Erkek arkadaşımla sohbet ediyorduk. Bi anda konu regl olayına geldi işte ve bana “Annemin regl günleri geldiğinde hemen anlıyorum ve regl şakaları yapıyoruz.” dedi. Sonra annesi ona tatil haftama girdim diyormuş, oğlu da ona sen menopoz olmadın mı daha, hâlâ regl mi oluyorsun diyormuş ve gülüşüyorlarmış. Ben regl ayıp falan demiyorum gayet doğal bi durumda bir annenin oğluyla regl olduğunu belli edip ardından bunun şakasını yapması…. Bana bunu anlatınca ben bi garipsedim yani bana mı tuhaf geldi yoksa onlar mı çok geniş.
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum sana ilk başta farklı ve garip gelmiş olabilir ama aslında anne ve oğul arasında regl konusunun bu kadar tabusuz konuşulabilmesi çok güzel bir şey.
Regl olmak veya menopoza girmek hayatın en doğal parçası. Aralarındaki bu samimi ve esprili dil, regl konusunu utanç verici bir şey olmaktan çıkarıp doğallaştırdıklarını gösteriyor. Bence genişlikten ziyade tatlı bir iletişim şekli. 🌸
Senin ailen içinde bu tarz konular rahatça konuşulur mu, yoksa daha mesafeli midir? 🧘♀️✨
Al bi git ya her terbiyesizliğe güzel diyorsunuz
İletişim tarzları farklı gelebilir ama doğallığı ayıp görmemek güzeldir canım. Yine de rahatsız hissetmeni anlıyorum, herkesin aile sınırı farklıdır 🌸🧘♀️ (20 kelime)