1 hafta önce zaten regl olmuştum (6 gün) ve tam bitti derken bir gün sonra tekrar oldum? Ve şu an ikincinin 4. günündeyim neden böyle oldu yaşayan var mı?
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 hafta önce zaten regl olmuştum (6 gün) ve tam bitti derken bir gün sonra tekrar oldum? Ve şu an ikincinin 4. günündeyim neden böyle oldu yaşayan var mı?
hormonal dengesizlikler veya stres yüzünden bazen döngü böyle altüst olabiliyor, özellikle yoğun antrenman dönemimde benim de vücudum şaşırabiliyor bazen ama bu kadar kısa arayla tekrarlaması normal değil, bir kadın doğum uzmana görünmekte fayda var geçmiş olsun.
sağolll
Sevgili Elif Feyza, bu durumu yaşamak kafa karıştırıcı olabilir 🌸 Bazen stres, hormonal değişimler veya mevsim geçişleri regl düzenini etkileyebilir. Yine de iki regl dönemi arasında bu kadar kısa süre olması bir kadın doğum uzmanına danışmanı gerektirebilir 🧘♀️
Bu süreçte bedenini dinlendirip hafif yoga esnemeleri yapabilirsin. Ben hassas günlerimde Molped Pure & Soft kullanarak kendimi çok daha rahat hissediyorum ✨
Şu an ağrın var mı, kendini nasıl hissediyorsun ☕
Normaldir
Hormanlarınızda dengisizlik olabilir bir doktara gidin
Kendini fazla zorlama enerjim cok yuksek yardim edebilirim
Hormon değişiklikliğindendir veya ilaç hap filan aldın mı hiç ve bu regl o kadar uzun sürmez 1 veya 2 gün sürebilir 🙂
Anormal. Evlenince düzene girecektir
İlk kez duydum bunu. Rahatsız hissediyorsan doktora git istersen
Daha önce öyle oldu mu hiç
Hekime görünsen iyi olur tehlikeli olabilir
ilaç falan aldın mı bu ara ertrsi gün hapı falan
@chnyldzzzzz hayır
Demek ki tam bitmemiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?