10 ay içerisinde şöyle 1 milyon dolara sahip olsam süper olur.
Var mı para kazandıracak fikirleriniz, şu an en dipteyim, sermayem yok, sadece internet, telefon ve bilgisayarım var.
Legal yollarla halletmem gerekiyor bu işi.
Var mı para kazandıracak fikirleriniz, şu an en dipteyim, sermayem yok, sadece internet, telefon ve bilgisayarım var.
Legal yollarla halletmem gerekiyor bu işi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Herkes senin gibi istiyor ama kusura bakma da sen ömür boyu aç kalacak bir insansın. Bu kafa ile gidersen de işsiz kalırsın
Hiç sanmıyorum, 2 yıl içerisinde milyoner olacağıma eminim. Sıradan insanlardan değilim ben.
Senin gibi kaç tane çerezi yedi bu kapitalist sistem.
Öncelikle söyle bakalım tanıdığın kim var? Sana kar kazandıracak, ihaleye sokacak akraban var mı?
Ardından sana sermaye verecek birileri var mı? Eğer sermayen yoksa da projen var mı? Mesela Siemens'e bir proje üretip binde 1 hisse alabilecek mucit dehan var mı?
Ya da benim gibi bir rapor yazarak futbolcu aldırıp 5 6 milyon TL cebe indirecek kadar özel bir mesleğin var mı?
Yaşım daha 19, gözüm kara, asla durmayı düşünmüyorum, gerçekleştirmeye başlayacağım çok sayıda fikrim var ve en önemlisi azimliyim, zekiyim, nerede ne yapacağımı çok iyi biliyorum, bunlar ileride aç kalmamam için yetmez mi? :( :(
Ayrıca tanıdıklarım veya akrabalarım sayesinde zengin olacak bir insan değilim ben, o yazdığına en baştan gereksiz gözüyle bakıyorum.
kusura bakma yağız delikanlının götünden kan alan sisteme kapitalizm deniyor.
Öncelikle paranın dinamiklerini bileceksin. Sonra sağlam ve güvenilir bir ekibin olacak. Benim ekibimde inşaatçı, dış ticaret uzmanı, yazılımcı, reklamcı, medyacı ve emekli bir siyasetçi abimiz var.
Hepsi kendi şirketinde çalışıyor %50'si kasaya %25'i çalışan %25'i bana.
Böyle bir kadron varsa da parasız yönetemezsin.
Denemekten zarar gelmez, dediğin gibi sistem benden kan almayı başarabilirse başka şeyler denerim artık ne yapayım.
Senin de yaptığın işi merak ettim açıkçası, yazdıklarının hepsini birleştirince kafamda bir şeyler oluşuyor ama net ve açık olarak ne işle uğraşıyorsun merak ettim.
futbolcu menejeriyim gibi bir şey. Kazandığım paralarla da çevremdekilere ciddi yatırım yaptım. Onlara şirket açtım ve onlar çalışıyor. Ben de onların emeklerine karşılık%25 alıyorum.
yakın zamanda tarım işine gireceğim. Organik tohumdan un üreteceğim ve bu unları da ekmek fabrikası için kullanacağım. Ziraat mühendisi ve kimyagerler ile bu noktada çalışacağım. Ankara İzmir, İstanbul gibi yerlerde günde 30 milyon ekmek satılıyor. Ekmek başı 1 kuruş kar alsan 300 bin TL eder. Ayda 9 milyon TL eder. Yılda 108 milyon eder. Tek seferde 75 milyonluk bir yatırım yaparsan tarlası, traktörü, fabrikası falan. Kendisini 9 ayda amorti eder. Bir de unları marketlere satarsan ya da yurtdışına 12 milyon TL yıllık kazancın olur.
Güzeller ama bunlar büyük işler ya. Yatırım için harika gözüküyorlar ama.
Benim daha düşündüklerim, planladıklarım, başladıklarım ufak şeyler. :D
Bu noktaya çıkmam biraz zaman alır.
