Dolar 8.52 iken aldım. Şimdi 7.60 a inmiş moralim bozuldu
Acaba yükselme ihtimali nedir?
Acaba yükselme ihtimali nedir?
Merkez Bankası Faizi arttırdığı sürece Döviz düşer. Yatırım aracı olmaktan çıkar. Çünkü para faize yatırılır getirisi fazla olur. Ama yapılan faiz arttırımı yeterli değil. Şunu da söyleyeyim bu durum iyi birşey değil ekonomimiz açısından
şu an ekonomiyo düşünmüyorum kendi cebimi düşünüyorum
Yapılan son hamleler ile döviz belki biraz aşağı yönlü ama ekseri stabil kalacaktır. Lakin eğer yapısal reformlara başlamazsa tekrar ralliye geçer. Beniö düşüncem ocak sonuna kadar hareketin yönü belli olacaktır.
Cevap
10Cevap
8.52'den dolar alan kafana selam olsun güzel kardeşim. İnşallah yükselmez ki, ülke iyice b*ka sarmasın.
Daha da yükselecek al dediler ne yapayım
Ülkenin haline bak ya. Dolar düştü diye üzülüyorlar.
Sen de geleceğini garanti altına almak için bir yatırım yapsan ve sonra o yatırım yaptığın herneyse aldığının çok altına düşse sen de üzülürsün!
Kardeşim ne alaka? her doların yükselmesi ülkenin daha da batması demek. Doların düşmesine neden üzüleyim ben? bide bana laf ediyor :d
Dolar altın vs farketmez hepsi düştü ülke zaten boktan durumda her açıdan. Ama sen yatırım birikim yapmadigin için böyle dusunuyorsun
Sevineyim ben şimdi ne yapayım?
Kendi adına sevinip benim adıma uzulebilirsin 🤣
Tamamdır. Şimdi gidip dolar düştüğü için kafamı duvarlara vura vura ağlayacağım. Teşekkürler.
Hayatım hiçbiri yapmak zorunda değilsin hatta bu soruya cevap yazma zahmetinde bile bulunmak zorunda degildin. 😒
tamam
Maalesef MB faiz artırmaya devam ederse bir miktar daha düşecektir döviz rezerv seviyesini takipte kalın
Yükselecek ben de 10'ken euro almıştım. Yakin zamanda geri yükselir merak etme
Peki nerden eminsin
Düzen ayni değişen isimler sadece. Bence yeterli bir sebep
Emin çapa Selcuk gecer gibi ekonomistleri takip et
Peki ne zaman yükselir sence
1 aya kadar
Kimileri ülkemizin parası değer kaybediyor diye sevinir kimileri üzülür.
Yükselmez 1-2 ay. 8,5 ta dolar almakla hata etmişsin.
Peki şöyle sorayım. Doların stabil olduğu ülkeler var ve ben o ülkelerden birinin vatandaşıyım çifte vatandaş. O zaman pek bir şey farketmiyor değil mi düşmesinde oraya doneceksem
Evet
yanılmıyorsam Mart ayında halkbank soruşturması açılacak zıplar yine
Bende almıştım senin gibi duruyor.. Kesinlikle bozmam geri.. yapılan tek sey faiz arttırımı başka bi alternatif yok gibi.. dussede fazla dusmez bnce.. dursun bozdurma
Elinde kalacak aferin alın böyle devlete çok iyi destek oluyorsunuz
Uzun vadede yükselebilir
Seni yerim
İçimden geldi
Sevdiğim kız bana bacım deyince 💃😒
Takip ettim
İnşallah daha çok düşer dibe vurur
Yükselmesin inşallah daha çokta düşsün
Yükselir tabii tek eşek berat albayrak miydi sanki
Yukselir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?