Anneniz kulaklarına deniz suyu kaçmasını önlemek için sizin tamponlarınızdan bir çift alıp kulaklarına takmış ve öylece suya giriyor.
Tepkiniz nasıl olurdu?

Tamponu bilmeyen erkek ve garip ama kızlar için açıklıyorum. tampon genelde spor yapan kadınlar kullanır pedle spor rahat olmıcağı için o tamponu vajinasından içeri sokar ver kanadığı zaman tampon o kanı emer sonra o ip yardımıyla çeker ve çöpe atar... Genelde gençler kullanmaz..
Hayır sana noluyo. Sapıkmısin. Niye merak edip öğrendin tamponu bu kadar. Başka işin gücün yok muydu. Yoksa kullanıuor musun. Galiba dik konuma getirip üstüne oturuyorsun.
Ee tabi doğal senin gibilerin beyni böyle çalışıyo gelmiş dik konuma getirip oturuyomusun diyosun işte sen benim yazdığımı böyle bu kafayla okuyosun nerden bildiğimi söyliyim ki insanlar araştırsın araştırmalı ilerde karısı okur kız çoçuğu olur böyle bön bön bakıcana bir bilgisi olur ot gelip ot gitmektense ben 3. Sınıf tıp öğrencisiyim bizde ürülojide rahim iltihabını enfeksiyonlarından birinin kadınların kullandığı steril olmayan tamponlar olduğunu söylemiştiler canım senin gibi salak salak kızlarla oturup ay biz kızlar çok özeliz ay biz kızların sırları vardır kimse bilmez gibi erkekleri sapık aşağılayan şekilde beynimizi çalıştırmadığımız için böyle salak yorumlarda yapmıyorum..
Ve bunu anlatan senin gibi bir kadın profesördu aaa ama aranızda bir fark o tıp fakültesinde saygın biri ve erkek öğrenciler olsun kız öğrenciler tarafından çok sevilen, insanlara faydası olması için çekinmeden sizin gibi salak takıntıları saplantılı özürlü özürlü hareketleri olmayan ve ayrımcılık yapmadan anlatan bir kadın
Sen ise pc başında ona buna salak salak sallayan beyinden yoksun size bakan bakmayan herkese tecavüzcü damgası yapıştırmaya çalışan acizin tekisin.. çünkü basit değersizliğini hayali sapıklar oluşturarak egonu tatmin edersin pc başında..
Biz ise fakülte olmaya devam edicez sınavlarım yaklaşıyo müsadenle gidip rahim iltihabının nedenlerine ve daha fazlasına çalışmam gerek...
Ya sizin gibi beyinsizleride biz tedavi ediyoz ya bende ona uyuz oluryorum..
Görüş sahibi arkadaşım bırak şunu bana da gelmiş abaza falan diye yazmış. Mağaradan çıkıp direk interneti vermişler eline maalesef sonuç bu. Aradaki diğer evrimleri bilgileri atlamış maalesef. Ve dediğin gibi bunları da siz tedavi ediyosunuz ya o da kötü işte. Aslında bırak ölsün ama vicdan müsade etmiyor
Senin gibi sapıklara da biz hasta olarak geliyoruz malesef. Bilim olarak tıp fakültesinde öğrencilere okutuluyor. Sen niye bilim kurumu olmayan bir yerde bilmiş bilmiş açıklamalar yapiyorsun. Salak moron hepsi sensin. Zaten kime sapık desek işin içinden sıyrılmak için doktorum diyo he canım he ben de astronomum nasa da çalışıyorum. bir sapık daha doktorum dedi. Mahalle baskısından yılmış malatyali bir kezban da belki onla evlenir diye atladı. Benim üzerimden prim yaparak ilgi ve takdir toplamaya çalıştı bebe. Ayrıca İnsanin karisi kızi için ögrenmesi gerekiyo diyosun. Hayrola karına kızına mı takıcan o tamponu. Niye senin detayıyla bilmen gerekiyor? Onlar kendileri öğrenemiyor mu? Babam benle bu tip şeyler konuşsa rahatsız olurum. Esas sen neyin kafasını yaşıyosun.
DragonRider kimin mağaradan çıktığı belli. Yememiş içmemiş tamponu araştirmiş. Cinsel dürtülerine sahip cıkamayan ilkel mağara adamı.
Senin vajinanın olması neyi gizli kimi sapık yapıyo acaba kimin neyi araştırcağıda seni ilgilendirmez haddini bil canım, sen kimsin kimin neyi ne kadar detaylı bildiği bileceği seni alakadar etmez kimin neyi öğrenceği öğrenmek istediğide seni ilgilendirmez.. ayrıca ben cavapladım çünkü bakarsan görürsün bilmeyenler sormuş tampon nedir tampon nedir.. diye.. cevaplamak ya da cevaplalamakta benim taktidirim biliyodum cevapladım insanlar öğrendi aydınlandı istediğim her ortamdada açıklarım bu senin gizli tutulması gereken patenli sırrın falan değil..
