Elimde olmadan parayı çok harcıyorum günde 1500 falan bazen bazende 800 ama 500 tlyi hiç asga düşmüyor nasıl kendimi frenleyebilirim akıl verin?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Dışarı çıkarken yanına fazla para alma.. ne kadar çok parayla dışarı çıkarsan harcamanda o kadar fazla olur.. kendine bir limit koy... elindeki fazla parayı banka hesabına aktar.. böylece gün içerisindeki gereksiz harcamaların önune bir set çekmiş olursun cepte maksimum 200 türk lirası taşı.. fazla para cebe batar
01 Yorumla
Soran+1 yılcok dogru
En İyi Cevaplar
+1 yılBende aşırı derecede para harcıyordum. Gerekli gereksiz bir sürü alışveriş yapardim. daha sonradan kendimi durdurmak için altın satın almaya başladım. hem paramla bişey satın aldığım için mutlu oluyorum hemde o aldığım şey her geçen gün değerleniyor. birde elinin hemen altındaki para gibi alıp hemen harciyamiyorsun ilk başta bozdurmak falan gerekiyor bende üşeniyorum bozdurmaya. ama cidden kendimi sınırladim elime geçen parayla altın alıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılzekısın cok
Soran+1 yılıstek atdım sana
Galiba zengin günde 1.500 harcadığına göre neyse asıl konuya geçeyim her gün harcadığın paradan 50-100 tl arası azalt harcadığın kadarıyla ve yanında yüklü parayla gezme en fazla 200 tl olsun yanında geri kalanını kasa ve ya özel bir yere koy. Birde ihtiyacınca harca.
01 Yorumla
Soran+1 yılben de dusndumde cok ıhtyacı olan var bana
Para & Ekonomi konusunda 889 cevap paylaştı. Varsa paran harca diğer insanlar da nasiplensin kafe de çay iç bahşiş bol ver özellikle erkek garsonlara onlara kızlar kadar veren olmuyor bol bol harca
04 Yorumla
Soran+1 yılverıyom öyle yrdım edıyorum cok bayram haslıgı dagıtdım cok
Soran+1 yılsölemek ıstemıyorum ıntıhara gıden bırının 3 aylık kırasını odedım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
31Cevap
bende oyle günde 800 harcadığım oldu parayı alır almaz hemen bitirebilirimde kendimi tutuyorum bu aralar 😅😅 alışveriş çok seviyorum ne yapayım stresimi o şekilde atiyorum ama en iyisi evden çıkmamak 😂😂
22 Yorumla
Soran+1 yılhklısın ama evdede canı sıkılıyor ınsanın
Soran+1 yılevde sıkılıyorum ben cok
Gizli Üye(36-45)+1 yılya baba parası yiyosundur ya da burada geyik yapıyorsun. kendi alın terinle kazansan o kadar harcayamazsın emin ol.. bence 2. secenek geçerli... cunku bu zamanda parası cok olup salak salak harcayan tek tip su suslu kokonalar kociş parası yiyen kızlar :)
04 Yorumla
Soran+1 yılhergun yemıyorum emın ol kndım kazandım bnde beyın var tıcarı beyın
Cevap sahibi+1 yılgunde dediğin zaman yılda bir mi anlayacagız... o zaman turkcen zayıf beyin var diyorsan...
Soran+1 yılısın yok mu senın krdes işıne bak sen kendıne bak kendı muhasebenı yap benı boş ver soruma cvp verme zorunlulugun yok
Cevap sahibi+1 yılburası herkese acık bir platform.. sen gorus bekliyorsun bende kendi gorusumu belirttim bu kadar basit celallenmene gerek yok.. Allah daha cok versin en zor derdin bu olsun kerdeşşş ne diyelim
hahaha burda param cok kızlar bana mesaj atsın demeye getirmiş ama inan beş kuruşu yoktur bunun :dd tipi de ortalamanın altında olduğu için gerçek hayatta yüzüne bakan olmayınca sanal kovalıyor garibim
20 Yorumla
+1 yılAbi eline gecen parayi ya altın yap ya da eruo yapti ya da bankaya yatir bankaya yatirma bence elinde altin eruo varken onu gidip bozdurmsya erinirsin zamanla alişirsin ihtiyacin oldugunda bozdurursun
06 Yorumla
Soran+1 yılvar hepsı Şu an cok sıcak var hertesde sokak hayvanlarına her kose basına serın yerde su bırakın ıcsın hayvanlar olurmu su ıstıyemezkı onlar cok sevap
- +1 yıl
Abi nerden nereye geldi konu ne bana ne anlatiyorsun ne söylüyorsun anlamadim kusura bakma
- +1 yıl
Ben sana parayi nasil tutacagini söyledim
Soran+1 yılevetde onu denedım bu sefer para lazım oldugunda dozız bozmuyor kımse
- +1 yıl
Gakasbkabsaks
- +1 yıl
@aslisavasss65 noluyor kardeş ne demek istedin banami yoksa soranami dedin bunu
+1 yılGerçekten çok harcıyorsunuz hadım olmayarak yazıyorum bari ihtiyacı olanlara yardim edin yardim kuruluşlarına gidin o zamn belki frenlersınız
12 Yorumla
Soran+1 yıledıyorum zaten ben ben yemk yerım sadece sıgara alkol yok bnde
Soran+1 yılcoke dıyorum evet lımıtı asıyorum
Bunun en kolay yolu, bir şeye borçlanmaktır. Mesela araba alabilirsin. Yahut maaşının büyük bir kısmı ile döviz, altın alabilirsin.
