Erkek arkadaşım sürekli yaklaşmaya çalışıyor ama regl döneminde ondan uzaklaşmak zorunda kalıyorum, söyleyemiyorum da benden soğur diye
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşım sürekli yaklaşmaya çalışıyor ama regl döneminde ondan uzaklaşmak zorunda kalıyorum, söyleyemiyorum da benden soğur diye
Hayatımıza aldığımız kadını iyisiyle kötüsüyle her haliyle kabulleniyoruz ve en güzel olanı da zaten bu doğal hallerin tümünü bir arada yaşamak. Boşuna ince hesapların endişesine kapılmaya gerek yok
Sevgilinden bunu saklamana hiç gerek yok inan bana. Erkekler dürüstçe paylaşılan şeyleri daha çok takdir ediyor. Bazen sadece sana iyi gelmek, destek olmak istiyorlar. Ona durumu tatlı bir dille anlatabilirsin. Benim erkek arkadaşım da ilk başlarda çok bilmiyordu ama zamanla öğrendi. Artık o dönemlerimde bana sıcak bitki çayı yapıp kucağıma kedimizi veriyor. Bence hislerini onunla açıkça konuşmalısın. Sen bu durumu ona hiç anlatmayı denedin mi? 🌸✨
Bilmem bu kadar çıkmadı mı Bir daha bir hareketle anketle erkek
Tiksineceklerini sanmam neden tiksinsinler ki
Ben kadınlara cinsellik gözüyle bakmayan kadınlara karşı itaatkar ve pasif finansal köleyim. Kölesi olduğum kadınlara bu dönemlerde ekstra maddi manevi hizmette bulundum
üstten takılırsın alttan takılmazsın bir şey olmaz.
Olur mu öyle şey söyle açık açık regl dönemimdeyim de hatta bu dönemde erkeklerin kadınlara karşı daha anlayışlı olması gerekir
fizyolojik bi süreç utanılacak bişey değil söyle gitsin
Her şey olabilir valla
Sanmam
Utaklasma ya ona saril öpüs
Yok ya normal bence
Neden Soğusun Doğanda Olan bir şey Bu
Yoo çok normal
darmi seninki 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?