3 kez isimi degistim hep daha cok para kazanmami istiyor kendini mimar ben muasebeciyim durumumuz cok cok iyi ama bi türlü yetinemiyorum ona ve bu durum beni artik cok bunaltiyor sanki hersey para.. kadinlarin calismadindan bende yanayim ama illaki cokmu kazanci olmali bütceye azda biraz katkida bulunsa yeter.. nedir bu adamin para sevdasi ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendine bir avukat bul bence. Bundan sonra bana değil, boşanma avukatıma anlatırsın şikayetlerini de. Sen onun istediklerini yaptıkça o hep daha fazlasını isteyecek, artık dişini gösterme vaktin gelmiş. Durumun ciddiyetini anlarsa mecburen geri vites yapacak.
201 Yorumla- +1 yıl
Maalesef aynı zamanda kadınların şiddet görme sebebinin en büyük nedeni bu hiç kendilerini güçlü görmüyorlar. En ufak bir "-sen -san, çeker giderim." lafı bir erkeği korkutmaya yeter de artar.
En İyi Cevaplar
yaaaa valla bu nedir böyle🧐 bence aldatmak da işine gelir, para var eşi çalışıyor, boş zamanı var😐😐 dikkat et, mutsuzsan eşini al karşına ben kendi paramla kendime bakarım, senin neye ihtiyacın var de🤦🏻♂️
50 Yorumla
+1 yılcinsellikte onun istediklerini para karşılığı kabul et, mesela oral seksi 1 saat yaparım ama 500 tl ni alırım de :) biz bazen paraya dökeriz işi güzel fantezi oluyor
16 Yorumla- +1 yıl
O nasıl bir fantezi ya dldmdldm
- +1 yıl
Eşinize ayıp mu yapıyorsunuz?
- +1 yıl
@hakliyimtatlim neden her kadında böyle fanteziler vardır bence. Bazısı dile getirir uygular, bazısı kocam ne der vs. diye utanır, filmlerle içindekileri yaşar.
- +1 yıl
@daisysever eşimle ayıp şey yapmıyoruz fantezi yapıyoruz yahu.
- +1 yıl
İyi fanteziler pffkfkd
- +1 yıl
@hakliyimtatlim teşkekkür ederiz canım benim :))
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
88Cevap
Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. adam paragöz demek ki karışma işime de
20 YorumlaAşağıda okudum, evinize toplamda 10.000 TL giriyormuş, eğer İstanbul'da yaşıyorsanız bu çok çok iyi bir para falan değil, dolar sürekli artıyor, alım gücümnüz sürekli düşüyor, eşinde bu durumdan rahatsız olduğu için bu şekilde davranıyor olabilir.
Ama bunu yazdığın şekilde söylüyorsa üslubu çok yanlış. Ayrıca senin mesleğin belli ayda 20000 TL kazanacak halin yok, bunu kabul etmesi lazım.
Eğer çok para kazanmak istiyorsa zaten bunun yolu maaşlı çalışmak değil, riske girip kendi işini kurmaktır, kimse maaşla zengin olmaz, eğer bir holdingin üst düzey yöneticisi falan değilse.
Şu sıraları işi kırmak risk değil, intihar...
O yüzden halinize şükredip, her ay harcamadığınız parayı altın ya da dolar olarak kenara atın bence, ekonomi düzelince de birikiminizle iş falan kurarsınız.
Ama eşin bu derece hırslıysa ve sende o hırs yoksa bu evlilik hakkında detaylı olarak düşün derim, mutsuz bir hayatın olabilir bu şekilde, ya da eşine kendini bu şekilde kabul ettir.10 YorumlaBizce ihtiyaç olmadıkça zaruri olmadıkça kadının çalışması iyi degil çünkü daha çok tehlikeye maruz kalıyor erkek ailesini geçindirmekle ve korumakla mükelef eger çocugunuz varsa anne evladına merhametle şevkatle egitmesi şart anne baba çocugunu direk bakmadan ana okuluna veriyorsa bu çocuk anne baba şevkatinden merhametinden yoksun buyur ve ilerde siz ne kadar çalışırsanız çalışın boş çünkü siz ilerde yaşlande yaşlandıgınızda sizi en yakın huzur evine bırakı verir kadın annedir anne ögretmendir anne şevkatdır anne merhamet timsalidir bilin bence
