Kocam pis kokuyorsun dedi hijyen yok sende dedi evlilikte hijyen gerçekten çok mu önemli?

Karşıma geçti, reglken haddinden fazla, çok pis koktuğumu söyledi, yanıma yaklaşamıyormuş. Ben de çok kırıldım ona, elimde değil dedim. O da sürekli duş alabilirsin dedi. Ben de 10 dakikada bir duşa mı gireyim, kan sonuçta, normal misler gibi kokamam, ben de farkındayım dedim. O da her şeye bir hikayen var zaten dedi. Reglken bakıyorum, kafan yağlanmış, saçın da yağlanıyor mesela, yıkamıyorsun dedi. Regl bitiyor, günlerce duş almıyorsun, 2-3 gün o halde geziyorsun, biter bitmez girsene duşa, seninki üşengeçliğe de geçti, çok tiksindiriyorsun kendinden dedi. Çok kırıldım yani, çok üzüldüm. Reglken ben gerçekten çok ağrı çekiyorum, dışarı da çıkmıyorum, çıkacak dermanım bile olmuyor, evde takılıyorum, evde de rahat takılmak istiyorum napayım yani. Bilmiyorum, kocam gitti annesine, 2 gündür orada kalıyor. Baya ağır konuştu. Geri dönüşü var mı ki bu lafların.
Kocam pis kokuyorsun dedi hijyen yok sende dedi evlilikte hijyen gerçekten çok mu önemli?