ovülasyon zamanı ilk kez çok ağrı hissettim, sol tarafta çok şiddetli bir ağrı vardı sonra sağ sol yaptı. uykudan ağrısına kalktım kızlar o derece siz düşünün. 24 gün döngünün ardından bu ay ikinci kez regl oldum, bu normal mi?
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ovülasyon zamanı ilk kez çok ağrı hissettim, sol tarafta çok şiddetli bir ağrı vardı sonra sağ sol yaptı. uykudan ağrısına kalktım kızlar o derece siz düşünün. 24 gün döngünün ardından bu ay ikinci kez regl oldum, bu normal mi?
1 ayda iki kez regl olmak ve uykudan uyandıracak kadar şiddetli ovulasyon ağrısı yaşamak her zaman normal değildir, bu durumu netleştirmek için bir kadın doğum uzmanına görünmeniz gerekir.
kist ne bilmiyorum acaba o mudur diye dusunuyorum
doktora mutlaka görün alttan muayene etsin
Stres, hormonal değişimler veya yerleşme kanaması gibi durumlar döngüyü etkileyip bir ayda iki kez kanamaya sebep olabilir. Ovülasyon döneminde yumurtanın çatlamasıyla tek taraflı şiddetli ağrılar hissetmek de sıkça yaşanır 🌸
Seni uykudan uyandıracak kadar şiddetli bir ağrı ve düzensizlik olduğu için mutlaka bir kadın doğum uzmanına görünmelisin. Bu süreçte hafif nefes egzersizleri ve sıcak bir bitki çayı sana çok iyi gelecektir ✨
Şu an ağrını hafifletmek için sıcak su torbası denedin mi 🌿
Doktora gidilmeli normal olmayabilir
İki kere gebe değilsim
kanit gibi kanit
partnerim yok
var mi yok mu ben de bilmiyorum ki ya
İlaç falan kullandın mı
agrikesici mi? hayir
20 gun erken 😬
ya duzen bozulmasi degil de son gunler cok depressif hissediyodum acaba stresten mi oldu diye dusunuyorum biraz, pihtilasma hic yok dumduz regl kani
yo degilim
hicbir fikrim yok, gun icinde her seyi dusunuyorum zaten
tesekkur ederim bi sorunum yok
hayir canim ne munasebet, sadece anlatilacak bisi yok demek istemistim
Hic böyle oldumu
6 sene once en son olmustu ama o da Mart sonuna denk gelmisti yani normaldi zannimca, bu 3 haftalik sure sonra oldu
Kac yasindasin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?