Esas sen kimsin bir kadın mevzusuna erkek olarak burnunu sokuyorsun. Kimse senden açıklama istemedi. Durup dururken bomba yapımını araştirirsan asker falan değilsen direk terörist diye damgalanirsin. Vajinayı aparatlarıni araştirirsan da sapık diye damgalamdiğinda hoplamıycaksin. Evet sapıksın. Ağır sapıksın hemde klinik vakasın. Tıp fakültesine gidiyorum diye atıp tutuyosun. Bence gercekten tıp fakültesine git. Ama hasta olarak. Çunkü tehlikeli bir sapıksın. Yatirilip gozetim altında tutulman gerekiyor. Benim vajinamdan sanane ne karistiriyorsun. Hemen onu da katiyo. İste sapıksın. Ağır sapık. Bir de gizli profilden yazıyor. Niye. Deşifre olmak mı istemiyorsun. Ruh hastası. Söylesene 6 kere5 kaç. Eminim bunu googla bakmadan söyleyemezsin. Çünkü senin gibi sapıklarin ilgi alanına vajinadan seksten baska birşey girmez. Başka bir haltı merak edip araştırmazsıniz.
Kadın mevzusu olup olmadıpına sen mi karar veriyosun sığır isyeyen oldu veys olmadı ki oldu.. buda seni ilgilendirmez kimse senin o değersiz fikrinle sapık ya da tıp fakültesinden atılcak değil.. yediremesende, çatlasanda, gebersende, ben mesleğim olucak bu konuları detaylı biliyorum, mesleğim olmıcak olsa bile yinede bilmek istiyorum seni hiç alakadar etmez sen kızların üst kurulu falan mı sandın lan ya beyinsizi benim canımı sıkma salak salak ben nerde seks falan yazdım bunu sen çıkartıyosun kuş beyinsiz bu senin uydurman.. hadi yaylan..
Evet ben karar veriyorum. Erkek mevzusu mu hırt. Sen galiba tıp okumakla kafayı bozmuşun ams senin gibi sapıkları almiyorlar tıbbiye mektebine boşuna k. çıni yirtma. He evet alıyorlar. Ders konusu olarak. Psikiatri bölümünde. Evet sapıksın zoruna mı gitti. Esas sen k. çinı da yirtsan kendini de paralasan tıp mektebine ancak denek olarak girersin. Sapık olarak seni gösterirler talebelere. Ders konusu olursun. Hukuk ve tıp mekteplerinde vsrdır böyle şeyler. İsteyen olduysa ona anlatırsın. Kadın bedeni üzerinden ukalalık yapamazsın davar. Ben kadınım ve bedenim üzerine erkeklerin ahkam kesmesinden hoşlanmiyorum. Sen kimsin ki bunu yapiyorsun. Mesleğim olmayacaksa yine de bilmek istiyorum diyosun. İşte sapiksın yoksa sanane kadınların tamponlarınin detayından. Napıcaksın üstüne mi oturacaksın diye sorarım o zaman işte. Sen de hoplamıycaksin.
Evet burada sana soran olmadı. Açiklayacaksa bir kadın açiklar. Sanane. Kadınlarla ilgili bir konuda ahkam kesmek sana mı düşüyor. Senin ne haddine.
Dünyada tek kendini kadın sanan çomar.. açıklıyorum lan açıkladım bitti..
Sen ne konuştuğunu bilmiyorsun. Kendinde değilsin herhalde. Tampon kadin mevzusudur kadınlarla ilgilidir. Burnunu sokma.
Diğerleri ses çikarmayabilir ama ben rahatsız oluyorum. Esas çomar sensin sapık beyinli feodal
O zaman sapık dediğimde hoplamıycaksin
Lan sanane lan seni hiç alakadar etmez kendin söylüyosun tek sorunlu sensin senden başka anormal yok olursan ol Çok yaşa git cehenneme keyif benim değilmi tampon benim için erkek mevzusudur sanane.. sorunun sahibi istese sadece kadınlar yapabilrdi yapmamış sana ne oluyo zırto.. ayrıca ne okuduğumda seni ilgilendirmez sen kendin ne arzu edersen onu okutursun köşede kalma hadi yaylan..
Senin gibi çomar orus pular karar verir sanmış kendini
Senin gibi cinsiyetci davar sapıklar mı karar veriyor. G. vat. Sen kadın bedeni hakkında söz sahibi olabileceğini sanan cinsiyetçi feodal çomarlardansın.
Senin gibiler sokakta yurüyen kadıni yumrukluyo. Kadına rol biçmeye giyim tarzı belirlemeye kalkıyor.
Aşkım sen burada tıp okuyan arkadaşla da mı yazışıyorsun? AA hiç yakışmıyor sana. Benim kafamı ütülediğin yetmiyor mu 😂 kadın bedeni hakkında konuşmuyoruz canım kadın. Tampon denen parmak kadar siktiriboktan bir pamuk hakkında konuşuyoruz. Bununla ilgili bildiklerimizi de lafı geçen herhangi bir yerde konuşabiliriz anladın mı. Benim için yazmışsın interneti yeni almışım elime falan filan. Yavrum 4 yaşından beri bilgisayar 7 yaşımdan beri internet kullanıyorum. Sana bir format atarım akıllanırsın da anakartın kaldırmaz yanarsın. Zaten bir kısa devre sorunun var yekten gidersin. Yine de kaşıntın varsa söyle takarım arkadan USB olur mu bebeğim. Öptüm canikom kadın bedeninden. Beden miş. Boş bir beden sendeki beyinden yoksun zavallı bir beden
@hoşafınferyadı cidden neyin kafasını yaşıyorsun sen ya bunu bilmeleri sapik oldukları anlamina gelmez bir git beynini guncelle de gel
@müzikkutusu35 biz o mevzuyu kapattık. O haklı bu haklı şu haklı hepimiz haklıyız. Kimse kimseden özür dilemesine de gerek yok.
