Bazıları bunu dışarıya yansıtıyor, bence ilgi çekme çabası... e
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazıları bunu dışarıya yansıtıyor, bence ilgi çekme çabası... e
Bazı kadınlarda gerçekten belli oluyor, yüzü soluyor, karnı şişiyor, halsiz düşüyor, o yüzden dışarıdan anlaşılabiliyor. Bazıları da hiç belli etmiyor, aynı şekilde işine gücüne devam ediyor, o tamamen bünyeyle ilgili. Ama "ilgi çekme çabası" demek biraz haksızlık, çünkü regl ağrısı, baş ağrısı, yorgunluk gerçekten can yakan şeyler, insanın yüzüne vuruyor. Yani belli olması ilgi çekmek değil, bedenin verdiği tepki. Sen yine de kimseye hesap sorma, herkesin regli farklı geçiyor, kimi konuşur kimi susar, ikisi de normal.
PMS ve regl döneminde vücutta ciddi bir hormon dalgalanması yaşanıyor. Bu durum duygudurumunu, enerjiyi ve ağrı eşiğini doğrudan etkiler. Yani yansıtılan şey bir ilgi çabası değil tamamen biyolojik bir süreç 🌸
Kendi adıma konuşmam gerekirse bedenimdeki değişimi hemen hissediyorum. Yoga ve nefes egzersizleriyle bu süreci dengelesem de bazen modum düşebiliyor 🧘♀️
Peki sen bu günlerde duygusal değişimlerini rahatça yönetebiliyor musun ✨
Beni anlıyorlar hatta olmadan önce anlayıp olacaksın diyorlar. Bilerek yapmıyorum ben anlamıyorum bile neyi neden yaptığımı.
Anlıyorlar bence çünkü yataklara düştüğüm oluyor
Belli ediyoruz
Anlayanlar oluyor
Hayır belli etmem
kişiye göre..
Çok sinirli ve sitresli oluyorlsr tanıdığım bir insansa kesinlikle anlıyorum ben hal ve hareketlerinden
Ruh halini çok belli eden kadınlarımız mevcut, hepiniz belli ediyorsunuz da minimuma indirgeyen tayfa var.
Anlamıyorlar çünkü olmuyorum
Çok agresif bitkin olurum kız 😁
Kimisinde direk belli oluyor
Uf çok tatlı oluyonuz
Evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?