09 Yorumla
Soran+1 yıl5 tane arabam var 48 kısıye maas verıyorum zaten
Soran+1 yılevet öyle yaptım zaten harcamam cok merve hanım
Soran+1 yılozamn pasalasalım ıstek atdım sana om bas hrfı
Soran+1 yıl@drcihat ne den cok olumsuz konustun
+1 yılVar ki harciyorsun
olmasa harcayamazdin
bitene kadar harca bence yokluk cekmeyen varligin kiymetini bilemez01 Yorumla
Soran+1 yılhklısın
Bir şey alma sen de başka bir yolu yok Çünkü
Hiçbir şeye ihtiyacın yok, aldıkların sana mutluluk vermiyorki07 Yorumla
Soran+1 yılnapımkı söle
Soran+1 yılolanlara sahıp cıksam
Soran+1 yılolur :D
Soran+1 yılcok zekısın ıstk atdım sana
+1 yılSadece kendine müslüman isen olmaz bence kendine dur demen lazım biraz da fakir fukaraları sevindir ki, harcadığın para geri gelsin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılcok yardım edıyorum gızlı
+1 yılSu yalancilari bı opmedilerki anasını satayım. Ayda 45 bin eder dostum dot kesmeyi acilen birakmalisin 👎🏿
05 Yorumla
Soran+1 yılallah bılıyor kardes sen kendını beöle kandır
- +1 yıl
Tamam.
Ama şunu da yazmasam içimde kalacak, biraz para ayır kenara da Türkçe kursuna git. Belki yazı yazmayı öğrenirsin.👎🏿
Soran+1 yılturk deyılım
- +1 yıl
Isabet olmuş.
Soran+1 yılmuslimanım
+1 yılKilidi olmayan kumbara da biriktirebilirsin, kredi kartı limitlerini dusurebilirsin, illa harcicam para bende durmuyo diyorsan bağış yapabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılkredı kartı kulanıyorum bankda zaten yuklu bır skeılde duuruyor lazım oldukca cekıp kulanıyorum ama öyle kotu seylere harcmaıyorumkı busabah yaslı bır amca yuruyemıyordu ayagınd ayakabısı yoktu ılgılendım doktoa gtırdım spor yakakbı aldım ve bana cok dua etdı
+1 yılDarphane sizin evde heral😂 varki harcıyorsun harca gitsin beee. Boşver😉
12 Yorumla
Soran+1 yılyok tıcaret yapıyrum
- +1 yıl
😂 Ciddimi laaa😂😂😂😂
- Para & Ekonomi konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılBende öyle özellikle alışveriş ve iç giyime baya harcıyorum.
110 Yorumla
Soran+1 yıloda guzel pentı cok ıyı klıtelı
Soran+1 yılolsun sonucta kendıne harcıyorsun
- +1 yıl
Aynen
Soran+1 yılıstek atdım sana
- +1 yıl
Hangisi
Soran+1 yılom baslıyor
- +1 yıl
Sürekli alışveriş yaptığım iç çamaşır mağazasındaki çalışan da aynısını diyor. En son durdurdu sen evli misin falan dedi hayır dedim. Çok şanslı ilerdeki eşin o zaman diyor 😂
- +1 yıl
Hıhı
+1 yılÇok israf ediyorsun . bol paran var anladık. Bunun zekâtını veriyor musun
17 Yorumla
Soran+1 yılfazlasıyla
Soran+1 yılsadaka zekat fıtre fazlasıyla verıyorum
- +1 yıl
Fakir doyuruyor musun.
Soran+1 yılevet cok hmde ben onlara hızmet etmk hosuma gıdıyor
- +1 yıl
Aynn ama bence afrikada kilere odaklan.