İlk kazandığım para ile ıphone almak yerine altın almıştım. Daha yaşım 18 idi. 20 yaşında mekan satın aldım bir ortak ile. Üniversite okuyacağım zaman da birisine işletmesini kiraladım. 4 sene sonra gelince işin başına geçtim tekrardan. Sonra yükseklisans yaparken yurtdışına çıkacağım için mekanı sattım. Yurtdışında yükseklisansımı ve doktoramı yaptığımda futbolculara antrenman yazıyordum. Futbol takımlarında kondisyonerlik yapıyordum.
Cebinde ne kadar var bilmiyorum ama büyük lokma istiyorsan büyük oynayacaksın. Git babanın kredi kartı ile aliexpress'ten bir şeyler getir. Çakmak, tabaka, kartlık, anlıyorsan kumaş, şarj aleti, kulaklık. Sattığında da babana borcunu ödersin. Karlarını da dolara yatırırsın. 10 bin doların olunca da şirket açıp kendi başına bir şeyler getirirsin. home ofis açarsın masrafı çok olmaz. Baban emekli ise babaya açtırırsın şirketi sigorta masrafından kurtulursun, vekalet masrafı ile işlere sen koşturursun. Ya da gidersin dolmuş duraklarına su satarsın. Toptancı halinden su alırsın bir esnaf ile anlaşır deponun bir kısmını kullanırsın. Suyun gelişi 0,50 satışı 1 lira. Günde 30 su satsan 15 lira. Günde 50 su satsan 25 tl. Aya vurursan 750 tl.
motor alırsın paketçilik yaparsın aylık 3 bin lira+ bahşiş. Yaklaşık4 bin lira kazancın olur. Abi bana işi öğret bedavaya çalışırım dersin. Dönerci olursun. 10 sene sonra yurtdışına gidip dükkan açarsın. İyi bir döner ustası 5 bin civarında alıyor. Sigortası da var. Ama 1 sene işi öğreneceksin :) bedavaya çalışarak.
Havlu üretecek birisini bulursun. Arabaya atlayıp otel otel gezerek sipariş alırsın. Havlu başı bir prim ile hem ülkeni tanırsın hem de para kazanırsın.
Bir kaç örnek daha vereyim mi? Yoksa kafanda bir şeyler şekillendi mi?
Baba kısmını katma ya babamdan veya başka bir aile bireyimden, akrabamdan pek hayır gelmez bana. AliExpress'ten bir şeyler getirme fikri benim için pek uygun değil henüz. Zaten şu an elimde olan toplam para 5000 lirayı dahi geçemiyor, bu parayı da yakında çıkaracağım mobil uygulamaların reklamları için kullanmayı düşünüyorum. 2 tane uygulama fikrim var ve güveniyorum ikisine de, kısa süre sonra bitecek birincisi, benim şu an tek umudum, düşündüğüm ve ilgilendiğim şey bunlar.
Ama yazdıkların yararlı oldu diyebilirim, bu konularla ilgilenen kimseyle konuşma fırsatı bulamamıştım. Eğer aklında başka örnekler varsa ve zahmet olmazsa yazarsan çok sevinirim.
Belki benim için uygun bir şey olur, çalışmak herhangi bir iş arıyorum zaten bu aralar.
Sen böyle gözü kara bir insan olmaya devam et. Belki bir gün beraber çalışırız. Ama önce kendini ispatlaman lazım. Uzmanlık oluşturman lazım. Mobil uygulama yazma konusunda ne kadar beceriklisin bilmiyorum ama kafamda bir kaç tane amatör tarzda mobil uygulama var. Yazılım kurduyum her türlü yaparım diyorsan ortaklaşa yapalım.
Yazılım kurduyum diyemem istediğim seviyede değilim, hala daha geliştirmeye çalışıyorum kendimi.
Şu an başkası için uygulama yapmayı kabul edemem maalesef, henüz yeterince iyi olmadığımı düşünüyorum. Önce kendi projelerimle kendimi bu konuda geliştirmem daha iyi olur.
O zaman ilk projem tutarsa ikinciyi beraber yapalım. Sporcuları takip etmek için bir yazılıma ihtiyacım var. Maçkolikten falan istatistiklerini çıkaracak bir uygulama ile işim kolaylaşırdı. Hatta şirketteki arkadaşlara satışından sana %25 verebilirdim. Neyse artık ikinci proje
Aynen, ikinci proje daha uygun olabilir. Ben de çok memnun olurum.
