Hergün ped kullanıyorum ama günlük ped değil, ultra normal olanlardan. Her ped değiştirdiğimde yeni iç çamaşırı değiştirmiş hissini vermesi de çok güzel birşey. Her zaman külot değiştirecek ortamın ya da zamanın olmuyor sonuçta, ama ped değiştirmek iki dk almıyor.
Selam tambirpanpiş! Düşündüğünün aksine Orkid günlük pedler hava alan bir yapıya sahip olması sebebiyle güvenle kullanıma uygundur ✌️ Ürünlerimiz piyasaya sürülmeden önce bağımsız uzmanlar tarafından güvenli kullanıma uygunluğu incelenip, onaylanır. Dolayısıyla, güvenle Orkid Günlük Ped kullanabilirsin 💙
Selam @Orkid! Tüm pedleriniz aslında oldukça rahat kullanılan, pamuklu ürünler. Pamuklu olması adet günlerimizde bizi mantardan ve enfeksiyondan koruyor. Ben adet günlerimde özellikle orkid tercih ediyorum. Ancak günlük pede karşı önyargım var, daha once ki deneyimlerimden ve okuduğum kaynaklardan dolayı. Ancak bu önyargımı kırmak için bugün bir kez daha alacağım:) Sevgiler.
Kullanıyorum ve kullanmanın sağlıksız olduğunu söyleyenler de bütün günü aynı pedle geçiriyor, sanırım. Günlük ped kullanıyorum ve günde 3-5 defa değiştiriyorum ki kirlenmeden değişmiş olsun. Sadece yatarken ped kullanmam ve ped kullansam da her gün iç çamaşırımı değiştiririm, tabii ki. *Gecen bol olsun.*
Gunluk ped yerine gunluk camasir değişirseler daha iyi olmaz mi.. bir de pamuklu olursa.. bir de nefes aliyorsa.. o pedler hava gecirmedigi icin.. mantar olusumuna sebebiyet veriyor.. ben gunluk ped yerine gunluk camasir degistirenlerdenim.. kirlendikce cikar yenisini giy.. camasirin kirlenmesinden mi korkuyorsunuz.. bence o habasiz ortamda bakteri uremesi mantar kapma riski daha kotu camasirin azcik lekelenmesindense... sozum sana degil 😅😂😂 bunu soyleyen o uzmanlaraaa...😅😂
Herkes mantar yapiyo demis ama 1 hafta once gunluk pedim bitti henuz alamadim ve gunluk camasir degistirmeme kuru tutmama ragmen mantar oldum Şu an kasinti ve yanmadan geberiyorum ben cidden ters bir insanim herhalde
aslında tam tersi, düzenli kullanılmamasını tavsiye eder uzmanlar. iç çamaşırını değiştirin ama günlük ped kullanmayın derler. tabi ki reglin son günleri kullanılabilir.
Regl döneminin sonlarında kullanılırım. Uzman eğer bir ped markasının uzmanı değilse iç çamaşırı değişiminin sağlıklı olduğunu söylerler. Pamuklu iç çamaşırı tabiki de.