Soran+1 yıluzanıyorum gucum yetdıgı kdr bu ulkede cok hasta var cok
- +1 yıl
Ya bizim buradakilerin çektiği ne ki onların çeyreği bile değil.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok para biriktirmek için bir sebebin olmalı ki onu düşünürken kendini gereksiz harcamalardan alıkoyabil. Anı yaşama, geleceği düşün. Gelecek için planlar yap.
11 Yorumla
Soran+1 yılvar cok yatrım yaptım haklısın az bıse kaldı işım ıyı ama bugunde 250 tl hrcdım azalıyo bazen
+1 yılO kadar zenginsen biraz da bize yardım et hacı... Sevap kazanmakta önemli...
11 Yorumla
Soran+1 yılgeldesem gelmezsın boş koy
+1 yılİçi koyunlarla dolu bir koyun ağılı bul kendine, burada 4 gece 5 gün geçir, sonrasında koca bir aptal olduğunla yüzleşmiş olacaksın.
00 Yorumla
+1 yılZenginsin demek... bence paranı çar çur etme kötü durumda olanları düşün ve iyilik yapmanı tavsiye ederim 🙂
01 Yorumla
Soran+1 yıledıyorum tskler
+1 yılVarsa harca gönlünce kardeşim niye rahatsızlık duyuyorsun? Ye, iç, gez toz, öğren, oku, izle...
02 Yorumla
Soran+1 yıltskler
Kumbaraya at açılabilen türden olmasın bazen delikten cımbız sokuyorum ama gelmiyor 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılsana ıstek atdım
+1 yılAli koç üye mi oldu buraya? Gizliden yazmış bir de
02 Yorumla
Soran+1 yılalıkocun tırnagı olamam kı ben
- +1 yıl
Kanki birlikte harcayalım paylaştıkça çoğalır lol
Olmasın da bak harcayabiliyormusun var ki harciyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
+1 yılbence Savurganlık yapma hasta olursun birşey olur ameliyat olman gerekir bir hastalık çıkar sağlığa da para bulundur
00 Yorumla
+1 yılDepresyonda olabilirsin. Psikologa git, umarım iyileşirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılallah sukur senın gıbı 48 kısı claıstrıyorum
- +1 yıl
Tamam da hocam fazla harcamak ta benim kanım bu anormal bir durum
Sallama o kadar parayı nereden buluyorsun? Hangi mekanlarda takılıyorsun?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAğzını kolayca açamayacağın bir kumbara bul ve eline geçen parayı içine at (tabi günlük harcamak zorunda olduğun para hariç)
07 Yorumla
Soran+1 yılolur ösel bna yaptr olmazmı
Cevap sahibi+1 yılO kadar paran var yaotırsana
Soran+1 yılya bnkya stok yapıyorum senıde ıse alıyım ıstersen muhasebemı tut
Cevap sahibi+1 yılBana uyar
Cevap sahibi+1 yılAyrıca bu kadar harcamaj seni sıkıntıya düşürmüyırsa harca gitsin bir daha mı geleceksin dünyaya
Soran+1 yılozamn hngı sehırdesın gel
Soran+1 yılolur aynen
+1 yılBende baba parası günde 50-80 harcıyorum bazen tshirt alıyorum 1 tane 300-500
Tl arası oda02 Yorumla
Soran+1 yılıyı ne guzel
+1 yılFrenlemek çok zor görünüyo senin alkol sigara var mı
06 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle bırseyım yok encok yardım borc verme ve yemek ısmarlıyorum azda hovardalık var
- +1 yıl
Yardim etmek iyidir allah katında da ama borç vermek ala biliyorsan geri amenna hovardalık ve kumar bitirmesin dikkat et kendine de
Soran+1 yılyok kumarım yok hovordalık vr ama asırı deyıl ayda 1
- +1 yıl
Ondan yana bir şey olmaz maddi durumun iyi sanırım allah daha çok versin sen tok ken komşun aç yatmaz ise bende sen gibiyim ama bende sigara alkol vardı fren dedim ve hayır yapmaya başladım sen gibi
Soran+1 yılallah razı olsun krdes yola devam
- +1 yıl
Insallah allahim kabul eder
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı ben. Senin de benim gibi sevgi açlığın var. Aldığın eşyalarla mutlu olmaya çalışıyorsun.
