yapılan şey iyi değildir kafasindayim ben binance tüm dünya da kullanılıyor ve baya güvenilir mis araştırmalarıma göre paribuyu indiremedim BTC ile binanceyi indirdim bana kullanımı en kolay btcturk geldi yalnız binance de karar kıldım
Paribu nun kullanımı daha kolaydır onu söyleyim bana sorarsan ne kullanıyorsun diye paribu kullanıyorum şu an ilk onu açmıştım çünkü
Bilemiyorum
Yazabilirmisin bana münkünse
Cevap
6Cevap
uzun vadeciysen tabiki btctürk komisyon uzun vadecileri ilgilendirmez al sat çıları ilgilendirir ayrıyetten binance her an birşey olabilir hesap çalınma kapatılma şikayetvar a bak bakıyım binanceye girmeyi düşünürmüsün birdaha, btctürk en iyisi ve en güvenilir türkiye için
1 ay önce nerdeydiniz okadar arttı bitcoin kafana taş mı düştü şimdi
Yeni düştü 🙄
Binance daha kapsamlı ama ilk defa kullanan biri tabii ki btc yi kullanmalı
Teşekkürler 💙
binancenin turkce borsasi var orayi kullan. diger turk borsalarinda komisyon cok. bu konuda profesyonelim.
Teşekkürler binance indirdim
planin nedir?
Binance yi birkaç gün deneyeceğim biraz karışık uzun vade için buradan alırım güvenlik açısından birde ltc var çok fazla vaktim var sürekli tel elimde oda sürekli düşüp yükseliyor onu da günlük almayı düşünüyorum sürekli takip edersem günlük çok olmasa da kar edebilirim
sen %100 çok kaybetceksin
Acemiyim daha araştırıyorum işte zaten öyle çok yatıracak değilim 100 200 anca ondan da kaybetsem nolur ki
araştırmayla olmaz. her yil aynı şeyler tekrarlaniyor bitcoinde şu an alınmaz.
Btc turkpro onu indir hem kolay hem daha kullanışı kolay
Teşekkürler
Ne kadar sermayen var
nedir o?
Nasıl anlatsam ki 🙂
Alma
Neden?
Aldığın gibi düşer sana kar kazandırmaz
İleri vade de düşünüyorum kağıt para tarihe karışacak diyolla atalım 3 5 kenara
Kağıt para dolar kalkar mı sence?
İsveç dijital paraya geçiyor yavaş yavaş tüm dünya geçer bence ilerleyen dönemlerde
İsveç ile kim ticaret yapıyor sence 😊
Bı kaç ülke daha vardı Danimarka falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?