Selam! Orkid olarak sürekli kendimizi iyileştiriyoruz ve tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde her kadına uygun ürünlerimiz olması için çalışıyoruz ✌️Mükemmel koruması ve yumuşaklığı ile Orkid Platinum'u mutlaka denemelisin 💙
ben orkid kullanıyorum ama molped ve kotex de kullandım ama en iyi sıvıyı orkid tutuyor tatlı krizleri için çok çikolatalı bir tatlı hazırlıyor kahvemi alıp televizyonun karşısına oturuyorum. Sancım olduğunda genelde okula gitmiyorum. ama duvara ayaklarını yaslayıp adım atarak azaltabilirsin kullanıyorum bu yöntemi ama sancım az oluyor genelde eme çok olduğunda ynötem işe yarıyor
zamaninda feto yurdunda baş ve regl agrisi gunahlarinizi temizler diye beynimizi yikadiklari icin 5 yil agriyi cekmeyi ogrendim o yuzden hicbir sey yapmiyorum ve kotex en iyisi
emin ol, kadın anatomisi hakkında bir kadından daha çok bilgim var ve her kadınla tartışırım. tamponu da biliyorum pedide. iyice cahil etdin bizi haaa 😂😅 biliyorum ped yerine tampon kullanıldığını. adetliyken sipor yaparken ve denize girerken adetli kadınların çoğu kullanıyor. 😁😅😂😉😉
İlk olarak “kadın anatomisi” dediğin şey sadece vajinayı kapsar biz burada ovüler döngüden bahsediyoruz. Her kadın için ped takma zorunluluğu yok sadece yeniliklere fazla göz gezdirmedikleri için kolaylıkların farkına kolay varamayabiliyorlar, ki zaten bir erkek olarak bunların arasındaki farkı ayırabilmen için denemiş olman lazım “sipor”ların o kadar zorlayıcı mı kanatacak kadar?
anotomiyi sen sadece vajina olarak biluyorsunya, ben sana ne izah edebilirimki zaten. ben ne kadar anlatırsam anlatayım, senin anladığın kadar anlatmışımdır. 😉😉 yenilikler iyidir. araştırmak keşfetmek görmek uygulamak lazım gelir. kan işine gelince, ben bir erkeğim ve siz kadınlar gibi kanla kasapla işimiz olmuyor. demekki senin her adetin zor ve zorlayıcı geçiyor ki ped bile baş edemiyor. kim bilir belkide tamponu haftada 7 değil de bir haftada kullanacağını bir günde mi kullanıyorsun. kan sonuçta, arkadan götünün arasında ıslaklığı görünsün istemezsin. 😂😅😉 tamponun kalınını kullan. iki tanesini birden kullan. senin kanı ancak emer 😂😅😁😀😊☺😉😉
konu adet zamanı ve sen ped değil tampon kullan diye yorum yapıyosun. sonrada " tampon kullanımını adet kanamasıyla orantılaman komik duruyor diyosun " sen ne diyosun adetlisin galiba. akıntı sende var ve yan yana olan deliklerinin birinden çıkıp diğerine girip beynine ulaşmış olmalı ki, beynin error vermiş. cümleyi bile düzgün kuramıyorsun 😂😅
yoğun geçen adet döneminde yani sancılı adet zamanında, göğüslerde şişlik ve hassaslık kasıkta ağrı karın ağrısı asabiyet ve istekli hâller normaldir. ama illaki ek önlem iyidir
karnın ağrıyorsa yaşlıların kullandığı su termosu kullanabilirsin. sıcak su. başka yerlerin ağrıyorsa tarçın maydanoz kereviz zencefil ve papatya çayı iyi gelecektir
Orkid Ne Diyor