28 Yorumla- +1 yıl
Tertemiz , düzgün , yakışıklı bir insanım sesim sözüm hoştur. Seni tanımayı isterim
- +1 yıl
Abicim burası soru cevap platformu biriyle tanışma yeri değil sen yanlış gelmişin
Soran+1 yılben kndıme sadece yemk ısmrlıyorum parfum takıntım vr bıde spor ayakkabı ınankı arabamı bazen ere park etdıgımı bıle bılmıyorum
Soran+1 yıl@TokSesli_MERDO_ allah sana daha guzel ses versın tıp versın kısmetıne guzel bır bayn cıkrsın kardes
- +1 yıl
Araya girmeden seviye bozulmaz, iyi günler
- +1 yıl
Evet araya girmenize gerek yoktu abime destek veriyorum 😁
- +1 yıl
@KürşattTarıkk surda hayırlı bir dusuncedeyiz, araya giriyorlar
- +1 yıl
Günaydın burası ciddi ya da ciddi olmayan şekilde kendine birini bulma yeri değil
ticarette ne işinlen uğraşıyorsun yani ne yapıyorsun
00 Yorumlahic bisey almamaya calis sonra alisirsin zamanla duzelir
12 Yorumla
Soran+1 yılevet denıcem böyle parasız gezcem
Soran+1 yılevet denıcem bunu ama bana ıhtyacı olan kısılerde var
+1 yılYanına sadece gerektiği kadar belirli bir miktar para al kredi kartıyla oduyorsan sınırlandir o türden şeyler
15 Yorumla
Soran+1 yılkredı krtı kulnmıyorumkı nakıt hrcıyom
- +1 yıl
Ozaman bir hayvan barınağı, bakım evi ya da yetiştirme yurdu türü birşey yaptırabilirsiniz en azından kimsesiz hayvanlar ya da insanlar evsiz kalmaz bence oldukça hayırlı bir ise vesile olursunuz sonuçta herkesin iyi bir hayatı yok
- +1 yıl
Ve bu onlar için iyi olur
Soran+1 yılyapıyorum zaten tskler sana ıstek atdım nedne kabul etmedın om bas hrfı
- +1 yıl
Çünki istemiyorum
Sevgilimle beraber her ay altın alıyoruz bunun sürdürmek istiyoruz ileride ne yapabiliriz yardımcı olur musunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılıhtyacınız yokkısonucta zemın yapmısnız
Sosyalsen frenleyemezsin. Paranı harcamak istemiyorsan evde oturcaksin.
12 Yorumla
Soran+1 yılcogu yrdım ve coguda ılac tedavı yemk ve sokak hyvanlrına mma
Soran+1 yılevde canım sıklılıyor bazen sokak hayvanlrıda benı beklıyor gıtmesem hayvanlar ac kımısı bılıyor ssatımı
Ben öğrenciyim bana burs ver en azından hayırlı bir iş yapmış olursun😂
12 Yorumla
Soran+1 yılolur verırım verdıgım 4 kısı vr zaten
Soran+1 yılverırım ıstek atdıms ana
Gizli Üye(36-45)+1 yılAylık gelirin 45 bin ise günde 1500 harcaman sıkıntı olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yıldaha fazla
Cevap sahibi+1 yıl@drcihat aynen altta ki yorumlarda cevaplara göz attım biraz çelişiyor söyledikleri
+1 yılBizde de olsada bizde harcasak be kardeşim derde bak :D
02 Yorumla
Soran+1 yılbırgun olur allaha dua et yeter
- +1 yıl
Ediyoruz da pek bir sonuç yok iyisi mi bence sen bana ordan bir 50 100 atıver :D iban atayım
+1 yılÇok harcama yapanlar var yok değil de nedense bu soruda troll kokusu alıyorum 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılemın ol deyıl
- +1 yıl
Üstünde fazla nakit bulundurma öyleyse harcamadan duramıyorum diyorsan da altın falan al bari harcadığın sana kalır en azından :)
Soran+1 yılgerı dusecek altın haberın osun aldım
- +1 yıl
Altın piyasasında her zaman hareketlilik olur bir gün düşer bir gün yükselir zarar etmezsin yani
Soran+1 yıldaha ıyı kazandıgım sey var ytrım
- +1 yıl
O da olur da en basitini söyledim ben cebinde gayri menkul satın alacak kadar nakit taşıdığını düşünmemiştim 😂
Paranı istemekten çekinebileceğin çok güvendiğin birine emanet et
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle kımsem yok zaten gunde 1500 kıme vereyımkı az benım ıcın
Soran+1 yılaltın dan ne kdr kazanbılırısnkı hem altın dusecek bu ara ayrıca altın alıp satmak Şu an devet cok vergı laıyor zarar edersın alıp satm aarsında mesafe cok fazla
Soran+1 yılsana ıstek atdım
+1 yılDoğum haritana bakmamız lazım. Muhtemelen 2. evinde (para evi) Aslan falan vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılyok öyle bıse aslaolmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılAfrikadaki haberleri izle biraz şükret :)
