Helooo :) Eminim aranızda üniversite öğrencisi vardır. Aylık harcamanızı merak ettim. Kendim ile kıyaslayacağım. Harcamalarımı biraz daha kısmak istiyorum. Sizler ne alemdesiniz?
Bir üniversite öğrencisinin aylık harcaması ne kadardır?
Ufak bir hesaplama yapıyorum hemen, 1000 tele kira artı faturalara veriyorum; 900 lira da harcıyorum. Çok büyük bir masrafım olmadığı sürede annemlerden para istemiyorum. Bu 900 lira ile piyano kursuna da gidiyorum, o şekil
Evde kalan, spor yapan, harcamalarının çoğu yemeğe ete vb şeylere giden benim 1500 liraydı. Yurtta kalırsan yanş kyk da. Ortalama 500-1000 lira ile geçinirsin. Sigaran alkolün yoksa pek bir masrafın olmaz
Ben üniversiteyi yaşadığım şehirde okumama rağmen aylık bine yakın bir harcamam oluyordu. Dışarıda okusam daha fazla olur galiba
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
310 lira kyk 100 lira yol 290 lira harçlık artı 300 lirada köşeye atiyorum aylık harçliğim 1000 lira bazen 1200 civari. Ama harcamami cok asmiyorum. Yer Eskişehir ❤❤❤
Vardı artık yok :) kazandım ve sildirdim kaydımı, sorunuzun cevabı ise kişisel bir durumdur tutumlu olursa inan 500 bile yeter sigarası olan bir üniversitelinin harcaması içmeyene göre fazla olur
Yaşiyosun bu hayati fuat abi😂😂simdi benfe babamin bana thanks my son demesi icin camurun topragin icinden ciktim eve gidiyom yarim saate arabadan inince yevmiyemi alcam ona vercem😂