Aklına takılan ne varsa istediğin zaman yazabilirsin
Tamamdır, bazı konularda kafam çok karışık büyük ihtimalle yazmak zorunda kalacağım zaten. :D
Tavsiyeler için teşekkürler bu arada.
İnsanlari din ile kandır her daim işe yarar. Yüzyıllardir ise yarıyor. Günümüzde de bunun örneklerini rahatlikla görebiliriz.
Mecbur kalırsam kullanırım dini. Ben peygamberim derim insanların paralarını toplarım, Allah'ın yanına gidiyorum diyerek ufak sakin sessiz bir ülkeye giderim. Herkes bana sonsuza kadar dua eder hem.
Dini kullanmak o. c udur kullananlar münafık inananlar senin gibi cahil mallardir
@Ryildrm benim inandığımi nerden biliyorsun ben inansam oy verirdim ama inanmıyorum ne dine inanirim ne de o dincilere ben salak miyim onlara inanacak kadar siz inanirsiniz anca
Bellisa
Salak olduğundan şüphem yok da , oy ne alaka
@Ryildrm salak sensin bunu anlayamayacak kadar beyinsizsin ne tarihten bilgin var ne de günümüzden.
Bellisa
Beyinsiz sensin , tarihten de günümüzden de haberim de bilgim de var , sana kitabını bile yazarım. oy ise akp kastediyon inançsız biri olduğun için o gözle bakman gayet normal, ve dini kullananlar inançsız birisinin neden zoruna gitsinki
@Ryildrm bana dokunan bir şey yok ama sizin gibilere mustehak bu fakirlik fakir kalin hakkinizi hiçbir zaman alamayin tamam mi. Ama ya aptal bir fakirsin ya da menfaatcisin ikisinden biri ama değmez. Para çoğu şeyi satin alir ama giden canlilari tarihi dogayi asla satin alamaz. Öyle bir teknoloji yok geri alamayiz yok ettigimiz seyleri. Ki ben yok etmedim. Ayrıca gayette zenginim bana dokunan bir kısım yok ama diğer canlilari ulkemi tarihimi dogami düşünüyorum.
Bellisa
Ben ne salakim nede menfatciyim , hamdolsun fakirde değilim. anlattıkların dinle değil adaletle alakası var akp adaletlidir demiyom zaten , adaletsizlik çok bundan şüphem yok zaten, benim zoruma giden sizin gibiler her şeyde dini, engelmis gibi görmeleri , her başarısız adaletsizlik vb şeylerde sanki suçlu olan dinmiş gibi algilamaniz
Crowd1 var ama sağlam bşr bütçeyle sabır gerek.
Ben 5 yıla kendime garantili Zengin olucam diyorum.
Çok kısa bir araştırma yaptım bu dediğin firmada dolandırıcı havası var gibi. :D
Dikkat et bence.
1 dk müsade et
Kitlelerin Gücüyle Yükselin...
Crowd1.
Şirketimizin kurucularından ve CEO'su Johan Staël Von Holstein İsveç vatandaşıdır kendisi yaklaşık 600 milyon dolar kişisel serveti olan ve iki tane şirketi sıfırdan apple düzeyine çıkarmış ve İsveç ülkesindeki büyük yatırımcılar tarafından %100 güvenilir iş adamlığı ve yatırımcı ünvanına sahiptir.
Hem dollar hem 1 milyon dolar :)). Hemde 10 aya. cok şey istiyon
Aynen dolar fazla olmuş o Türk lirası olsun biraz daha hafif oluyor. :D
Tabi canım var öyle bir şey hepimiz milyoneriz zaten.
Uyumadan önce sürekli düşün rüyada milyonersin 😄 manyak mısın
BURASI TÜRKİYE 🙁😄
Senin azın ne diyir kıro
knk unut onu ayda 20 bin kazan şükret
Var ama hemen olmaz ben de bulursam yapacam cebimde 5 kuruş para yok
Doğuştan zengin olmasaydım yarra yemiştim herhalde ama legal yoldan zor be kanka
Üzgünüm. Öyle bir bilgim olsa ilk ben denerim.
Ucuza ama çok satılan ticari bir üretim
Varsa banada öğret
Weqet1rqw 😂
Legal zor