Alır neden almasın😀 Borsası çok oynak. Büyük para kaynedenlerde oldu. Sadece bitcoin değil ama coin borsasinda çapraz oynuyorlar. Uzun vadeli yatirimda bitcoin iyi ama. Bir arsa aliyormus gibi düsüneceksin. Ama şu an alinmaz. Pandemide büyük kara para döndü dünya piyasasinda o yüzden baya yükseldi. Düşer tekrar.
Dijital bir maden "bilgisayar ortamında kazı mı yapılır?" Diyeceksin ama evet yapılıyor işte. Ve bu değerli borsası var ve çok güvenli. Bu güvenli olması ve bunu internette bulması bilgi ve çaba gerektirdiği için borsa değeri var. Altın gibi düşün ama elle tutulur gözle görülür bişey değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Reis ben hiç almadım. Daha çok döviz, borsa cephesinde bulundum.
Zamanında girmedik o işlere be 1 bitcoin olmuş 162K
Arkadaş 2020 Mart ayında bitcoin 44000 iken gir çok yükselecek demişti. Şimdi 4 katına çıktı. 😔
Sağlık olsun be
Aynen reis her şey para değil hayatta. Önemli olan sağlık, huzur. 🙏
İlgilenen arkadaş eş dost var. Meraj ettiğin bir sey varsa sorabilirim.
Evlatlık olarak alır mı beni😂😂😂
Alır neden almasın😀
Borsası çok oynak. Büyük para kaynedenlerde oldu. Sadece bitcoin değil ama coin borsasinda çapraz oynuyorlar. Uzun vadeli yatirimda bitcoin iyi ama. Bir arsa aliyormus gibi düsüneceksin. Ama şu an alinmaz.
Pandemide büyük kara para döndü dünya piyasasinda o yüzden baya yükseldi.
Düşer tekrar.
böylelerine ıslak odun vereceksin hediye olarak.
Hangisi Ozan'a mı İrem'e mi?
İrem'e tabii. Ozan'ı hiçlikte sevmemiş, varken sevecek olan bu kaşara vereceksin.
Dimi bence de haketmiş
Keşke az daha açıklayıcınolsaydı o ne ki
Dijital bir maden "bilgisayar ortamında kazı mı yapılır?" Diyeceksin ama evet yapılıyor işte. Ve bu değerli borsası var ve çok güvenli. Bu güvenli olması ve bunu internette bulması bilgi ve çaba gerektirdiği için borsa değeri var. Altın gibi düşün ama elle tutulur gözle görülür bişey değil.
Çok anladım sağol 🤣 baya da yazmışsın ama 🙏 metafizik bir şey mi
Metafizik tam diyebilmek mümkün mü tartışılır. Değerli bişey ama reel değil işte.
biraz xd