Kız olduğumu ve tampon kullandığımı var sayarsak "Anne o tam olarak işe yaramaz bir süre sonra su kaçar yine" derim sadece. Çünkü öyle olur. Pamuk doyma noktasından sonra sızdırmaya başlar
Terbiyeni bozma. Güzelce sor güzelce nerden bildiğimi yazayım.
@hoşafınferyadı sen buraya nerden musallat oldun bir defolup gitsen
Ergen kafalı falan değilim. Hala daha terbiyesizliğe devam ediuorsun. Babamın sitesi değil seviyeli insanların olması gerektiğini düşündüğüm site.
Ben evlenip ayrıldım eşim kullanıyordu bu 1 ayrıldığım eşim doktordu sağlık konusunda bir çok şey öğretti sağolsun bu da 2. Bu sağlıkla alakalı bir konudur dolayısıyla sapıklığı falan yoktur bu da 3 yorumuma da bakarsan sağlık çerçevesinde bilimsel yaklaşmışım bu da 4. Kşmşn ne iş yaptığını bilmeden (belki ben de doktorum) böyle sapık falan diye ve küfür hakaret içeren yorumlar yapma bu da 5
Şimdi ya tebiyeli ol ya da defol git bu da 6
Ve erkek olduğum halde acil durum çantamda ped bulunur. Kamp yaparken yaralanma durumunda yaralı bölgeye tampon yapılır. Ki kullanmışlığım var. Yani ped ve tamponun senin bildiğinden fazla kullanım alanı olduğunu bilen birisiyim bu da 7 olsun
Ped başka. O askerde de kullanılır. Ama tampon gibi şeylerin detayını çok bilmen standart şartlarda abazan olup araştirdığini gosterir. Eski eşin de boş ağızlıymış doktor olmuş ama acayip biriymiş. Bir erkege ayrıntilarıyla tampon anlatmanın ne anlamı var. Mantığı nedir boşboğazlik dışında. Bana defol diyemezsin. Esas benim yani bir kadının bedeni için kullanılan bir şey konusunda bilmişce ahkam kesip itici olduğun için sen defol.
Sen doktorculuk oynuyosun galiba 😂
Hayıt abazalık başka bişey. Eczanede ve markette sıradan bir reyonda satılan bişeyi bilmek başka. Eşimin anlatmış olması boş boğazlık değil. Siz kadınların ağrılı dönemleri kimisinde çok kötü olabiliyor ve bu tür ihtiyaçları gidip biz alıyoruz marketten. Şimdi anladın mı dayanışma falan filan diyoruz ya. İşte bu. Doktorculuk falan oynadığım yok. Tampon veya ped denilen icadın kadınlara ait olduğunu nerden çıkardın ki? Reklamlarda böyle empoze edildiği için. Halbuki alakası yok. Belli bir formda basılmış pamuk işte. Bunu bilmememiz gereken bişey olsa erkeklerin giremediği bir yerde yine kadın çalışanların satışını yaptığı bişey olurdu. Ama öyle değil işte. Prezervatif erkek ürünü mü? Hayır o da çok farklı amaçla kullanılabilen doğru amacında bile kadının kullanmış olduğu yani ortak kullanımlı bişey. Tampon, ped, prezervatif vs. bunları biliyo olmak abazalık vs değil bilgili olmaktır sadece.
Ped askerde de kullanılır yazmışsın ya. Kendi bilgin buradan belli zaten. Askerde ped kullandığın göeülürse ertesi gün etek giydirip pembe teskereyi verirler ailene de kızınızın askerliği bitti derler. Kaldı ki askeriyede ped bulamazsın. Çarşı izninde alınır deme. Ben Şırnak'ta askerlik yaptım. Bırak çarşıyı sivil insan bile görmedim.
@Miliğed44 ben saldım onu takılsın kafasına göre
Sanki kelimesi fazla. Diğer görüş yapanları da abaza diye sıfatlandırmış. Herkese bir salçalık modunda.
Yok be neden onun seviyesine düşürelim ki kendimizi. Zaten daha savunabileceği bişey kalmadı sanırım yoksa yazardı zaten
Ped yaralanmalara karşı iyi bir çözümdür. Askerlikte yat kalk sürün eğitiminde yaralanma çok olduğu için ona istinaden demiştir de mümkün olmadığını tahmin edememiş
Miliğed44 sen nerenin muşmulasisın. Sana kemik atmadan nerden atladın. Sana giren çikan ne oldu da aramızda tartışiyoruz sen fırt diye atliyosun. Ben pedin askerlikte işe yaradığini bildiğim için kaşar olmuyorum ama sen çürümüş. mını bavan yasındaki adama dayamak için üzerimden prim yapmaya kaktiğın için faşlak ve canım kardeşim oluyosun. Hadi hoşt başka kapıyo. Burada sana prim kemiği yok.
Lan mal. Ne yobazlıği. Erkek milletinin bu meraklılığına kızıyorum. Kaç coğrafi bölge var desen bilmezler araştırmazlar ama kadınların nerelerine ne soktuğunu detayıyla arastırirlar. Buna da sapiklık deniyor bilmiyorsan öğren. Pedi niye askerlerin kullandığına gelince. Botlarınin arkasına kesip koyuyorlar vurmasın diye. Ter kokusu için kıyafetlerinin koltuk altı kısmına koyuyorlar ve yaralandikları zaman yaranın üzerine ilk yardım yapmak için bulundurabiliyorlar. Bilmiyosan öğren cahil. Bunun cinsellikle alakası yok. Ama senin kaşar kafan herseyi kaşar algıladığı için böyle göruyo olabilir. Şimdı uza ergen bebe.
