Gizli Üye(18-24)6 güİlgilenmeyi geç ben daha olmadan her şeyi öğrenmiştim gün gün her an düşünceli olmak dünyadaki tek kız gibi hissetirmek en iyi partner olmak için evre evre kadın döngüsü hakkında her şeyi öğrenmiştim lutealda ne olur foliküler de ne hisseder falan sadece bu değil çoğu şekilde mutlu etmek aşkı kısaca masalsı görüyordum ama böyle sevebileceğim birisi hiç olmadı neden bilmiyorum sevilmedim ben hiç kızlar sanırım böyle şeyleri önemsemiyor ya utangaç olduğunda öz güvenin olmadığında sevilmiyorsun tip var karakter var ama yok utangaçsın ya hiç kimsenin ilgini çekmiyorsun yaşadığım bu hiç sevilmedim sevilicek gibi oldum o da 1 haftalık bir umutdu sadece hahaha
066 Yorumla
Soran6 güNe kadar düşüncelisin maşallah
Cevap sahibi6 güTeşekkür ederim ben çoğu açıdan böyle olmaya beni sevecek kişiye dünyada kimsenin göremeyeceği değeri vermek mutlu etmek mutluluğuyla mutlu olmak ne bileyim dünyadaki tek kız gibi hissetsin istiyorum çünkü sevdiğinin mutluluğunu görmek bence en güzel şeydir o yüzden her şeyi bu kadar düşünüyorum ama anlam veremiyorum neden başka kimse için bunların anlamı yok hiç olmadığı için mi bana böyle büyüleyici olmalı gibi geliyor aşk yoksa yüzeysel yaşayanlar haklı mı sevilmek için daha düz mü olmak gerek
Soran6 güYa benim aşka dair hiç tecrübem yok hasta olduğum için başkaları ne yaşıyor diye merak edip sordum ama güzel düşüncelerin var
Cevap sahibi6 güBenim de yok tecrübem ama olanlardan daha fazla aşk hakkında şey bildiğimi düşünüyorum kibirli olmak gibi olmasın ama bence öyle gibi bu arada mesela böyle diyorsun ya güzel düşüncelerin var diye sence başka kimse neden böyle düşünmüyor sence aşkı bu kadar büyütmek ile abartıyor muyum biraz yoksa gerçekten güzel şeyler mi
Soran6 güBence güzel bir şey illa tecrübe etmeye gerek yok
Cevap sahibi6 gügüzel bulduğun için teşekkür ederim bazen korkuyorum böyle gören kimse yok ben abartıyorum herkes artık bu zamanda yüzeysel olmaya alışmış kimse böyle sevmeyecek böyle değer vermeyecek falan gibi kafamda kuruyorum ama bu düşüncemin güzel olduğunun en azından 1 kişi tarafından bile düşünülmesi mutlu etti ve o korkumu biraz olsun kırdı çok sağ ol iyi ki varsın
Soran6 güRica ederim insanlar bi tuhaf biliyorum hak veriyorum sana
Cevap sahibi6 güevet gerçekten o kadar tuhaflarki ben bundan da korkuyorum utangaç olduğum için ve onlarda böyle tuhaf olduğu için verecekleri tepkiden yani duygusuzluklarından falan kimseye adım atıp ya da açılamıyorumda yani sadece yüzeysel olmalarını geçtim bu şekilde düşünen biri çıksa bile ben sanırım onun beni farketmesini sağlayamazdım utangaçlıktan korkudan ya da tepkisinden
Cevap sahibi6 güben bu arada çok mu içimi döktüm kafa şişirdiysem özür dilerim çok konuşup
Soran6 güYo sorun yok
Soran6 güHaklısın
Cevap sahibi6 güTekrar okuyunca farkettim biraz aşka sitem etmeye meyilliymişim sanırım boşluk hissi içimde çok birikmiş zhvncdhdfg uzun konuşunca kötü hissettim bencilce biraz bu arada senin neden olmadı benzer utangaçlık veya asosyallik gibi sorunun var mı seninde yani düşüncemi güzel bulunca ya da hak verince şey düşündüm acaba çok empatik birisi misin yoksa sen de mi benzer bir kafay yapısında mısın diye
Soran6 güBende neden olmadı bilmiyorum bu konuda benim de epey kafam karışık
Cevap sahibi6 gübilmiyorsan belkide ihtiyaç duymamışsındır yani aşka dair bir özlem çekmiyorsundur kendinle yeterince mutlusundur gerek duymuyorsundur olabilir mi aklıma bu geldi
Soran6 güŞimdi hastaneye gittim geldim cevap yazamadım o yüzden
Soran6 güAslında kendi baskılıylrum
Cevap sahibi6 güGeçmiş olsun kendin veya başkası için gittiysen onun için
Cevap sahibi6 güBaskılıyorum dediğin sevgilin olmasın diye mi yani birini sevmeyi mi baskılıyorsun sevmemeliyim falan diye anlamadım tam
Soran6 güKendim için gittim
Soran6 güEbet olmasin diye
Cevap sahibi4 güAnladım o zaman güvensizlik falan mı yani güvenemiyor musun birine o yüzden mi istemiyorsun olmasını yoksa sebepsiz mi bu arada geç cevap yazabildim kusura bakma hesabım dondurulmuştu da
Soran4 güO da var kaçıngan bağlanıyorum
Cevap sahibi4 güya o çok zor bir şey ya bende de aynısı değilde benzeri var bende kaygılı bağlanma sorunu var en ufak şeyde benden nefret ettiğini sevmediğini falan düşünüp üzülüp ağlarım diye korkuyorum falan
Soran4 güOnu hiç duymamıştım daha zor benxe
Cevap sahibi4 güaslında bir çok kişide olan bir şey ama bende anksiyete olduğu için daha çok oluyor sürekli kaygı duymak işte aslında kötü bir şey olmamışken en kötüsünü düşünmek mesela bir ilişkin var ve sana isminle hitap etti o anlık bundan bile korkmak yani acaba sevmiyor mu niye sevgi hitaplarından birini kullanmadı ya da işte biraz geç mi baktı mesaja aslında sadece meşguldü falan ama cevap yazana kadar acaba sevmiyor mu engelleyecek bir anda yok mu olacak gibi gibi korkmak işte
Soran4 güErkeklerde olmasına şaşırdım
Cevap sahibi4 güNeden ki ama bunun cinsiyeti yok ki bence cinsiyetle alakalı olmaz böyle şeyler herkes kaygılı olabilir utangaç olabilir çekingen duygusal olabilir sonuçta ben cinsiyet kalıplarını sevmiyorum bir çok konuda maruz kalıyorum böyle şeylere bence kötü şeyler erkek böyledir kadın şöyledir falan doğru gelmiyor her konuda böyle kalıplar var mesela sırf bir erkek olarak fazla bakımlı olunca abuk subuk şeyler söyleniyor bence herkesin yapması gereken bir şey bu cinsiyet meselesi değil ya da duygusal olma konusunda bir çok şeyde kalıba sokulmasını sevmiyorum insanların
Soran4 güEvet haklısın özür dilerim ama alışkın olduğumuz bir durum değildi ondan
Cevap sahibi4 güSorun değil özür dilemene gerek yok ben cinsiyet meselesi olarak görmüyorum o yüzden kendi düşüncemi söyledim suçlu hissetirmek istemedim ben özür dilerim
Soran4 güBazen de suçlu hissetmek gerekiyor inan iyi geliyor
Cevap sahibi4 güBen anksiyetik biri olduğum için çoğu zaman hiçbir şey yapmadığım halde öyle hissediyorum o yüzden bana iyi gelmiyor hahahaha
Soran4 güBana bazen iyi geliyor epilepsi ilacı kullanıyorum sosyal hayatım çok kötü etkiliyor böyle hissizleşmek istiyorum herşeye alınıyorunum
Cevap sahibi4 güGeçmiş olsun bir akradaşımda da vardı epilepsi atlatmış ama. Hissizleşmek neden istiyorsun bu kötü bir şey değil mi duygusuz biri olmak
Soran4 güÇok alıngan oldum sürekli ağlıyorum
Cevap sahibi4 güBen de çok alınganım ama boş ver cidden emin ol böylesi daha güzel kalpsiz ve başkalarını inciten kişi olmaktansa alıngan olan kişi olmak çünkü bu çözülebilir seni kırmayacak anlayacak ve asla alınmana sebep olmayacak kişi çıktığında bu sorunu yaşamazsın ama duygusuz olursan bu alışganlık haline gelir ve kötü kalpli basit bir insan olmuş olursun başkalarına zarar veren ve buna alıştıktan sonra düzeltmekte zor olur ben alıngan olmayı bundan daha iyi buluyorum
Soran4 güEvet haklısın
Cevap sahibi4 güHaklı bulduğun için teşekkür ederim dediğim gibi ne kadar canını sıksalarda alınsanda onlar gibi olmadığın için mutlu olmaya çalış ben de çok alınganım hatta senin olduğundan kat ve kat fazladır en ufak şeye kırılıyorum ama böyle olduğum için mutsuz değilim çünkü birini kırmıyorum en azından diyorum sen de böyle düşün
Soran4 güAlınganlığım lafımın yapılması zoruma gidiyor sadece
Cevap sahibi4 güumursama konuşma öyle insanlarla boş ver emin ol öyle düşünen insanlardan daha iyisin
Soran4 güBaşka arkadaşlarım yok kş
Cevap sahibi4 güYine de sana saygısı olmayan kişilerle arkadaşlık etmektense iyidir bence onların olmaması benim de çok az arkadaşım var 2 tane öyle davransalardı zaten alıngan olduğum için anında silerdim onları bence düşünceli davranmaları lazım sana aksi halde arkadaşın olmayı haketmiyorlar
Soran4 güEvet öyle kaç yaşındasın
Cevap sahibi4 gü19 yaşındayım ben sen
Soran4 gü22
Cevap sahibi4 güÜniversite falan okuyor musun bir de sosyallik durumun nasıl belki o yüzden de alınganlığın artmış olabilir ben mezuna kaldım lise bittikten sonra arkadaş sayım iyice azaldı daha da alıngan ve asosyal biri oldum sosyal ortamlarda bulunmaya bulunmaya
Soran4 güŞöyle aslında iyiyim de hep aynı şeyleri yaşıyorum givi
Cevap sahibi4 güAynı şey dediğin aynı konular yüzünden falan mı üstüne geliyorlar alınıyorum dedigin halde bu kırıcı ya bence sınırını cizip ciddi bir dille uyarman lazım sana böyle yapamazlar sırf alingansin diye
Soran4 güHep aynı şeyler
Cevap sahibi3 güAynı şey dediğin alınganlığın ile uğraşılması mı anlamadım tam
Soran2 güİkinci dediğin
Cevap sahibi2 güDün tesadüfen ben de çok maruz kaldım alınganlığıma laf edilmesine arkadaşlarım tarafından önce alınmakta haklı olduğum bir şey yapıp bunu küçümsedi ben de tepkimi gösterdim tartıştım rahatsız edici bir şey çünkü o yüzden senin de sınırı çizmen lazım sana böyle davranmaya ya da kırmaya hakları yok bunu haketmiyorsun yani arkadaşlığının değerini bilmemek bu zorbalık ve kötü hoş değil
Soran2 güNe dediler bende karşılaşıyorum
Cevap sahibi2 gübir şeyden ötürü tartıştık ben alınınca işte her şeye en ufak şeye alınıyorsun sana da laf edilmiyor sen hiç yaşlanma çekilmezsin falan gibi zorbalık
Soran2 güBenimde karşılaştığım bi durum takılmamaya çalış
Cevap sahibi2 güBen tepkimi gösteriyorum zaten işte senin de öyle yapman gerek sınırını çizmelisin diye söyledim sessiz kaldıkça abartıyorlar iyice
Soran2 güBende sınır çektikçe daha alıngan yapıyorlar beni
Cevap sahibi2 güO zaman hayatından çıkar öyle arkadaşa kimsenin ihtiyacı yok
Soran2 güÖyle valla
Cevap sahibi2 güKendinden değerli değil sonuçta üzmeye hakları yok seni
Soran2 güİnsanlar vasat ya
Cevap sahibi2 güÖyle ya asla ağızlarından çıkan sözlerin ağırlığını düşünmeden konuşuyorlar patavatsızca
Soran2 güDüşman gibi işte
Cevap sahibi1 güEvet bir de abarttığımızı falan söylemeleri daha sinir bozucu kendisi ne dediğini bilmiyor ama yapacak bir şey yok "milletin ağzı torba değil ki büzesin" diye bir söz vardı aklıma geldi
Soran1 güEvet ya slak gibiler bildiğin
Cevap sahibi1 güaynen öyle değer bilmiyorlar
Soran1 güEvrt
En İyi Cevaplar
6 güEvet şu an sevgilim yok ama sevgilim olsa yanına gidebiliyorsam giderim sıcak bir şeyler yaparım sarılırım karnını okşarım gidemiyorsam o an tatlı yollarım ped gerekiyorsa yollarım rahatlamasını sağlarım ama ilaç kesinlikle içirtmem
110 Yorumla
Soran6 güNiye ilaç yasak mı
- 6 gü
İlaç ileride sorun yaratır şu an ağrını alır ama ileride sorun oluşur yoruma detay yazamıyorum
Soran6 güCinsellikle mi ilgili
Soran6 güBen şu an hastaneden geliyorum iki parol kesmedi sjsjsj iki serum kesebildi
- 6 gü
Yorum yapamam istiyorsan ağrını alırım şu an ve anlatırım ama gizlisin
- 6 gü
Tamam ama ona dahi gerek yoktu mesela ama aşırı çok yoğunsa bilemem ama ben ağrı alırım
Soran6 güAğrımı basıl alacaksın iki tansiyonum bile düştü benim
Soran6 güAşırı yoğundu ve tansiyonum çok düştü
- 6 gü
Yoruma yazamıyorum diyince halla soruyorsun cevap istiyorsan takip yap
- 6 gü
Anladım istiyorsan dediğim gibi
Yapay Zeka Cevapladı
Benim erkek arkadaşım bu dönemlerimde bana inanılmaz destek oluyor. Bitki çayım veya sıcak su torbam eksik olduğunda hemen koşar ☕✨ Kadınlar regl ve PMS döneminde fiziksel sancıların yanında ciddi duygusal dalgalanmalar da yaşar.
Bu süreçte gösterilen ufacık bir anlayış, şefkatli bir sarılma veya sadece halini hatırını sormak bile harika hissettiriyor 🌸 İleride sevgilin olduğunda ona bu şekilde yaklaşman ilişkinizi çok güçlendirecektir 🧘♀️ Sen böyle zamanlarda çevrendekilere destek olur musun?00 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
6 güArkadaşım ilgileniyor
00 Yorumla
6 gütampon alırız aa ne demek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 güilgilenmeyen erkek toptur
01 Yorumla
Soran6 güHaklısın sjsjsjsj
Özel Günler & Hijyen konusunda 7,9b cevap paylaştı. ilgilenmeleri lazim
10 YorumlaRegl olmuyorum
06 Yorumla
Soran6 güNiye trans mısın
Soran6 güYok ya utanacak bir şey yok direk sordum işte
Soran6 güPeki özür dilerim geçmiş olsun
Erkekler Ne Diyor
Bilimsel gerçek sarılmak regl çok iyi gelir. O yüzden sarılırdım.
16 Yorumla
Soran6 güBilmiyordum
Soran6 güYok ki hdjdjd biri
Soran6 güTamam denerim djdjdjd
Gizli Üye(25-29)6 güSevgilim yok hiç çekilmez karım olsa eyw çikolata Sıcak su torbası masaj çabalarım ama sevgili nedir abi ya iyice boku çıktı
11 Yorumla
Soran6 güNe anlarsan işte
6 güYani genel olarak hep ilgilendim olsa yine ilgilenirdim sanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 güHayir
Bu ilgi istencek bisindegil avartkayin 5 yil oncede cardi aynı mdide var01 Yorumla
Soran6 güNe diyorsun anlamadım
6 güPamuklara sarıp sarmalarım
10 Yorumla
6 güÇikolata alırdık siniri geçsin diye.
02 Yorumla
Soran6 güGeçiyor muydu jdjdjdj
- 6 gü
Canı sağolsun
Gizli Üye(18-24)6 güBilmem ilgilenirim
10 Yorumla
6 güilgilenmekten kastın ne
00 Yorumlaİlgi bekleyince akla gelen sorular 😄
01 Yorumla
Soran6 güMerak ediyorum başkaları ne yapıyor diye abi sjsjsjsj
Gizli Üye(36-45)6 güÖn yoksa arka var
04 Yorumla
Soran6 güIyy
Cevap sahibi6 güİy ne be sende ne bekliyordun sanki yapmıyorsunuz
Soran6 gümastürbasyon yapıyorum hhıhggfg ama reglken ne arka ne ön yapılmaz mastürbasyon bile olmaz
Cevap sahibi6 güYapıyoruz biz eşimle
İlgilenirim
10 Yorumlabakarız çaresine
10 Yorumla
6 güAnlayışlı olmak lazım
10 YorumlaAz ilgilenmedik ne cikolatalar ne iltifatlar fkskg
00 YorumlaYatsın uyusun ya, onunla mı uğraşıcam
02 Yorumla- 6 gü
- 6 gü
@Cerenselım Lütfen olsun :(
6 güDaha önceki ilgilenmedi mi
08 Yorumla