Aslında bu soruyu şöylede sorabilirdim altın için bankaları mı yoksa kuyumcularımı tercih edersiniz? Kimi insan altın dediğin fiziki olmalı elinde tutup hissedeceksin diye düşünürken kimileri ise bankalarda dijital altın hesabı açmak hem riskli değil hem de anında alıp yükseldiğinde telefonundan istediğin zaman alıp satabilirsin diye düşünür. Fiziki altını saklama muhafaza etme derdi var iken dijital gram altında böyle bir dertte yoktur diye altın hesabını överler. Peki sizin tercihiniz ne yönde olurdu?
Fiziki altın
Dijital gram altın
Altına ulaşmak hayal oldu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yatırım için tercihin fiziki altın mı yoksa dijital gram altın mı?
dijital aldın benim için daha uygun. evde saklarsam hep dikkatli olmam lazım. rahat bir şekilde yaşayamam bence. dijital olarak satın almak ta riskli bir iş. ama en azından banka ya da aracı kurum tarafından korunur
Ben dijitaldeydim dün çıktım pazartesiye güvenemedim herkes 388 TL olacak diyor ama merkez bankasından dolara müdahale gelebilir gibi hissettim bana göre düşebilirdi alttan almak için çıktım amacım gram yükseltmek.
Yok ya kapı gibi sözleşmeler var gün geliyor günde 4-5 bin lira kazanıyorsun uzun vadeli tutarsan yine getirisi çok iyi ama bana göre al sat çok daha mantıklı ben daha önce yatırım fonlarındaydım onlarda bile böyle bir getiri yoktu.
En İyi Cevaplar