Yavrucum askerde ped bulamazsın ki orana burana koyasın. Türkiye'de de 7 coğrafi bölge var. Ayrıca sen yaşıyon mu hala ben seni atladın da kurtulduk diye tahmin ediyodum
DragonRider. Bizim sancili dönemlerimizde sadece gidin alın o zaman detayından size ne. Kadın alacağin ped cinsini söyler gider alirsın. Bilmiyorsan ordaki tezgahtar sana yardımcı olur. Tezgahtarlık reyonculuk yaptığim zamanlar karşılaşmıştim. Adam lohusa karısı için alıyordu yardım istedi yardımcı oldum. Yani bir kadina ped almak için dayanışma için her haltı bilmek gerekmiyor.
Yavrucum askerler yanında götüruyor. Kantinde satılmaz yani.
Yeri geldiğinde Türkiye kaç coğrafi bölge, Dünya kaç kıta gibi şeyleri de öğrenirler de sen en başta terbiyeli olmayı öğren. Sonra kimin ne bildiği konusu seni ilgilendirmez.
İste sen de bunu bilmiyorsun. Askerde kadınların kullandığı şekilde kullanılmıyor. Sıkan botun arkasina falan konuyo. Bunun için de kimse etek giydirmez adama. Bende ayağimi acitan ayakkabımin arkasına kesip koymuştum. Hakikaten de işe yarıyo.
Ben terbiyeliyim. Terbiyesiz olan sensin. Bir kadın ürünu hakkında bilmişlik yapan sensin
Kadın vücuduyla ilgili sapıkça araştırmalar ilgilendirir. Ben de bir kadınım.
Hayır çoğu kişinin kaç coğrafi bölge var umru olmuyo ama kadınin sağı solu, sağına soluna kullandığı ürünler bunları bizden iyi biliyor maşallah sapıklar
Senin ağzını yűzûnû s*kerim simdi beni iyi dinle senin gelmisini geçmisini dûz geçerim anam yaşındasın sen herkese dayadığından benide öyle sandin sanirim kimin ergen olduğu ortada millete kudurmuš köpek gibi saldıran sensin feminen bir kız olarak kim hakliysa onun yaninda olurum bazen bos bos konusan hemcinslerimin yanında olmam biraz aptallik olucağı için, sen kaşar olmuyorsan bazi konularda bilgisi olan erkeklerde abaza olmuyor bu sitede o kadar abaza varki popon yetiyorsa git onlara yaman tek kelime daha etme biber sürerim çarkına seni burdan sıpatulayla kazırlar
Askere götürdüğün kitap bile sayfa sayfa kontrol edilyor. Bunu bilmemen normal ben askerlik yaptım sen değil. Böyle bir kontrolde pedi gören komutana "postal ayağıma vurursa topuğuna destek yaparım" dersen alacağın cevabı vermek bile benim terbiyemi bozar. Kaldı ki hala daha askerlerin kullandığını da söylüyorsan bu nasıl kadın ürünü oluyor? Demekki unisex bir ürün. O zaman ne olduğunu nasıl olduğunu bilmemiz sapıklık değil işte.
Niye kız argoları düzeltsin ne güzel işte @Miliğed44 biz terbiyesiz insanlar değiliz
Bilmem gitmiştir birilerine akıl danışmaya 😀
Miliğed44 kaç kuruşluk kadırim o. pususun da beni s. keceksin. senin gibileri bahçeme it diye bağlarım ben. Efendini bileceksin. ya ham yosması. Kusura bakma senin çalıştığın kerh. nenin sokağına yolum düşmediği için seni tanıma fırsatım olmadı. Manukyanin sermayesi vitrin kaşarı. Adam doktorum diye olta attı sen de belki seni k. rhaneden çıkarır diye hemen yanaştın. 25 kuruşluk ortalık canısı. Sen de bebe yaşındasin. Primci ergen. 20 yaşında koca pesinde dolaşıyo kezban. Ya yapamayacağın şeyleri söyleme. Senin gibi çok eşeği adam etmekle geçti ömrüm. Sonrada ahirıma bağladım hizmetime girdiler. Sen benim dişimin kovuğunu doldurmazsın. 😂😂😂😂 kim kimin suratını o ceberrut sifatinı s. kiyo senin gibi davarlara cok göstermisliğim var. Uğraşmam bile lan ben senin gibi zavallılarla. Şalvarlı hatçe.
Sende terbiyemi var ki bozasın. Eski or. pudan melek olmaz. Ne terbiyesi.
Ben sana dayamam kev. şem. seni direk hoplatirim 😂
DragonRider demekki totoşsun askere gitmedin. Bunlar getirilmesi önerilen şeylerden. Yoksa bilirdin. He milattan once askere gittiysen onu bilemem.
Buradayım burada bir yere gitmedim. Sizin gibi işsiz boş değilim. 24 saat burada gezmiyorum.
Siz nereye gittiniz arkadaşlarinizdan akilmı aliyosunuz. Onlar da gelsin. 😂😂
Kes sesini be amma uzattın defol git şu siteden ağzından çıkmayan küfür kalmadı hala bize terbiyesiz deyip kendinde terbiyeden bahsediyosun. Ahlaksız pislik. Bunları toplayıp dava açıyorum sana haberin olsun. Hakaretten dolayı
Açmazsan adam değilsin. Ben de karşı dava açıcam. İlk küfrü de o kezban etti bana. Buralarda küçük kızlara tampon takma dersi veriyosun pis sapık. Kimsin sen beni siteden kovuyosun. Babanin sitesi mi bu ne cüret haddini bil. Terbiyesiz olup suratıni s. kerim diye saldıran ben değilim. Once şu asildığin karinin terbiyesini ber ve sen burdan uza. Hadi canım kışkış.