4 ay harcamasan 2 bin eder 2 bine afrikadı insanlara yardım edersin.02 Yorumla
Soran+1 yılcok yardım dıyorum her an her sanıye
Cevap sahibi+1 yılDiyorum işte şükret :)
+1 yıl5 kazaniyosan aylık 2 harca kendine kota koy
11 Yorumla
Soran+1 yıldogru hklısın bazen kotayı asıyosun
+1 yılSeni alan kadin yaşadı 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılzaten asık olan oldu ama merametım ıcın param oldgunu sölemıyorumkı ona cok kendımı fakır tanıtıyorum cok ıyı davrnarak bana sıkolan oldu ama haytım boyunca kadınlar benım ıcın bır cıcıektır onlarsız hayat yasnmaz benım ıcın bır kadın bır annnem kadr degerlı
- +1 yıl
Aferin
Bana gönder birazını 😂
16 Yorumla
Soran+1 yılolur ıhtyacın vrsa
Soran+1 yılolur bırdeafaya mahsus verırım haslık sıgara ıcmıyorsan
Soran+1 yılsehrın neresı at
+1 yılParayı sen kazanmıyorsun heralde
05 Yorumla
Soran+1 yılben kazanıyorumda lanet olsun keske hıc olmasydı mutlu olurdum
- +1 yıl
Yatırım yap, ev al , kiraya ver..
Soran+1 yılkırada cogu ytırımım ev 12 tane vr dukkn vr cok ytırırım vr kıra gelırım 35 tl zaten
- +1 yıl
Belli kota koy kendine günlükk. Günlük 250 falan harca günluk 1500 nedie her gun koyun cevirmemi yapıyorsun..
Soran+1 yılyok et sevmem bugun 900 hrcadım anltsam gulersın dur ıstek atyom sana om bashrfı
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin tuzun kuru heralde.. Bunca insan geçim sıkıntısı çekiyoken bunu paylaşman? Açıkcası benim zoruma gitti içimden adaletin bumu dünya dedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞehit ailelerine bağışla.
Mehmetçik Vakfına bağışla.09 Yorumla
Soran+1 yılverıyom azda olsa
Cevap sahibi+1 yılEmin ol büyük sevaba girersin.
O insanlar can veriyor sen de bağış yaparak bedel ödersin.
Soran+1 yılbılıyrum amcamın ogluda sehıt oldu
Cevap sahibi+1 yılDoğruysa Başınız sağ olsun.
Garip geldi.
Soran+1 yılamın
Cevap sahibi+1 yıl👍👍
Soran+1 yıl@drcihat yo sallamıyorumkı
Bana hayır yapabilirsin epsldldl
05 Yorumla
Soran+1 yılolur yaprım
Soran+1 yılıstek atdım sana zaten om hrfıyle balıyor
Soran+1 yılatdım omer dıtye
Bende öyleyim hiç tutumlu olmayı bilmiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılaynı yoldayız ortak ynımız
Biraz da bana harca bari
02 Yorumla
Soran+1 yılolur hrcarım ıstek atdım bas hrfım om
+1 yılVarken harca ömrümüz ne kadar belli değil
01 Yorumla
Soran+1 yılhrcıyorum bugun bıle hrcdım
+1 yılBen günde 3000 harcadığımı biliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılallah dahah cok versın ama önemlı olan mantıklı yerker eharcmaan ıskı kumar ya da farklı yelder harcama yardımolursa allah dahha cok veırrı
- +1 yıl
Kılık kıyafet beach club alkol yakıt bunlara gidiyor hep 😅
+1 yılO kadar parayı nerden buluyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılallah verıyor yeterkı durst ol
+1 yılgünde 1500 lira ne hangi meslekte çalışıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılboş ver meslgı
+1 yılPsikolojik destek al bence sen
10 YorumlaParayı kendin kazanıyorsan kendini frenleri zaten
04 Yorumla
Soran+1 yılugrasıyorum
Soran+1 yılaynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir süre hiçbir şey almamaya çalış
11 Yorumla
Soran+1 yıldenıcem öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılOffff offff cevabı bulursan bana da söyle 😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılbulamadımkı
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbimin meslek nedir acaba
02 Yorumla
Soran+1 yıltıcaret le ugrasıyorum
Cevap sahibi+1 yılMaşaallah abime 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun etmezsen sorun olmaz d.
01 Yorumla
Soran+1 yıltm
- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Elimde olmadan çok para harcıyorum. Kendimi nasıl frenleyebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler