4 bin tl paranız olsa, dolar mı alırsınız? Altın mı?
Zarar edilir mi
Zarar edilir mi
5 yıldır muhasebeciyim. Hem maliye hem muhasebe mezunuyum ve kesinlikle dolar al altın yatırım için o kadar da uygun değil yani yatırıma uygun değil evet zarar da edebilirsin düşüp yükseliyor değerleri ama dolar her zaman yatırım için daha güçlü
Cevap
23Cevap
4 bin tl param var. Ne dolar aldım ne altın. Borsa adamdır. Çünkü o 4 bin lira bir zamanlar 500 liraydı.
Borsa derken anlamadim? Ne yapayim yani
O işlerden anlamıyosan hiç bulaşma yatırımını istediğin şekilde yap. Dolar altın nasıl istersen. Anlamayan biriyle de girme o işlere sakın dolandırılma.
Sorunu 1 yıl sonra görüyorum umarım dolar almışsındır 😄 aldıysan eğer şu an zenginsin. Ne yaptın aldın mı dolar? Aldıysan ne kadar kar ettin?
Altının yükselişi piyasadaki dalgalanmaya bağlı altın düşmez
Altin alma diyosun yani? Peki dolar
Şu an en yüksek seyrinde.
Bu dönemden sonra alın ne alacaksanız.
Dolar karlı kısa vadede 7.20 görülecek şimdi vakit kaybetmeden alınıp 7.20 den satılabilir
Dolar düşüşte altında sürekli fiyatı yükseliyor altın ın indirim günlerini takip edip altın al bence 2018 de altın 400 450 liraydı bu sene 600 küsür
4 bin tl olsa kumar oynarım 2 günde 10 bin tl yaparım 2 ay idare eder beni 6 bin tl kar.
ucuza alip pahaliya satacagin urunlere yonel, ticaret iyidir...
Nerden satıcam
sahibinden, n11, gittigidiyor, hepsiburada vs.
Altin ama su an ikisi de yüksek Cumhuriyet altını tasarruf için iyi heralde bilmiyorum
altın al bacım al tın 😀
Uzun vadede altin iyi ama kisa vade peki.
Altında zarar ihtimalin daha düşük gibi.
Geçen hafta 600000 gömdüm altına inşallah etmeyiz
Borsa da anlik alip satış yaparim
O nasil oluyor
Onu bilmiyorum? Kaybetme ihtimali nedir
Bu donemde gida alip stoklasan en mantiklisi olucak bence
Stoğa karsiyim.
4000. Neki alsan ne olur almasan ne olur
dolar
Neden dolar?
Dolar
Neden dolar?
Prada Çanta alırım.
Hisse senedi al en iyisi
Bitcoin veya link
Altin gibi duruyo
Altın mantıklı
Gümüş al sat
altın al dolar zaten çok yüksek şu an
Hiç bir şey yapmazdım galiba
Altin
Altın
Altın al
Altın
Altın
Fakire veririm
Altin al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Selamlar,
Öncelikle şunu söyleyeyim: İster dolar alın, ister altın zarar etme durumunuz söz konusu olabilir. Dolar fiyatı ya da aldığınız altının fiyatı düştüğünde zarar edebilirsiniz.
Dolar ya da altın alma konusuna gelince bu tamamen yatırımcı tercihidir. Ama şunu bilmenizde fayda var. İç piyasada oluşan altın fiyatlarında dolar kuru etkisi de var. Kısaca, siz aslında altın aldığınızda belki bilerek belki bilmeden dolar da almış oluyorsunuz.
Sevgiler.
merhaba mert bey yatırım danışmanlığı yapıyorsanız size nasıl ulaş bilirim