30 YorumlaBak bence daha iyisini hak ettiğini düşünüyor olabilir yani seni kendisine uygun görmüyor.
Sana baskı yapıyor daha fazla kazan diye belki başka yol denersin diye seni boşanmaya teşvik etmeye çalışıyor olabilir tabi boşandıktan sonra sana nafaka ödememek için senin onu aldattığını dair delil arıyor olabilir.00 Yorumlabixim alkolik komsu karisindan para istemisti yövmiyeleri verin diye... karisi tarlada ogun kazandigi yövmiyeyi istemeye istemeye verdiginde adam parayi begenmeyip daha yok mu dedi... kadinda napiyim g. tumumu satiyim diyip adamin kafasina saksiyi gecirmisti 😂 yani sor bi kocana kendimi satmami istermisin diye belki basindan assa kaynar sular dökulyrde paradan daha degerli seylerin farkina varir !!!
00 Yorumla
+1 yılSenin paran senin ihtiyaçlarını karşılıyor mu? Karşılıyorsa devamına karışmamalı onu ne ilgilendirir sen evindeki tozdan yemekten sorumlusun kendi ihtiyaçlarını da cıkarabiliyorsan ne güzel derdi neymiş onun? Hoşuma gitmiyor yaptığın de ciddi ciddi al karşına duygularını anlat seni anlamalı Allah gözünü doyursun.
00 Yorumlahalamın kocası var eniştem o da öle paran kadar saygı görürsün der hep cebinde paran paran varsa kral olursun cebinde paran yoksa soytarı der o yüzden adam sürekli çalışır halama sürekli çalışması konusunda baskı kurar yatakta rahat yatırmaz halamgili
01 Yorumla
+1 yılNormalde evin hanımının işe girmemesi anormal bir durum değildir hatta girmesi anormal karşılanır bence sen o adamı terk etmelisin. Senin değil, paranın peşinde.
12 Yorumla- +1 yıl
@noface06 aynı fikre sahip olduğumuza sevindim :)
+1 yılBende mimarım ki mimarlar iyi kazanıyor bunu iyi bilirim buna peyzaj da dahil sen muhasebeci olarak ne kadar alıyorsun?
110 Yorumla
Soran+1 yıl3500 tl aliyorum canim
- +1 yıl
az mı çalışıyorsun yani bundan kastım evin eve geç gelirken başını kaşıyacak vakti yokken sen evde daha mı çok vakit geçiriyorsun
Soran+1 yılYok az calismiyorum o daha erken eve gelir
- +1 yıl
eşin kaç alıyor peki
Soran+1 yıl6 bin tlye yakin alir nerdeyse her ay evimize 10 bin tl küsür para girer ve bu cok cok iyi bence
- +1 yıl
bence de Allah arttırsın eşin ev ya da araba almak ya da borç ödemek derdinde olabilir eğer senden daha fazla maaş almanı istiyorsa
Soran+1 yılYok canim ya evimkz arabamiz var sükürler olsun
- +1 yıl
yatırım yapmak istiyor olabilir çocuk düşünüyor olabilir
Soran+1 yılYinede yetmiyormu sanki napicaz okadar parayla
- +1 yıl
Oğlak boğa ve Yengeç erkeği parayı sever ve tutumlu olur
Merhaba iyi günler bende mimarlık okuyorum ve eşinizin maaşını merak ettim
1. sınıfım, yeni başladım
Buradan yazmak istemezseniz özelden yazabilirsiniz tabi ki paylaşmak isterseniz :)00 YorumlaIsinden memnunsan kesinlikle değiştirme iş ortamı her yerde iyi olmuyor maalesef ayrıca kadın olmanın verdiği zorlukta var kendini ona karşı ezdirme zararlı çıkarsın
00 YorumlaMükemmelliyetçi bir kişilik. Ya da paragöz. Ben olsam umrumda olmazdı. Resti çekerdim yani, benim prensiplerim kurallarım bu beğenmiyorsan kapı orada gibi bir muamele yapardım.
