alış ne demek satış ne demek :)

Eğer döviz bürosu mantığı ile çalışacaksan kar edersin çünkü onlar alıştan yani küçükten alır büyükten satar ama normal vatandaş satıştan alır alıştan bozdurur kar etmek için aldığı fiyata gelmesi lazım😉 alış küçük rakam olan satış büyük rakam
söyle diyim bu kurları piyasada yani döviz bürosunda göremezsin.
döviz bürosuna gittiğinde mesela 7,83 yazan muhtemelen büroda 7,86-7,90 lardan satılır. O rakamdan alıp 7,56 yazan kurun aldığın rakamı geçmesini bekleyeceksin kar için...
yalnız burdaki alış satış bandı çok açık...
dolardan altından acayip kar yaptım özellikle altından :D
buralarda küçük oynayarak kazanamazsın yani karlılığın tatmin edici olmaz yani hauzunu derinleştirdikçe karlılığın o oranda artar.
Cevap
7Cevap
Bence sen hiç bulaşma bu ise :) yatırım ve al sat Uzman ooldugun bir dal da değilse batarsin
Param yok ki batiyim boş ver 😂😂😂😂
He bide sermayesiz kar elde edicen 😊 ben bile birikimim oldugu halde korkuyorum:)
En fazla ne olur ki ya 😂 paramın limiti düşer
Sen birseye niyetlenince benimle bi irtibata gec. Sormadan yapma 😊
Tamam çok sağ ol 😊
Anlastik :) batırmam guven :)
Erkek arkadasım 1000 dolar kaybetti bunlarla uğraşırken, uyuyamıyor ıkı gundur djdj
Ayyyyy yazık ya ben olsam kafamı duvardan duvara çarpardım 😂😂😂
O da çarpmıyor değil 😂
Düşük olan satabileceğin fiyat yüksek olan alabileceğin fiyat
Şimdi zararda olmuyor muyum böyle olunca
7.83 kuruştan alırsan 7.56 kuruşa satarsın dolar aldığın 7.83 kuruşu geçtiği zaman kar etmiş olursun 😊
O fiyatlardan karşıdaki senin paranı alıyor ve sana geri satıyor o demek. Yani doları 7.56 TL den senden alıyor sana da 7, 83 kuruştan satıyor
Şimdi ben 7.83 den dolar alıcam satarken 7.56 dan Satıcam ve kar mı elde etmiş olucam
Aynen öyle ama zarar etmiş olacaksin. Atıyorum 783 TL paran var 7.83 ten alacaksın ve toplamda 100 dolar almış olacaksın. Satarken de 7.56 dan satacaksin ve 100 dolarının değeri 756 TL olmuş olacak. Başlangıçtaki 783 TL n 756 TL ye düşecek. Para kazanmak için 7.83 ten alıyorsan eğer satış fiyatının 7.83 ten fazla olmasını bekleyeceksin. Yani doların değer kazanmasını bekleyeceksin
önce youtube tan birkaç video izleyerek öğrenin sonra girin bana göre yoksa paralarınızın hepsi gider
1 lirayken alıyorsun, iki lira olunca satıyorsun. Özetle bu.
Olur mu bakanlar diyor uçuyoruz 😎
sana o kadara satıyo geri alıyoken o kadar alıyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?