Aylık, günlük, saatlik geliriniz ne kadar? Ne iş yapıyorsunuz o kadar para kazanıyorsunuz?12 Yaşında Sanayi'de kaportacıda başladı macera :D
Adsense : Günlük, 340 400 TL Arası 10 tl aylık E-Ticaret : Günlük 8,9 Bin TL ( 4*5 Bin TL Gider ) Ayda 1-2 Domain Satışı : 1-2 Bin TL Arası ( Özel alan adı) 4 Adet Uygulama : 400 TL Haftalık. Özel Reklam Çalışmaları : 3 Bin TL Aylık Askeri personel olduğum için : 6,800 - 7000 Arası Aylık 1 Ev Kira Getirisi : 1300 TL -- Aylık
Tüm Personel, Stok, Vs, Çıktığında bana kalan:
Aylık : 45-55 Bin TL Arasında Oluyor. Haftalık : 12-15 Bin TL Arasında Oluyor. Günlük : 1,300 - 1600 TL Arasında Oluyor. Saatlik : 70-80 TL Arasında Oluyor.
26 Yaşındayım. 5 Yıl Üniversite, Toplamda 14 Yıl Çalışma Hayatı. Zorluklar vs. Sizce Yaşıma göre kazancım nasıl? Peki Sizin yaşınıza göre kazancınız nasıl?
21imdeyim sıradan bir öğrenci gelirim var şu anlık. Daha yeni yeni böyle gitmeyeceğini farkediyorum. Geç kaldım bence. Artık bir şeyler yapmam lazım. Bu kadar gelir kaynağını nasıl oluşturdun acaba? Kaç sene aldı? Çoklu gelir akışı olması çok iyi. Taktik vermek ister misin acaba? ☺️
Yanlış anlama üstad 'da normal de 5 tane çalışma arkadaşım var onlara da 4 bin tl veriyorum aylık. Gerçekten çalışmak çok zor. İnsanlara hakettiği değeri bu ülkede sağlandığını düşünmüyorum.
niye basit anlamadım görüp bildiğimiz bişe. aylık geliri 10 binin üzerinde olan erkeklerin etrafında genelde bakımlı fiziği düzgün kızlar oluyo. aylık geliri 5 ile 10 bin arasında olan erkekler genelde evlenmeyi veya sevgili edinmeyi tercih etmiyo. aylık geliri 5 bin ve altındaysa 2 veya 3 çocuklu evli oluyolar.
Sen hangi türkiye de yaşıyorsun kardeş 😂 Gel özele dekontlarımı atayım napayım 😂 iyi para kazanıyorum diye evlenmek zorunda mıyım 😂 ya da iyi para kazanıyorum diye buraya giremiyor muyum 🙄😂