00 Yorumla
+1 yılSevgi herşeydir. Sevdiğiniz insan yanımızdaysa geçimimizi sağlayacak bir bütçe bizi strese sokmadan yaşatabilir. Keşke yetinmeyi bilebilsek..
10 YorumlaBöyle maddiyatci tiplere gıcık oluyorum. bunlarin toplumda da yeri yok.. uyarın kendisine gelsin. anlamiyorsa anlayacağı 👅 den konuşun...
10 Yorumla
+1 yılesin olmasa birsey derdim de. ona soyle calistigin halde boyle yapiyorsa yetmiyor diye zırlıyorsa ek iş baksın kendine.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yıldemekki eşin seni eş değil sermaye olarak görüyor. kusura bakmada kadından para bekleyen erkek biraz ılıktır.
10 Yorumla
+1 yılGenelde erkekler esleri calismasin ister sanada tam tersi denk gelmis. Harcamaların mı cok fazla ayni zamanda?
10 Yorumla
+1 yılÜzüldüm yazdıklarını okuyunca.
Ben gidişi tehlikeli gördüm açıkcası.20 Yorumla
+1 yılbi adam karısından cok para beklerse o kadının or.. puluk yapmasına göz yumması gerekir
20 Yorumla
+1 yılBilemedim ne yapılır bu durumda. Belki seni kıymetli gördüğünden daha fazla kazanmanı istiyordur hemen kötülüğe bağlamayalım derim.
00 Yorumla
+1 yılBence maddi anlamda kocanı sömür sonra boşan, ekonomik şiddet uyguluyor diye, nafaka da al ve kurtul salak heriften bence..
00 Yorumla
+1 yılÇocuk olsa onu da para odaklı yetiştirir. Ne yiyor bu kadar bu adam? Bakamıyor mu gül gibi karısına? Ayıptır.
00 Yorumla
+1 yılAşırı para hırsı olan kişilerin başları hep belaya girmiştir. Neden böyle birisi ile evlendin onu anlamadım
00 Yorumla
+1 yılNeden bu kadar çok para istiyor? Madem öyle kendi daha çok çalışsın ! Çalışan kadın bulduğuna şükretsin
00 Yorumlagarip bir durum, ortak birplanınız amacınız yurdışı durumunuz varsa eywallah da kadına bu kadar baskı saçma yani, aklıma kötü şeyler geliyor
00 Yorumla
+1 yılEşin paragöz demekki allah sabır versin bence otur konuş yani o kadar parayı napacakki
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılKocan da Evde oturup çocuk mu doğuracak sana?
:)10 Yorumla
+1 yılBence isten ayrilarak onu guzelce bir dene sana nasil davranıcak para getirmedigin zaman diye...
10 Yorumla
+1 yılAllah gözünü doyursun napıcak o kadar parayı sağlık ve huzur olmadan
10 Yorumla
+1 yılDaha ne yapacaksın.
Harammı kazan diyor eşin. Bulmuş bunamasın!!!20 Yorumla
+1 yılEşinin psikologa gitmesi gerekli. Sende kimse için işinden vazgeçmemelisin
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl eş çalışma kendi çalısı Dursun kazansın kolemisn nesin zihniyete bak
00 YorumlaIstedikleri yaptıkça daha fazlasını istecek. Yapma. Boşanmaya kadar gider bunu söyle ona.
00 Yorumla
+1 yılPara geldiği gibi gidiyor yani ne kadar çalışırsan çalış 50 bin maaşın da olsa boş
00 Yorumla
+1 yılBu hayatı birine yetinmek için, bir başkası için değil sadece kendin için yaşa.
00 YorumlaNerden kazankcan cok para oyle adami birak gitsin...
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılonu senin demen gerek aslında nasıl mantık var eşinde anlam veremedim fazla fazla ne iş yapacak...
00 Yorumla Eşini tanımıyorum bu para sevdası ya da takıntısı nereden geliyor bunu bulmak gerek
00 Yorumla
+1 yılSeni kullanıyor sen çalışıyorsun oda senin paranı baskalarıyla harcıyor
00 Yorumla
+1 yılO eşin denen kütüğe vur baltayı dok benzini yak çakmağı... Köle değilsin sen.