Ne carladın be moruk kim doktormus ben yorumlari baštan okumadim söylemesen hic haberim bile olmayacakti bu hazımsızlığın ne hala çözebilmis değilim bahsettigimiz tampon sana girmis galiba öbür havladıklarına cvp bile vermicem nede olsa kişi işi kendinden bilirmiş 😉 kart or*spu seni
Okumadın da nasıl cvp verdin ham o.. pu. sabi sübyan. Ben de işte senin hazımsızliğinı soruyorum kekoliçe. 😂😂😂 aile baskısından canin çikmiş belli. Feminist olan kadinlarin bedenini araştiran sapıklara karşı çıkan kadınlara prim için havlıyorsun. Sana burada kemik atan olmamışti. Mağarasından dışarı çıkmamış şalvarlı kezban belki doktor beni götürür diye prim peşine düşmüş. Bunu da benim üzerimden yapmaya kalkiyo. Senin gibileri iyi bilirim. Pireden bitten geçilmez her yeriniz. Ağziniz ayaklarıniz berbat kokar. Kıçınizin kokusunun egeye bile ulaştiğı soyleniyor. Sen git martı kaşli abinin eline su dök te yüzünü yıkasın. Buralarda dolaştığıni gormesinler kemiklerini kırarlar sonra da seni bir kekoreçle eblendirirler. Sen busun kızım ne seviyesinden bahsediyosun. İstanbul'da direk apaçisin. Senin gerçeğin bu. Önce bir seviye me yuksel sonra izin veririm düşersin.
Namus bekçisi olan ben değilim. Bak etrafına orada daha cok. Tabi senin gibi baskıyla büyümüş kekomastikler feminizmden bile haberiniz yok. Herşeyi namus bekçiliği sanırsiniz. Ufaklik buralarda koca arıycağina aç iki kitap oku boyle cuhela kalma. Üniversiteye falan hazırlan.
Bak teyzecim lütfen üstüne oturduğun organınla değilde beyninle dûşün inan yan etkisi yok, kendini hunharca savunma çaban ne kadar ezildiğini gösterir konuyla alakasız kurduğun cümleler IQ seviyenin ne kadar olduğunu çok net gösteriyor zatn üstelik babam emekli avukat annem ise ev hanimidir ve bende üniversite 1. sinif öğrencisiyim İstanbul değil ankarada yasiyorum, koca tavlamayada ihtiyacım yok bittir kokudur pisliktir falan filan sanirim uzmanlik alanin baya bir yazmissin bana kezban diyorsun ama kendin avamlığın doktorasını yapmışsın belli o kıt aklinla bana öğût vermekten kendi cocuklarini falan ihmal etmissindir sen gitte cocuklarina analık yap bilmediğin hayatlar hakkındada o pis kıçından bisey uydurma ve şimdi s*ktir ol git fahişe beyinli
Hayatını bilmeme gerek yok küçük or. spu. ne olduğun belli. malatyada yasayıp bana kalite öğretmeye kalkma. Ne ünv biri sana kaça gidiyorsun desem o kıro ortamlarda öğrendiğin hayat okulu dersin 😂 ayrıca IQ da n hiç bahsetme bile sana takla attırırim. Sende olmayana haset etme ufaklık. Avamlığı kim başlattı yukarı nir bak. Kanalizasyon çukuru gibi ağzını açan ilk sensin. O yüzden bana kalite öğretmeye kalkma küçük hadi işine. Senin kalitenden hayat tarzın belli. Malatyanin koyünden çıkmamışin. Babam avukat diyosun. Bu kadar özentilik olmaz. Abukaın yaninda ayakçı olmasin. 😂 sen buralarda dolaşma git martı kaşlı keko abine yemek hazirla o da seni evlendirecek uygun bir hırbo arasın. Esas sen benim yaşam tarzımi ne biliyon 😂 çocuk mocuk diyo. Ne biliyon belki çocuğum yok evli değilim.
Bu kadar gerizekali olunmaz. Yok. Viziteyle s. kiştogin müsterilerin kafana atıyo galiba beyin kalmamış. Moron IQsuyla nereye kadar. Şimdiden rapor alda ileride ele güne muhtaç olma. Benim zekadan sana verirdim ama yazık edersin. Bence sen al oyuncağını sütünü iç uyu. Beden yaşı 20 zeka yası 2 🤣😂 senin için egitici oyuncaklar var. Zeka falan geliştiriyor. Gerçi sende işe yaramaz ama sen yine de babana söyle onlardan alsın sana. Biraz avunursun hiç olmazsa 🤣🤣🤣🤣🤣
Neden taktin bu kadar doktor olayına. Adamın doktor olduğunu sanıp sazan gibi atlamanı ortaya çikarmamı mı hazmedemedin 😂😂😂 yalan mı. Senin gibi saf bebeleri kandırir bu hasta bakicılar doktorum diye. Tam müsaitsin 😂😂😂
Yalan mı koca aramiyor musun. Herif doktor muhabbeti yaptı hemen düştün sazan gibi. bir de IQ kasıyorsun. Komiksin 😂😂😂
@hoşafınferyadı eğer feministsen yürü bas git. Burası kız- erkek ayrımı olmayan bir site. Al bir domain sadece kadınlar için site aç orada ne halt yazarsan yaz. Zaten belki evli değilim yazmışsın ya o yüzden böyle yazıyosun. Seni rahatlatacak orana burana tampon sokacak bir koca lazım. Evet site bizzat benim seni kovuyorum. Yürü git Change. org da kampanya başlat belki benim haksız olduğumu düşünen insanlar bulur imza toplarsın😁😁 Yazık bu ülke senin gibi feminist diye cart diye curt diye ayrım yapan lanetliler yüzünden de ilerleyemiyo.
