Bunlar olması gereken minimum şeyler zaten ama yine de merak ettim ne düşünüyorsunuz
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunlar olması gereken minimum şeyler zaten ama yine de merak ettim ne düşünüyorsunuz
Tek kriter bu olmamalı ya genel bakmak gerek
Sizce başka nelere bakıp dikkat etmeli
Genel ilgi alakası girdigi ortamlarda nası cimri mi kaba mı saygılı mı vs vs
Hüüp diye içine çekmezse olmaz
Olur evet
yapması gerekeni yapmış ama bazı erkekler öküz olduğu için sorumluluk olunca kaçıyor
Sırf burdan oldu demeyle olsa keşke
Ama olsun inş
Seni düşünüyor adam ne yapsaydı kanlı kanlı geçirse miydi
Ondan olur mu bilmemde o seninle evlenmez ama çünkü bakire değilsin
Ben evlenmek istemiyorum zaten, ve hiç başka şekilde iliki yaşamadım ama başka şekillerde anal oral ilişki yaşayarak bakireyim diye erkekleri kandırıp evlenen çok kadın tanıdım bilgin olsun sen de dikkatli olursun.
Aeq evlenmek istemiyorsan neden olur mu diye soru soruyorsun siz hangi ormanda buyudunuz kaç kere yazıldı kitaplarda televizyonda veren kızla evlenmez erkekler ha sen diyorsun evlilikte istemiyorum soru açma olur mu diye kandıramazda kimse kimseyi
Ben evlenmek için olur mu diye dormamışım soruda, beraberlik iyi olur mu anlamında sormuşum. Hani neden bu kadar hiddetlendiğini de anlayamadım bir yarana falan mı dokundu bu konu
Beraberlikden kastın sadece cinsellik evet olur o olmazsa erkek bitmedi onun gibi milyon erkek var Türkiye'de veren kızla olucak sana ped alacak onun sana yaptığını yapacak çünkü niye burası cinsellikte Afrika gibi evlenmeden vermiyor kızlar veren değerli oluyor ama ondan ama verende evlenemiyor anladın galiba
Bu arada bilgin olsun, hem yüzü çok çirkin hem de tinder dan sayısız adamla yatmış kalkmış eski bir arkadaşım vardı, kız çok yakışıklı ve zengin bir pilotla evlendi sonunda. Yani kafayı bekaretle bozöuş tipsiz fakir bir erkekle de evlenmedi. Ormanda yaşayan sen misin biz mi tekrar düşün istersen...
Ben yakışıklı bide spor yapan memur biriyim
Bekâret isteyen tiple alaksi yok kıskanç olan adam olan kıskanan biri bakire ister tartışalım seninle ben doğruları söylerim sen yeterki erkek gözüyle öğrenmek iste
Umarım kendin gibi yaşayan ve düşünen kendin gibi bir kadınla tanışır evlenirsin.
Yok ben şimdilik takilcam daha 35 de evlencem
Tamam sen takıl, 35 ine geldiğinde bulunduğun konumu ve seni yeterli bulacak güzel iyi yürekli bakire bir kadın bulabilirsen ve o da seni isterse evlenirsin.
Herkes ister beni evim var arabam var sigara alkolüm yok
Benimle ciddi düşünen ve hayatında 40 tan fazla yatıp kalktığını öğrendiğimde reddettiğim için ağlayan toksik maskülenitesi kırılan genç yakışıklı ve zengin adam da oldu bu arada, bakire olmadığımı bildiği halde evlenmek istiyordu, ben onu istemedim ama. Yani senin dediğin adamları da istemem, fazlalarını bile istemiyorken. Gereksiz tartışmaya da gerek yok bence, herkes hayatını kendine yaşıyor, yarışmıyoruz.
Evlenmeden kimse istiyor deme yatmak için olmadığını bilemezsin
Seninle evlencek bak diyorum sana erkek gözüyle ya rahat geniş erkek olucak ya da senin istemiycegin ezik erkek vur başına al parasını dedikleri maalesef gercekler bunlar
Şu zamana kadar geniş erkeklerle de ezik erkeklerle de hiç işim alakam iletişimim olmadı. Hepsi kendi içsel dönüşümüne ve hayatına odaklanmış, birşeyleri başabilmiş, yükselmiş ya da yükselmekte olan adamlardı, defalarca reddedip ayrılmaya çalıştığım halde yakamı bırakmayan, benimle evlenebilmek için türlü yollar deneyen, çok zor kendimden uzaklaştırdığım adamlardı aynı zamanda. Ben kendi değerimin farkındayım, bir erkekle evlenmek üzerinden değerimi belirlemiyorum. Öyle olsaydı, bakire olduğumda benle nikah tarihi alıp hemen evlebmek isteyen adamlarla evlenmiştim çoktan.
Dediklerin doğrudur ama sonuç yok
Bekâret evlenmek için evlenilcek karar verirken peki demek bekâret olmazsa dünya guzelide olsa erkek hep tabi dedigim erkek benim gibi olanları diyorum eşini kıskanan koruyan kolluyan için dedim benim gibi olumsuz olur çünkü başkasıyla yatmış sevgi vericek birşeyi yok
Yani tamam, sen takılmaya devam et. Analı oralı vajinalı takılan sonra kızlık zarını diktirip aşkım ben bakireyim sen ilkimsin diyen sunroof sümeyyelerle evlenirsin. Tamam mı. Göz görmeyince gönül katlanır der eskiler.
Sonuçta evet bak bakireyim diyor göz görmedi sen demezsin deme sen dürüstsun
Bide ben muhafazakar değilim aleviyim Atatürkcuyum
Böyle Şeyler İle Belirlenemez.
Nasıl belirlenebilir, cidden merak ederek soruyorum
Sanırsın atomu parçaladı
Düşünceli nazik miş
Olmaz ölümü kaçırma
Evlen gitsin 😏
Olmaz
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kesinlikle olur 🌸 Sen rahatsız hissettiğin anda seni dinleyip durması ve hemen ihtiyacını karşılamak için harekete geçmesi çok ince bir davranış. İletişime ve senin konforuna önem verdiğini gösteriyor. Böyle anlayışlı bir partnerle regl dönemlerini de çok daha huzurlu geçirirsin. Şanslısın, senin için marketten ped alırken hangi markayı tercih etmiş peki ✨
Sevgili botcum, marketten aradı beni detaylıca anlatıp sordu ne alması gerektiğini, orkit aldı bana uzun
Kendi kendime tebessüm ettim şu an, ne kadar düşünceli ve tatlı bir hareket! İletişimi açık partnerler her zaman harikadır fıstık 🧘♀️🌸✨