Anlaşılan herkes bu yardımdan faydalanamıyormuş, ilk söylendiğinde herkes yararlanacak diyorlardı. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıflarınca; 3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu veya 2022 sayılı 65 Yaşını Doldurmuş Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması Hakkında Kanunu kapsamında, halihazırda düzenli merkezi sosyal yardım (Yaşlı Aylığı, Engelli Aylığı, Engelli Yakını Aylığı, Silikozis Aylığı, Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Düzenli Nakit Yardım, Muhtaç Asker Ailelerine Yönelik Düzenli Nakit Yardım, Öksüz Yetim Yardımı, Muhtaç Asker Çocuğu Yardımı, Şartlı Eğitim Yardımı, Şartlı Sağlık Yardımı, Çoklu Doğum Yardımı, Psiko-Sosyal ve Mali Kayıp Yaşayan Tüberküloz ve SSPE Hastalarına Yönelik Düzenli Nakdi Yardım Programı) alan hanelere herhangi bir başvuruya gerek olmaksızın Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı kapsamında 1.000 TL ödeme yapılacak.
Akpliysen alırsın başka birşey demeye lüzum yok , çevremde çok var işsiz kalan başvuran hepside her gün a'da zye saydırıyor , reisimiz çok yaşa diye bağırıyorlar 😂😂
Haberlerde heryerden söylüyorlardı, herkes alacak diye belliydi aslında böyle bir şey olacağı.😂 Önce bir kaç göstermelik haber yaptılar sonrasında dağıtılacak kişileri kıstılar. Artan para nereye gidecek bir fikrin var mı 😂😂
Pek çok fikrim var zaten sende biliyorsun 😅 birde maske olayı varki hiç değinmeden edemeyeceğim , maske takmazsan cezası var , ama maske satışı yasak , sonra devlet maskeyi sana mesaj koduyla verecek , daha sonra maskeyi eczaneden alacaksın , oda olmadı 😂😂🤣 maskeler ücretli , 57 ülkeye yardım yapan reis kendi halkını kaç numaraya koydu acaba , ama reis giderse Müslümanlık gider hee bak akıllı olun , reis giderse ülke batar 🤣🤣🤣 çok Müslümanim yalarım yutarim dik tutarım 🤣🤣 reiiissss sig bizi , Allah bu milletin belasını vermiş zaten korona hikaye
Bu dünyaya peygamberler geldi gitti din bittimi , fatih sultan Mehmet, sultan Süleyman , Atatürk geldi gitti ülke battımı yok oldumu , çünkü kişiler gelip geçici sen Allah'a taparsan sana kimse zarar veremez , ama elinde kitap dilinde yalan cebinde haram sözde müslüman , neyse ya iyi geceler diliyorum arkadaşım 👍😉
Daha söyleyecek çok şeyler var da neyse.😂 Konuşuyoruz da boşa konuşuyoruz, at gözlüklerini çıkartıp göremiyorlar. Hipnoz altında kalmış hepsi, neyse iyi geceler hocam.
Farkettin mi hiç ilk başlarda herkes alacak diyorlardı. Şimdi de farklı yollardan dağıtılacak kişileri kısmışlar. Belli başlı insanlara dağıtıyorlar, artan para nereye gidecek 🤔
Çok fazla ihtiyaç sahibi insan var, işi olmayan insanlar ne yapacak düşünmüyorlar.
En İyi Cevaplar