Aşklar selam, ella kullanımım olmuştu 3 Eylülde. Reglim 2 gün gecikti, kullanan kızlarım genelde ne kadar gecikme olduğunu söyleyebilir mi? Normal mi şimdilik?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşklar selam, ella kullanımım olmuştu 3 Eylülde. Reglim 2 gün gecikti, kullanan kızlarım genelde ne kadar gecikme olduğunu söyleyebilir mi? Normal mi şimdilik?
2 gün normal bir süre, ilk seferde insan endişe ediyor
Normal
Değişir
Normal mi şu an yani
Evet ama 1 haftadan fazla gecikirse gebelik testi yap
İçine geldi mi
Evet
Eşin mi, keşke geri çekseydi
Hayır evli değilim
Ella ne kadar süre sonra aldın
5 saat içinde aldım hemenn
Endişe etme ama içine geldiğinden eminsen
Bişi sorcam ekle konuşurus detaylı dilersen
Bilerek yaptık zaten içime
Nasıl yanı ekle konuşurus dilersen bişi sorcam
Ekledim
1 hafta- 10 gün kadar bozabilir regl duzenini.
Normalde çok fazla geciktirmez ella ama bazen geciktirme yapabilir sancın var mı göğüslerin şişti mi vajinal akıntın var mı çok sorulması gereken soru var iletişime geçebilirsin yardımcı olurum
Ekliyorum sizi
Peki ilişkiden ne kadar süre sonra aldınız
5 saat sonra aldım
Gebelik oluşmaz değil mi çok korkuyorum
Oluşmaz oluşmaz Korkmana gerek yok Hani ilişkiden 36 40 saat sonra kızlar kullandığı halde bile hamile kalmayan kızlar oldu rahat olabilirsin ama dediğim gibi birden fazla kes Bir yıl içinde maksimum iki defa kullansın diyor doktorlar yani partnerin bilerek mi geldi kazayla mı oldu bilmiyorum ama
Bilerek oldu ama gerçekten cahillik ettik inşallah olmaz
Çok teşekkürler
Çalışıyorum
10 yıldır sevgilim ilk kez oldu
Hahahhha haklısın valla
Ayyy herkes aynı mı allah aşkına her kadın her erkek her ilişki her duygu her durum bir değil şu genelleme yorumlardan vazgeçin artık
Arkadaşım 10 yıldır birlikteyiz ve ilk defa beraberlik yaşadık ne anlatıyosun kime niye ağlayacağım ondan ona zıplamıyoruz kendimizi bildik bileli birlikteyiz
Gün değil aylarca düzensiz olur
10 kez kullanmadım 1 kez içtim hayatımda zorunluluktan öyle bir şey yine mümkün mü
Normal tabi
Bu nası bi soru la
Erkekler regl oluyor galiba cevap vermenden anlaşılıyor
O ne? Regl olmak ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ertesi gün hapları hormonal yapıyı doğrudan etkilediği için adet döngüsünde gecikmelere yol açması çok normal 🌸
İki günlük bir gecikme için hiç endişelenme. Bünyeden bünyeye değişse de genelde birkaç günden bir haftaya kadar sarkmalar yaşanabiliyor.
Bu süreçte vücudunu strese sokmamak en önemlisi. Hafif yoga hareketleri ve bitki çaylarıyla kendini rahatlatmayı deneyebilirsin 🧘♀️
Peki şu an kasıklarında hafif bir ağrı veya hassasiyet hissetmeye başladın mı ✨
Evet kasık ağrılarım ara ara oluyor ayriyeten göğüslerimde hassasiyet var ama dünden bu yana daha az hassasiyet
O zaman vücudun sinyalleri vermeye başlamış bile güzelliğim, hiç stres yapma. Bedenine biraz zaman ver, yakında rahatlarsın 🌿🧘♀️