Zamanında babama, bircoin yeni çıkıyordu balkona bitcoin için bilgisayar alalım klima taktıralım balkonu kapattıralım o gece gündüz para bassın dediğimde babam oralı dahi olmadan 10 bin tl ye hurda denecek bir araba almıştı. Genel sağlık sigortası da o zamanlar yeni çıkıyordu gelir testinde siz zenginsiniz çünkü arabanız var demişlerdi ve gss borcu ödemeye mahkum kalmıştım araba sebebiyle.
şu an 1 bitcoin 64.300,47 türk lirası yapıyor.
O zamanlar bilgisayar sistemi kurabilseydim bilgisayar günde 2 3 bitcoin oluşturacaktı ve düz hesap ayda 60 ile 90 bitcoinim olacaktı.
Sizlerde fırsatları kaçırdınız mı ben gibi. Bu arada babama şu an söylesem kabul eder çünkü bir arkadaşının oğlu bu şekilde zengin oldu.
Zenginlik değil de 22.500 tl lik bir parayı kendi ellerim ile başkasına teslim etmiştim, piyango bileti almıştık arkadaş ile sonra biraz içtik ve değiştirdik biletleri, aslında başka bir şeyi değişecektik ama o an elimize biletler gelmiş :( şimdi o para ile bilgisayar dizerdim.
Çok ciddi bir paraya hükmetme şansım oldu ama kendi elimle bilerek ittim gibi bişey çünkü o işe girişsem 100 bin kişinin hakkına girecektim ve kuvvetle muhtemel ömrüm ceza evlerinde geçecekti. Devamında allah nasip etti 2 sene de neredeyse o kadar parayı kazanıp iş yerleri kurdum sürekli gelirler kazançlar sağlayabiliyorum.
Arkadaşlar haram ve özgürlük kısıtlayıcı yollarla zengin olmak her an son anın givi yaşamayı gerektirebilir zaten korkum da buydu aslında. Allah nasip edecekse eğer bir türlü nasip oluyor zaten. Helal ya da haramlığına dikkat edin yeterli
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet kaçırdım. Çok zengin bir kadın bana kendisiyle 10 sene evli kalmam için bana 1 Milyon Dolar önermişti güzel para 7 Milyon TL yapıyor. Nedenini sorduğumda çok büyük bşr mirasa konacakmış ve en az 10 sene evli kalması ve 2 tanede çocuk sahibi olması gerekiyormuş. 10 sene evlilik okey ama o kadından 2 çocuğa hayır. Çünkü kadın 40 yaşındaydı ve bende 29 yaşındayım bana ters o işler.
Aga normal takilsaydin işte iş yaptirmicaklar sonuçta o para için yıllarca çalışıyorsun yani üstelik 10 senede elbet 2 kere azarsın o sıra razı gelip yaparsın olur biter
5 senedir alınamayan bir miras, 20 senedir alınamayan bir çuval paracık:( şükürler olsun ki takmıyoz, yüce rabbim sağlık huzur versin kimseye muhtaç etmesin kafi☆
Yok gönül rahatlığıyla fakirim ama lisedeyken kenara para atip çeyrekler yapsam iyiydi de haftada 25 tlnin nesini kenara atacaktım zaten
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bana babam günlük 1 lira verirdi haftasonu evdeyim diye hiç vermezdi. Lisede 5 lira alırdım haftalık ayda 20 lira seninki 100 lira yani benden yine üstünmüşsün
valla zamanında isviçrede yaşayan biriyle ankarada tanışmıştık, benimle niyetinin ciddi olduğunu söyleyip evlenip beni isviçreye götürmek istemişti ama ben mal gibi kabul etmemiştim :////
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zenginlik kim biz kim.. Gökten para yağsa düşmez başıma