00 Yorumla
+1 yılöldüğünde seni para ile gömeceğim belki lazım olur orada de ;)
00 YorumlaSen mutlu olduğun bir işi yap sırf onun istekleri yüzünden işini değiştirme. Hem çalış hem ev işi hemde onun bitmeyen istekleri ne çok şey biliyorlar ya gerçekten evet dedikçe hep daha fazlası kendine bunu yapma
10 YorumlaKendi zaten kazanıyodur senin parana niye ihtiyaç duyuyoki
00 Yorumla
+1 yılNasıl kazanacakmışsın onu da söylüyor mu? Maaşın bellidir, iş çevren bellidir sonuçta. Ne diyor sana, ikinci işte çalış , sahtekarlık yap, çevreni genişletmek için tenis kulübüne git falan mı?
20 Yorumla
+1 yılNe yapacak o kadar parayı kendini yıprattıktan sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılesin senin onun ustunlugunu görmeni istiyor. onun cok kazandigini sen ugrassanda onun kadar kazanamadığını.. bir cesit dusuncesiz okuź
00 YorumlaDaha fazlasını kazanmanı mı istiyor yoksa daha fazlasını hak ettiğini mi?
İkisi arasında büyük fark var11 Yorumlaeşin durumu baya abartmış kendisiyle konuşup sorunlarını dile getirebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam
Para hastasi ya benden önceki flirt etigi kiz avukatlik okuyordu beni sürekli onunla kiyasliyor yok avukat olsaymisim daha cok kazanirmisimda bilmem ne
Gizli Üye(30-35)+1 yılBı dün de ki eğer daha fazla kazanırsam sana bakmam de kessin sesini otursun. Saçmalığa bak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendimi satayim mi de bakalim napacak ciddiyim. Ben sana boyle yetemiyorum cunku de
16 Yorumla- +1 yıl
Töbee
Cevap sahibi+1 yıl@bilmişkızz00 napsin kadin baska caresi mi var ne tobee
Cevap sahibi+1 yılHerif onu istiyo galiba
- +1 yıl
Ya hayır dediğin doğru da şaşırdım açıkçası ondan öyle yazdım adam onu istiyor resmen
Cevap sahibi+1 yıl@bilmişkızz00 evet ya asırı sinir oldum o kişiye adam bile demiyorum ben
- +1 yıl
Yani anlamadığım parayı işinden mi kazan diyor orası soru işareti
+1 yılİyi yapıyor, ama daha önemlisi mutlu olduğun yerde çalışmak bunu pas gdçmemek lazım
00 Yorumla
+1 yılfazla hırs iyi değildir, işsiz kalsan ne yapar sana bilemedim
10 YorumlaAc gözlüymüş eşin senin mutluluğunu düşünmüyor bence
00 YorumlaPara üzerine kurulmuş ilişkilere karşıyım, aile dost vsvs.. üzgünüm paranın lafını yapan insanlarla bile takılmaM insanin ruhunu sömürürler
10 Yorumlanapacak bu kadar parayi milllet kari sen calisma der budaa daha ccok para kazan diyoo la havle yaa
10 YorumlaBu adam seni sen olduğun için sevmiyor bu gerçek elinde bir mesleğin olmamış olsa ve çalışmıyor olsaydın seni evden kovardı kesin
00 Yorumla
+1 yılFakirlik en iyisi zengin olmak istemem zengin insanlada olmak istemem. normal fakirlik iyidir
01 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim öyle ya vallah
Ayyy hiç sevmem karısının parasına tenezzül eden adamları
10 Yorumla
+1 yılKerhanedeki pzvenkler bile fahiselere bu muameleyi yapmiyordur.
10 Yorumla
+1 yılKendi daha çok para kazanmaya çalışsın. Sene neden söylüyor ki bunu
10 Yorumla- Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Eşim sürekli daha fazla para kazanmamı istiyor. Bu durumu nasıl aşabiliriz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım