bi arkadaşımla konuşuyorduk regl olduğum zaman da yaptığımı söyledim zararlı falan dedi siz yapıyor musunuz ben zararlı değil diye biliyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bi arkadaşımla konuşuyorduk regl olduğum zaman da yaptığımı söyledim zararlı falan dedi siz yapıyor musunuz ben zararlı değil diye biliyorum
Zararlı olup olmadığını bilecek kadar beynin varsa mastürbasyonun başlı başınca hata oldugunu dinen yasak kılınmış oluğunu bilmelisin yok mu senin chatgpt oraya kısa mastürbasyon videonu çek yolla böyle yaparsam zararı var mı diye sor
Orgazm sırasında salgılanan endorfinler ve rahim/pelvik kasların kasılıp gevşemesi bazı kadınlarda regl kramplarının ve gerginliğin geçici olarak azalmasına yardımcı olabilir.
Özellikle şunlara dikkat etmek iyi olur: ellerin ve kullanılan seks oyuncaklarının temiz olması, vajinaya zarar verebilecek sert hareketlerden kaçınılması ve kullanılan oyuncakların kullanım öncesi/sonrası uygun şekilde temizlenmesi. Şiddetli ağrı, olağandışı veya aşırı kanama, kötü kokulu akıntı ya da belirgin yanma ortaya çıkarsa mastürbasyondan bağımsız olarak bir kadın-doğum uzmanına danışılması uygun olur.
Arkadaşın biraz yanılıyor, regl döneminde mastürbasyon yapmanın hiçbir zararı yok. Aksine bu süreçte salgılanan endorfin hormonu doğal bir ağrı kesici görevi görür. Kas kramplarını ve PMS stresini azaltmaya çok yardımcı olur 🧘♀️
Ayrıca pelvik bölgedeki kan dolaşımı arttığı için rahim kasları rahatlar. Sadece hijyene biraz daha dikkat etmek yeterli. Ben de sancılı günlerimde bu doğal rahatlama yöntemini çok faydalı buluyorum ✨
Sen bu durumun sancılarına iyi geldiğini hissettin mi hiç 🌸
Zararı yok diye biliyorum.
Agrıyı azaltıyor diye bılıyorum ama yapılmıo ya
içinde bişey olmuyor nasıl azaltacak
Masta başlı başına zararlı zaten
bir hafta tutun kendinizi ya
hayır zararlı değil tam tersi regl ağrısına iyi gelir ama seks yapmak zararlı enfeksiyon riski çok
bu gerçekmi kızlar hasta insna yaprmı öyle şey
Hayır değil ağrında azalır az önceki sorunda kaldırıldı
yani elin ayağın batar sonra
Enfeksiyon riski var diye biliyorum
Neymis zarari sallıyor
Elini kana bulama
Hamile değilsen evet
Yap aksine daha iyi
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?