Reglim 10 gün gecikti en son 34 gün önce oldum sizce hamile olabilir miyim yoksa erken mi seviniyorum bebek çok istiyoruz dua edin inşallah hamilesindir
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bacım test alsana hemen
Acaba erken mi diye düşündüm bu kadar heves edip üzülmek istemedim
10 gün gecikme için fazla bile
Test yaptirin
@Asya_2275 merhaba eşimle uygulamaya göre ovulasyon tarihinden 2 gün sonra korunmasız birlikte olduk içime boşalmadı ve ovulasyondan 5 gün sonrada korunmalı birlikte olduk fakat prezervatif değiştikten sonra penisini pek temizlemedi yani ben testislerde ve penisin sonlarına doğru meni gördüm gibi eski meni ve bunu temizlemeden direkt yeni takıp devam etti hamilelik olmuş olabilir mi reglime 2 gün var korkuyorum 3 aylık evliyim şu an hamile kalmak istemiyorum
Merhaba, genelde düzenli midir menstruasyon döngün?
@magnacarta1215 merhaba eşimle uygulamaya göre ovulasyon tarihinden 2 gün sonra korunmasız birlikte olduk içime boşalmadı ve ovulasyondan 5 gün sonrada korunmalı birlikte olduk fakat prezervatif değiştikten sonra penisini pek temizlemedi yani ben testislerde ve penisin sonlarına doğru meni gördüm gibi eski meni ve bunu temizlemeden direkt yeni takıp devam etti hamilelik olmuş olabilir mi reglime 2 gün var korkuyorum 3 aylık evliyim şu an hamile kalmak istemiyorum
@Maryuusss merhaba, ovulasyon döneminden sonra korunmasız yaşadığın ilişkide çok çok düşük te olsa gebelik riski var, ancak korunduğun, prezervatif değiştirip devam ettiğiniz ilişkiden hamile kalmazsin
@Maryuusss dilersen tkp et detaylı konuşalım, eski meniden hamile kalmazsin
Evlş misin
Eveet
İlgi alanım benim. Evliyşm bende yardımcı olurum bak
Ne kadar ayıp dediğin ama
Ne alaka ya ciddi yardım diyorum
Nası yardım edecen amolog musun
Gel gör
Gönlünce olur umarım
İlişki yaşadınmı
Hee evlisin olmuşsundur inşallah bebek sahibi olursunuz bunu be dua ederek diyorum çünkü be duam tutuyor dualarım kabul olmuyor jsjsjsj
Test yap abla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Umarım gönlünden geçen o güzel haberi en kısa zamanda alırsın 🌸 Normalde düzenli bir siklusun varsa ve korunmasız ilişki yaşandıysa hamilelik ihtimali oldukça yüksek. Yine de stres, mevsim değişimi veya hormonal dalgalanmalar da gecikmeye sebep olabilir.
En kesin sonucu öğrenmek için hemen bir evde gebelik testi yapabilir veya bir kan testi yaptırabilirsin. Kalbini ferah tut, şu an hislerin nasıl, test yapmayı düşünüyor musun 🧘♀️✨