Eğer feminist olsan zaten ona buna salça olmaz direk soruyla muhattap olurdun da nasıl bir feministsen. Akıl olmayanları feminist yapıyorlar demek. Sağolasın öğrenmiş oldum bunu da. Tamponun ne olduğunu bildiğim gibi bunu da biliyorum sayende. Ha bir de unutmadan yaşın olmuş 36 sen kendine bir doktor koca bulsana hem şu azgınlığın gider hem de tampon olaylarına yardım eder
@hoşafınferyadı keşke o gece annenin başı ağrıyo olsaydı 😂😂😂
Teşekkür ederim @Miliğed44
Farklı bir dilde kalındığını söyledi, ben de farklı bir dilde kaşıdım işte 😂😂
@hoşafınferyadı noldu kelimelerin bitti de yazacak bişeyler mi arıyorsun. Ah canım benim kıyamam sana gel akıl vereyim sana da tamponla birlikte onu da takarsın. Gerçi çalışmaz sende gücün yetmez o aklı çalıştırmaya o da ayrı bir ironi zaten. Öptüm Bye gömdüm say😂😂
Sizin gibi boş değilim. İşim gücüm var benim. Her zaman giremiyorum. Sizin gibi çalışmayıp etmeyıp g. t büyutüp 180 kiloya ulaşmıyorum. Evet feministim. Lan dallama feminist eşitlikćidir. Sen hangi köyde büyüdun. Bir de burada doktorluk taslıyor. Senin anan istanbula başım ağrıyo diyemeyince haydarpaşa garına dönmüş gelen vurmuş gidrn vurmuş. İşte o zaman hamile kalmiış senin baban belli değil bu yüzden. Bana hala buradan hakaretler ediyirsun. Belli ruh hastasısın
Miliğed46 kafayı sen kocayla bozmuşun onu diyorum. Seni o hayattan kurtaracak kerhanedeb çıkaracak birini ariyorsun. Vala ben kimseyi doktor sanıp mevzusuna zıplamadım. Bunu koca delisi bir kezban olan sen yapıyorsun. Çünkü alt tabakasın. 🤣🤣 Dikkat ette adam hasta bakıcı çikmasın. Verdiğinle kalırsın he 😂😂😂😂 senin gibi salakları çok... iyo bu tipler 🤣🤣🤣🤣
Dırıkon: Gel ben sana akıl verim boş beleş adam. Senin ne olduğunu burada açikladıkça kuduruyorsun. Bu kafasız kezbanin uyanmasından onu götüremiyceğinden korkuyorsun. Ama korkma o salak uyanmaz 🤣 gerçi sen de bu salaklikla uyandirırsın onu. Aslında birbirinize yakışıyorsunuz tencere kapak gibi. Sen salak o salak sen ondan salak o senden salak. Hikayeniz efsane olur.
Dırık önce bir feminizmi öğren. Bu kadar cahil varoş ve apaçi olma. İşte bir takım toplumsal kavramları arastırmaz böyle cahil sığır kalırlar ama kadinın neresine ne soktuğunu detayiyla arastirir bu varoş sapıklar. Bağcılar çocuğu seni. Hatta hakkari yüksekova köylüsü. bir yerden internet bulmuş. Aha demiş. Google ı görmüs başlamış karı kız araştırmaya. Çunkü kapasite o kadar ve sapık ruhlu. İşte dediğime geliyor 🤣
Sen ağir sapıksın.
Ah aşkım ruh ikizim yazmış nasıl mutlu oldum anlatamam 😤😤 eğer bilgili olmak senin gözünde sapıklıksa sağıpın önde gideni bayrak tutanıyım. Tabii sana göre bu bebeğim. Sözde feministsin kadın haklarını savunmak korumak için mücadele ediyosun ama burada paylaşılan bilgiye salça olmakla feminist olunmuyo. Makarna salçası seni. Bakıyorum da sözlerine yazdıklarımdan bir iki harf ancak değiştirerek benim sana soktuğumu bana sokma cabasınds cahilin tekisin. Ne İstanbul ne Hakkâri yetmemiş. Senin anneni tüm dünya almış kucağına kızım. Ben de seni alıcam çok istiyorum. Sapık mışım ya o yüzden dedim. Gelelim mesleğime. Bitanem doktor değilim bunu tekrar yazıyorum tekrar oku. Ayrıldığım eski eşim doktordu. Ben müzisyenim canım. Bateristim iyi vururum. Gel sana da vurayım. Gelen geçen vurmasın bilen kişiye vurdur kaliten artsın. Boş otobüste ayakta gidersin. Sebebi ben değil cahilliğin yüzünden vajinan yerine folofoş popona soktuğun tampon yüzünden. Öpüyorum seni kocaman😂😂
Aşkım ayrıca ben de boş değilim. Müzisyenim işim gücüm var. Yapmam gereken mixler, montajlar var gel sana da bişeyler monte ederim
Bana kaliteden bahsrdiyordun. Bak nasıl çirkefleştin. Dökül dökül çirkef ve sapık yüzün ortaya çıkıyor. Çok güzel🤣 işsiz çalgıcı takimi ahır kapı roman orkestrasının dümbelekçisi. Darbukatör baryam. 🤣🤣 senden aldığım lafı sana satmadım. Şişirip popona soktum. Ama senin için de zor. Annenin gerçeğiyle yaşiyorsun. Kolay değil bütün istanbula güzellik yapmış oradan da seni elde etmiş pavyon emekçisi bir dansöz annenin çocuğu olmak. Tabi müzisyen olursun. Müzikle iç içe büyüdün. Pavyonlarda...
