Platformun ismini çok duydum güvenilir midir? Para kazanan var mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir demo hesabında başarılı bir şekilde işlem yaptıktan sonra, hatta Binomo ile gerçek bir hesapta ilk birkaç kârlı işlem yaptıktan sonra kalıcı işlerinizi bırakmak ve tamamen işleme girmek isteyenler için uyarıda bulunmak isterim. İlk aşamada bunu kesin olarak yapmak imkansız, çünkü piyasa istediği gibi davranabilir ve tüm paranızı "alabilir", ancak Binomo'nun piyasayı kontrol etmediğini biliyoruz, o yalnızca müşterileri piyasaya getirir. İlk aşamada, Binomo'da işlemi yalnızca ek bir gelir kaynağı olarak kullanın...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Deneyimli bir yatırımcı olarak, yeni başlayanlara eğitim bölümünü dikkatlice incelemelerini tavsiye ederim. Orada pek çok yararlı bilgi var. Bir zamanlar ben de çalıştım ve bunun kolay olmadığını biliyorum. Ancak işlemlerde gelecek başarınız bildiklerinize bağlı.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
@Naimkaya arkadaşlar bu arkadaşların yorumlarına inanmayın bunlar şirkette çalışan elemanların yaptığı konuşmlar binomo hiçbir şekilde güvenli değildir ki papara falan ortak diyor paparayı arayıp sorun öyle bir şeyin olmadığını söylerler.. Bunların internette kullandığı hikaye ise klasik insanlar yapamıyorlar o yüzden çamur atıyorlar ben çok kazandım gibi şeyler inanmayın yani kısaca kimse size bu kadar kolay para vermez bu devirde..
00 Yorumla
+1 yılBinomo'yu asıl gelir kaynağınız olarak düşünmenizi önermiyorum. Mesele şu ki, piyasa öngörülemez olabilir ve işleminiz her zaman başarılı olmayabilir. Ancak fazladan para kazanmanın bir yolu olarak - daha iyi bir şey bulamazsınız. Daha ölçülü olmanızı ve her işlem üzerinde düşünmenizi öneririm. Grafikte keskin bir sıçrama varsa, büyük olasılıkla yakında bir düşüş olacaktır. Önemli olan doğru anı bulmak.
00 Yorumla
+1 yılParanı hesabına aktarma da şikayetler var. Şikayet var. com gibi sitelere bak.
00 Yorumla
+1 yılEn iyi platform, her ay 50-60 $ çekiyorum. Para çekme konusunda hiçbir sorunum yok, yaklaşık 500 $'lık bir bakiye ile işlem yapıyorum. Her gün 4 saat oturum açıyorum ve oturup işlem yapıyorum. Çok kullanışlı, birçok gösterge var.
00 YorumlaBinomo'da işlem açmak çok kolay. Bence Binomo'nun işlem platformunun sadeliği müşterileri bu şirkete çeken şey. Ayrıca platform, teknik analiz için tüm temel grafik işlevlerine sahip.
00 Yorumla
+1 yılŞimdiye kadar Binomo hakkında hiçbir şikayetim yok. Uygulama iyi çalışıyor ve platformun kullanımı kolay ve kesinlikle paranızı çekebilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılBinomo'daki ilk yılım değil. Kârlılığım %70. Seyrek olarak işlem yapıyorum ve her şeyi önceden planlıyorum. Bende işe yarıyor.
00 YorumlaBen binomo kullanıyorum sorun yaşamadım.
0110 Yorumla- +1 yıl
arkadaşlar bu arkadaşların yorumlarına inanmayın bunlar şirkette çalışan elemanların yaptığı konuşmlar binomo hiçbir şekilde güvenli değildir ki papara falan ortak diyor paparayı arayıp sorun öyle bir şeyin olmadığını söylerler.. Bunların internette kullandığı hikaye ise klasik insanlar yapamıyorlar o yüzden çamur atıyorlar ben çok kazandım gibi şeyler inanmayın yani kısaca kimse size bu kadar kolay para vermez bu devirde..
Binomoya inanan var mı gerçekten?
030 Yorumla- +1 yıl
@Naimkaya arkadaşlar bu arkadaşların yorumlarına inanmayın bunlar şirkette çalışan elemanların yaptığı konuşmlar binomo hiçbir şekilde güvenli değildir ki papara falan ortak diyor paparayı arayıp sorun öyle bir şeyin olmadığını söylerler.. Bunların internette kullandığı hikaye ise klasik insanlar yapamıyorlar o yüzden çamur atıyorlar ben çok kazandım gibi şeyler inanmayın yani kısaca kimse size bu kadar kolay para vermez bu devirde..
+1 yılBinomo kullanıcısı var mı benim çok ufak sorum var
029 Yorumla- +1 yıl
Ben varım buyur
- +1 yıl
@Moralhafiz76 Ben burada turnuvalar gördüm bunlar ne oluyor
- +1 yıl
Turnuvalar hakkında pek bilgim yok ama orda bilgi sayfasında yazıyor 1 kere girmiştim
- +1 yıl
Ücretli mi oluyor bunlar?
- +1 yıl
Ücretlisi de var ücretsizi de var yani eğlenceli diye duydum
- +1 yıl
@Moralhafiz76 Tamamdır ben de denerim öğrendikten sonra
- +1 yıl
Yani sen önce platformu öğren turnuvaya sonra bakarsın :)
- +1 yıl
@Moralhafiz76 Doğru diyorsun burda kazandığım parayı çekebileceksem başlıyorum ya
- +1 yıl
Paran kalmaz merak etme yatırıyorlar
- +1 yıl
@Moralhafiz76 Kaç para kazandın sen şuana kadar?
- +1 yıl
Ben aylık 4-5bin lira kazanıyorum başladığımdan beri
- +1 yıl
@Moralhafiz76 Vayy çok iyiymiş
- +1 yıl
Daha fazla kazanan tanıdıklarım da var ama ben garanticiyim demiştim ya fazla yatırım yapamıyorum o yüzden
- +1 yıl
Olsun yine de güzel para oturduğun yerden kazanıyorsun sonuçta
- +1 yıl
Aynen öyle oturduğum yerden tuvaletten bile kazanıyorum hahaha
- +1 yıl
@Moralhafiz76 O nasılmış ya hahaha
- +1 yıl
Mobil uygulaması var onu kullanıyorum genelde
- +1 yıl
@Moralhafiz76 Aa pc deki gibi güzel mi o da
- +1 yıl
Aynısı zaten hemen hemen bir farkı yok