sizce hangisi fikriniz?
inşaat/daire
otomotiv
borsa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Borsa işaretledim ama güvenilir borsalar.
Çoğu borsa dolandırıcı ve tehlike doludur.
Altın gibi, bitcoin gibi, coinler gibi, şirket hisseleri gibi doğru borsaları bulmak lazım.
warren buffet'e baktığımız zaman da sadece şirket hisseleri ile milyarder olunabileceğini göstermiştir bize.
Forex gibi dolandırıcı sektörlere bulaşılmadığı sürece borsa güzeldir.
En iyi yatırım aracı borsa fakat motivasyon sayfalarında belirtildiği gibi para kazanmaya borsadan başlanırsa, sonu pek iyi olmayabilir. Koşullar her ne olursa olsun insanın en iyi yatırımı sabit gelirinin olacağı seveceği bir işi olması. Sabir gelir sahibi olduktan sonra Birikim ve yatırım düşünülebilir. Atalarımızın bir sözü var”Taşıma su ile değirmen dönmez”diye. İşte bu yüzden somut varlıklar üzerinden yatırım ve birikim yapmak şu an daha mantıklı gibi gözüküyor.
Cevap
14Cevap
Şu kripto paralar işinde çok büyük birsey var ben sadece kimligimi ve fotomu attım 100 tl ibandan attılar btc türkten yapmislardı
o işler çok riskli
Hic birsey bilmiyorum bitcoin hakkında ama adam 20 tl hesabıma yatırıp yapıyormuş bu işin içinde birşey var ama bende çozemedim
Aga en iyisi faiz yapmak risk almayacaksın faiz oranları %16 bilmem ne
faiz nasıl yapılır
Kredi kartına yatırıp yapabiliyorsun ama bende hiç yapmadım acaba neden😂
Elime para gecmisti 100 dolar yapmistim 850 tlden cevirmistim su an dolar 7. bilmem ne ama inaniyorum bir gün gelecek 15leri gorecez😂
bu şey değil mi sürekli bankada ki hesaba para eklenmesi
Evet faiz öyle
şöyle 5000 eklense ne güzel olur bee değil mi
kardeşim birşey sorabilirmiyim?
Gayrimenkul yapacagına bir ev arsa bina alacagina faize ver gitsin 250bin tlye bir daire alirsan ordaki kiradan maximum 1.500tl alirsın ama eğer 250 bin tlyi faize koyarsan 3.330tl kazanirsın hemde evle falan ugrasmiyacan kiraci parayi vermemis bilmem aidatmis kozmetik veya tamir işine girmeden miss
Dinliyorum bro
şimdi bu faiz işi sadece hesabından para çektiğinde ekleniyor değil mi yoksa sürekli eklenebilen birşey mi?
Sürekli ekliyebiliyorsun
Istedigin zaman alabiliyorsun paranı
Ama eger vadeyi tamamlamadiysa alamiyorsun vadesini 1 ay diye hesapladim hesapladim
Para kazanmamin birsuru yolu vardır ekonomistleri tavsiye ederim ozellikle ozgür demirtaşı
anladım bro teşekkür
Ne demek🙂
Stres olmadan bır yatırım dersen ve paran varsa ben sana Emlak onerırım sayet bu mumkun degılse arsa veya altın derım
Borsayi bilmeden borsaya girmeyin
Otomotivde fiyatlar su an cok yüksek zaten
Hazır para varsa daire alınabilir. Kredi icin faizler yüksek su an.
Kaybetmek istemiyorsan maalesef dövize yatıracaksın.
neden kaybediyim ki
TL değer kaybediyor sürekli , eğer nakit varsa dövizde durmalı , keşke böyle olmasaydı.
ya düşerse döviz ne yapacağız?
İmkansız gibi birşey
Borsa diyorum.
Ve bir kredi daha çekip yine borsada hisse senedi almayı düşünüyorum..
Borsayı iyi takip eden ve birikimi olan bi insan bence yattığı yerden güzel paralar kazanabilir
Tesla diyip susuyorum.
ne alaka ya
Yatirmak icin en iyi sektoru sormadin mi?
o kadar araba varken gidip teslaya mı yatırım yapayım
Tesla yuzde kac deger kazandi biliyor musun?
hiçbir fikrim yok maalef
Yabancı sirkete yatırım yapmak çok daha mantıklı elon musk yapiyor bu isi😂
@кσηѕтαηтiησρσℓiz adam sirkete 100 de 459% deger katti
Uçmuş zaten elon şu an dünyanın en zengin adamiymis
@кσηѕтαηтiησρσℓiz 2ci Şu an 1ci jeff bezos ama 60 milyardan 160 milyarlik bir servete sahip oldu son iki yilda.
Sen borsa yapıyor musun mercury
@кσηѕтαηтiησρσℓ daha baslamadim ama kisa sure icinde baslayacagim.
Dostum bence gelirinde bir degisiklilik yap mesela göc edebilirsen almanya gibi gelismiş bir ülkede yaşarsan hayat sana güzel olacak
@кσηѕтαηтiησρσℓiz daha yasim az, ama zaten hedef yurt disi, universiteyi kazanirsam gidecegim.
Bende bu sene mezuna kaldim okuyup okumamak arasinda kaldım
@кσηѕтαηтiησρσℓiz oku bence.
Şu andan itibaren çalışacam hatta şimdi calışacam
@кσηѕтαηтiησρσℓiz simdi calismaya baslarsan, hayatinin geri kalanini kole olarak calismaya devam edersin, o yuzden bussines management felan oku, kendi isini kur yoksa omrunun sonuna kadar calismaya mahkum olursun.
Ders demistim ama😂
Gelir olsa zaten bir yerden kesinlikle tutunurum
@кσηѕтαηтiησρσℓiz ders oku ki, universiteye gire bilesin dimi😀
Tm ders okuyacam😂
@кσηѕтαηтiησρσℓiz ders oku ama hedefini unutma hep aklinda dursun her gun hedefine bir adim daha yaklas.
Her gün rutin olacak yaparsak icinden bile geceriz önemli olan devamlılık✌👊
@кσηѕтαηтiησρσℓiz aynen, katiliyorum. Yapacagiz bunu.
Tecrübe ve bilgi sahibiyseniz borsa kesinlikle
Ben bilsem işçi olmazdım
Akp yandaşı olmak
kardeşim ben yobazların yandaşı olmuyorum
Döviz içeren her şey :)
d...
Teknoloji
Borsa
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?