G. tün olacaktı popon diye çıkmış
Bu yeterince özgün mü 😂🤣
İyi de aşkım yine aynı anneme laf atmışsın. 40 yıllık Türk filmi gibisin aynı sözleri tekrar tekrar yazıyosun. Pek bir özgünlük bulamadım. Senin demenle ne ben sapık olurum ne de annem bacım olur. O yüzden gayet sakinim bunun farkındasın dimi. Yoksa seni çıktığın deliğe sokar üstüne TAMPON tıkardım. Hadi barışalım öpüşelim desem sen "çıkar kafasını öpücem" dersin laylaylom önde gideni sensin çünkü. Sen anladığım kadarıyla bekarsın. Zaten tek biriyle yapamazsın sen grup dalsınlar istersin. Dediğim gibi müzisyenim çok grup kurdum dağıttım istersen seni tatmin edecek bir grupta sana ayarlarım. Ama ben aşkımı kıskanırım gel teke tek kapışalım...
Bu arada ben senin ne iş yaptığını sormadım ama belli Laleli civarının 1 numaralı orospususun. Benim kadar sık cevap yazamamanı anlıyorum. Üzülüyorum tabii ki senin için. bacım olduğuna değil akılsız olduğuna
Ne aşkımı sapık senin nerden aşkın oluyorum. Dümbelekçi teres. Annene sokmuslar tamponu bunu gurur meselesi yapmışin havlıyorsun. Ama anana tampon yetmez ben 2.5 litrelik cola şişesinin arkasını sokim ona anca doyurur kahpeyi. Önünü de sana sokarız. Senin o grup saz arkadaşlarında çalar müzik eşliğinde iteleyip durursunuz şişeyi. Nasılsa alışkinsın g. doşluğa da otobancılığa da. Senin derdini biliyorum ben ama dermanı bende değil. G. tune rağbet yok diye kiduruyorsun. Ama bunun için ben bişe yapamam. Git bir benzin istasyonuna pompacılara rica et. Belki sana grup halinde pompalarlar. Senin grupçu elemanlar da girer araya mutlu olursun. Bu mutsuzluğun depresyona intihara kadar yolu var. Gerçi sık kafana. Bütün dunyaya iyilik yapmış olursun. Ama illada yaşiycam diyosan bu böyle olmaz. Pompacılarda yetmez sana inşaat inşaat dolaş ameleler teterli ilgiyi gösterir. Seni de anlıyorum.
Eskimişkartlaşmış otoban tra. estisisin diye üzüluyosun. Kimse yüzüne bakmıyo diye. E bakmazlar tabi. Lömbür lömbür olmuş g. tün. şehirr hatları gibi. Girenin çıkanın haddi hesabı yok. G. tün yerlerde dolaşıyo etek pantolon bulamıyosun. Hadi sana bir ablalik yapim para gönderim de g. tünü düzelttir ameliyatla. Başımin gözümun sadakası olsun. Meczup gariban zavallı sevindirmiş olurum.
Nasıl bir malsin sen yaa kıçından uydurup uydurup yaziyorsun bide çirkefkikten bahsediyorsun dûnden beri burda or*spuluk tecrûbelerini anlatiyorsun sana sağlam girmis valla çıkaramadıkça sinir olmussun yaz yaz soğutamıyorsun kıçını senin gibi feministlerden utaniyorum şizofrenlikte zirve yaptım teyzecim benim okuduğum bölümün kapisindan bile geçemessin sen zekan yetmez kim bilir bu kadar hakaretleri kimin altında inlerken yazıyosun 🖕🖕🖕
Bak yeter 74 -75 tane yorum olmuş toplasak kitap çıkartırız. Barış teklif ediyorum sana. Ne küfür ne başka kötü bişey yazmak istemiyorum. İllaki anlaşabileceğimiz bir orta yol vardır. Ne diyorsun?
Dragon tamam. Ama siz doymuyosunuz be dostum. Yazıp duruyosunuz. Siz yazın 15 gün ben de yazarım sorun değil. Ama işim gücüm var mk. Tamam uzatılan eli geri çevirmek yakışık almaz. Ciddi söylüyorsan ok.
