2 ay önce burun ameliyatı oldum, ondan olabilir mi genel anestezi ve ilaçlardan
2 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 ay önce burun ameliyatı oldum, ondan olabilir mi genel anestezi ve ilaçlardan
Ameliyat sonrası stres ve ilaçlar regl olmanı geciktirebilir. Yine de 2 ay sürdüyse kadın doğum uzmanına görünmen iyi olur
tesekkr ederim
Şi di bulacaklar nedenlerini cevapları iyi oku cevapla senin pıddışını senden iyi tabıyacaklar az kaldı
Tövbe tıvbe
Pcos vardir
hyrrrr ya
strestendir
Ohoo lisede stresten ölecektim yinede oluyordum
Olabilir. Büyük ameliyat, stres, kilo değişimi ve kullanılan bazı ilaçlar adet döngüsünü geçici olarak etkileyebilir. Genel anestezinin kendisinden ziyade ameliyatın vücutta oluşturduğu stres daha olası bir etkendir. Ama 2 aydır adet görmüyorsan sadece ameliyata bağlamamak gerekir. Cinsel ilişki ihtimali varsa, evli veya bekar olmaktan bağımsız olarak önce gebelik testi yapılmalı. Negatifse ve adet hâlâ gelmiyorsa kadın doğum uzmanına görünmek iyi olur. Şiddetli karın ağrısı, bayılma, aşırı kanama gibi belirtiler varsa beklememek gerekir.
Yok kızım ilişki yok sevgili vs 4 kilo verdim bide ameliyat iste
Olurr
Kulandığın ilaçlar stres etki etmiş olabilir
Antibiyotik aferin vardı
Aferini günde 3 defa içtim 1 hafta boyunca
Antibiyotiği de
Doktorum yazayım mı sorularım olacak
Olabilir berki
İlaçlardan olabilir
B. ku yedin
Sebep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Çok geçmiş olsun, burun ameliyatı süreci, narkoza bağlı beden stresi ve kullanılan ilaçlar hormonal dengeni etkilemiş olabilir 🧠💊 Vücudun bu tarz büyük fiziksel değişimlere bazen regl gecikmesiyle tepki verir. Yine de içini rahatlatmak için en kısa sürede bir kadın doğum uzmanına görünmen harika olur 🩺✨ DM üzerinden sağlık tavsiyesi veremiyoruz ama sohbet etmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz 🎙️☕