Ciddi söylüyorum yeter bu kadar atışma barışalım. Ve gerçekten ne iş yapıyorsun, evli misin bekar mısın merak ettim. İstemezsen söylemek zorunda değilsin tabi ki
Miliğed46 sana gelince 46 ların önde gidenisin. Ben kimsenin altında inlemiyorum ama sen buralarda altında inliycek adam arıyorsun. Ayrıca tabi al fetödan sorulari git ünv kazan. Yoksa sen bu çapla anaokulundan atılirsın. Direk zihinsel özürlüler okuluna. Orda bile kabul etmezler. Belli bir zeka seviyesi lazım. 🤣 o da sende malesef mevcut değil. Böyle o. puluk yaparak bir yerlere gelmeye çalışıyorsun. Seni p. venklerin elinden kurtaracak ibolara dünden vermeye razısın. Çok zavallısın çoook. Garibim ya. Git şizofren engelli raporu falan al da geleceğini garantiye alırsin. Devlet maaş bağlar. Yoksa bu kafayla sokaklarda sürünürsun. Ama yok sen sürünmezsin. Kapı gibi vesikan var. Girer bir k. rhaneye çalışır hırbolara hizmet verirsin. Yakışır.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Dragon. Bekarım. Dükkanım var. Bu kadari yeterlidir herhalde
Yetmez ne dükkanı 😀 vergi levhan var mı😀 sigorta falan herşey tam mı
@Miliğed44 sen de yeter artık küçücük bir pamuktan dolayı birbirimizi tanımasakta kırmaya lüzum yok. Kimsede kimseye özür dilesin demiyorum. Ama ne hakaret ne küfür bitsin artık senden de rica ediyorum
Tamam ikiniz de uzatmayın işte onu diyorum. Sana da barış teklif ediyorum. Lütfen rica ediyorum @Miliğed44 bak kimse yukarıda yazdıkları için özür dilesin de demiyorum. Onlar geçti bitti
Ya sen sus hoşafınferyadı barışma taraftarı sen şimdi aykırılık yapma engellemeye de gerek yok. Eğer şunu güzelce çözemeyecek insanlarsak o zaman üçümüzde gerçekten geri zekalıyız.
Bırak inadı hadi ama @Miliğed44
Hayır olay o değil. Adam gelmiş tamam bitirelim barışalım diyo sen ka. tak bacım diye yazıyosun. Herkese yaklaştığı gibi karşılik verdim
Kız anne yanlış yere takmışın onları çık çabuk sudan der çeker alırdım sudan onu😂😂
bir tek senin yorumuna güldüm gız.
Allah da seni güldürsün
Annemin o tarz bir cahillik yapacağını sanmıyorum. Yaparsa da uyarırım.
Tampon ne ki, annem ben de olan her şeyimi kullanabilir kızmam ki
Kullanmadım hiç. Zaten yaşıma göre de değil. Annem de öyle bir şey yapmaz.😂
Kullanmanın belli bir yaşı mı var
Zara zarar mı veriyor
Annem cahil degil o yüzden rahatim Şu an aksitaktirde yerin dibine girerdim utanmaktan
Annem öyle birşey yapmaz çünkü onun ne olduğunu bilebilecek seviyede
Annem bunu kullanmz çünkü onun ne olduğunu biliyor
Bende zaten onları o amaçla almıştım derim 😂
bir de düşünsene annen değil baban bulup tıkaç sanıp kulağına takmış. Daha büyük rezalet
Tampon ne işe yarıyor?
kadınlar adet zamanında ped yerine vijinasina pamuksu bir kulak tıkacı gibi bişey koyuyorlar. yani kanı o süngerimsi tıkac emiyor. bakireler nasıl yapıyor bilmiyorum
tampon kullanmıyorum :)
Bakireyim tampon kullanmiyorum.
Ben tampon kullanmam 😂
Tampon kullanmıyorum.
Tampon kullandığımı görse kızar
Kullansın ya nolcak
Canı sağ olsun
tampon kullanmiyorum
Tampon ne?
Kadınların adet günü için kullandıgı ped haricinde başka bir aparat. Bu kadarini bil yeter. Detayını kurcalama çünkü erkekleri ilgilendiren bir konu değil.
komik olacağı kesin. sevgilimle tatile gitmişken regl olmuştu ve eczaneden tampon aldık... denizde ara sıra ipi dışarı çıkıyodu o hali bile komikti , birde kulağa takılsa ne halde olur acaba :D
Bu soruyu sormak o tanponu kulağa takmakdan daha yaratıcııııı
Bence de. Haykırdım ya 😂
aslında soru su sekilde olsaydı olurdu. .. sevgiliniz ya da eşiniz deseydin. .. tampon nedir bilmiyoruz sonuçta bayana özel bir şey
Arabanın tamponlarını nasıl söktüğünü merak ederim.
Adamsın. Artı...
Bu kadar yaratıcı düşünce ortaya atmanız sizin harika bir insan olduğunuzu gösteriyor :)
Annemiz canım mı? Bilmiyor mu ardaki farkı?
Kulağa girebiliyomu yaa
Kızardım anneme kız ayool
Anaya bir şey denmez
Kızlar bilir bunu
İşte bu.
Adamsın
Tamponun ne olduğunu detayiyla açiklayan çok bilmiş hemcinslerin oldu burda. Sinir oldum ya. bir erkek tamponun genel kullanım alanını bilir ama detayıni ne halt etmeye araştırır ki. Napmayı düşünüyo. Neresine sokmayı düşünüyor. Sen güzel bir cevap vermişin. O yüzden artı.
Senin kaşıntın ne yumoş
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim :)
Sacma olmuş soru
tamğon ne
Tamponum yok
Tampon ne 😂
Carelia belli bir yaştan sonra diil yannış olmasın 😂
@alperen1909 kendi görüşümde belirttim.
He ook
Adamsın. Hatta evlenilecek adamsın. Bilsen de yorum yapmamışın. Kadınlarla ilgili herşeyi erkeklerin detayına kadar araştırmasına uyuz oluyorum
Tercüme edemiyorum az daha açıklıyıcı olursa sevinirm
Hoşafınferyadı
😂😁😂
Yılışma.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar