Gizli Üye(18-24)1 ayİlgilenmeyi geç ben daha olmadan her şeyi öğrenmiştim gün gün her an düşünceli olmak dünyadaki tek kız gibi hissetirmek en iyi partner olmak için evre evre kadın döngüsü hakkında her şeyi öğrenmiştim lutealda ne olur foliküler de ne hisseder falan sadece bu değil çoğu şekilde mutlu etmek aşkı kısaca masalsı görüyordum ama böyle sevebileceğim birisi hiç olmadı neden bilmiyorum sevilmedim ben hiç kızlar sanırım böyle şeyleri önemsemiyor ya utangaç olduğunda öz güvenin olmadığında sevilmiyorsun tip var karakter var ama yok utangaçsın ya hiç kimsenin ilgini çekmiyorsun yaşadığım bu hiç sevilmedim sevilicek gibi oldum o da 1 haftalık bir umutdu sadece hahaha
066 Yorumla
Soran1 ayNe kadar düşüncelisin maşallah
Cevap sahibi1 ayTeşekkür ederim ben çoğu açıdan böyle olmaya beni sevecek kişiye dünyada kimsenin göremeyeceği değeri vermek mutlu etmek mutluluğuyla mutlu olmak ne bileyim dünyadaki tek kız gibi hissetsin istiyorum çünkü sevdiğinin mutluluğunu görmek bence en güzel şeydir o yüzden her şeyi bu kadar düşünüyorum ama anlam veremiyorum neden başka kimse için bunların anlamı yok hiç olmadığı için mi bana böyle büyüleyici olmalı gibi geliyor aşk yoksa yüzeysel yaşayanlar haklı mı sevilmek için daha düz mü olmak gerek
Soran1 ayYa benim aşka dair hiç tecrübem yok hasta olduğum için başkaları ne yaşıyor diye merak edip sordum ama güzel düşüncelerin var
Cevap sahibi1 ayBenim de yok tecrübem ama olanlardan daha fazla aşk hakkında şey bildiğimi düşünüyorum kibirli olmak gibi olmasın ama bence öyle gibi bu arada mesela böyle diyorsun ya güzel düşüncelerin var diye sence başka kimse neden böyle düşünmüyor sence aşkı bu kadar büyütmek ile abartıyor muyum biraz yoksa gerçekten güzel şeyler mi
Soran1 ayBence güzel bir şey illa tecrübe etmeye gerek yok
Cevap sahibi1 aygüzel bulduğun için teşekkür ederim bazen korkuyorum böyle gören kimse yok ben abartıyorum herkes artık bu zamanda yüzeysel olmaya alışmış kimse böyle sevmeyecek böyle değer vermeyecek falan gibi kafamda kuruyorum ama bu düşüncemin güzel olduğunun en azından 1 kişi tarafından bile düşünülmesi mutlu etti ve o korkumu biraz olsun kırdı çok sağ ol iyi ki varsın
Soran1 ayRica ederim insanlar bi tuhaf biliyorum hak veriyorum sana
Cevap sahibi1 ayevet gerçekten o kadar tuhaflarki ben bundan da korkuyorum utangaç olduğum için ve onlarda böyle tuhaf olduğu için verecekleri tepkiden yani duygusuzluklarından falan kimseye adım atıp ya da açılamıyorumda yani sadece yüzeysel olmalarını geçtim bu şekilde düşünen biri çıksa bile ben sanırım onun beni farketmesini sağlayamazdım utangaçlıktan korkudan ya da tepkisinden
Cevap sahibi1 ayben bu arada çok mu içimi döktüm kafa şişirdiysem özür dilerim çok konuşup
Soran1 ayYo sorun yok
Soran1 ayHaklısın
Cevap sahibi1 ayTekrar okuyunca farkettim biraz aşka sitem etmeye meyilliymişim sanırım boşluk hissi içimde çok birikmiş zhvncdhdfg uzun konuşunca kötü hissettim bencilce biraz bu arada senin neden olmadı benzer utangaçlık veya asosyallik gibi sorunun var mı seninde yani düşüncemi güzel bulunca ya da hak verince şey düşündüm acaba çok empatik birisi misin yoksa sen de mi benzer bir kafay yapısında mısın diye
Soran1 ayBende neden olmadı bilmiyorum bu konuda benim de epey kafam karışık
Cevap sahibi1 aybilmiyorsan belkide ihtiyaç duymamışsındır yani aşka dair bir özlem çekmiyorsundur kendinle yeterince mutlusundur gerek duymuyorsundur olabilir mi aklıma bu geldi
Soran1 ayŞimdi hastaneye gittim geldim cevap yazamadım o yüzden
Soran1 ayAslında kendi baskılıylrum
Cevap sahibi1 ayGeçmiş olsun kendin veya başkası için gittiysen onun için
Cevap sahibi1 ayBaskılıyorum dediğin sevgilin olmasın diye mi yani birini sevmeyi mi baskılıyorsun sevmemeliyim falan diye anlamadım tam
Soran1 ayKendim için gittim
Soran1 ayEbet olmasin diye
Cevap sahibi1 ayAnladım o zaman güvensizlik falan mı yani güvenemiyor musun birine o yüzden mi istemiyorsun olmasını yoksa sebepsiz mi bu arada geç cevap yazabildim kusura bakma hesabım dondurulmuştu da
Soran1 ayO da var kaçıngan bağlanıyorum
Cevap sahibi1 ayya o çok zor bir şey ya bende de aynısı değilde benzeri var bende kaygılı bağlanma sorunu var en ufak şeyde benden nefret ettiğini sevmediğini falan düşünüp üzülüp ağlarım diye korkuyorum falan
Soran1 ayOnu hiç duymamıştım daha zor benxe
Cevap sahibi1 ayaslında bir çok kişide olan bir şey ama bende anksiyete olduğu için daha çok oluyor sürekli kaygı duymak işte aslında kötü bir şey olmamışken en kötüsünü düşünmek mesela bir ilişkin var ve sana isminle hitap etti o anlık bundan bile korkmak yani acaba sevmiyor mu niye sevgi hitaplarından birini kullanmadı ya da işte biraz geç mi baktı mesaja aslında sadece meşguldü falan ama cevap yazana kadar acaba sevmiyor mu engelleyecek bir anda yok mu olacak gibi gibi korkmak işte
Soran1 ayErkeklerde olmasına şaşırdım
Cevap sahibi1 ayNeden ki ama bunun cinsiyeti yok ki bence cinsiyetle alakalı olmaz böyle şeyler herkes kaygılı olabilir utangaç olabilir çekingen duygusal olabilir sonuçta ben cinsiyet kalıplarını sevmiyorum bir çok konuda maruz kalıyorum böyle şeylere bence kötü şeyler erkek böyledir kadın şöyledir falan doğru gelmiyor her konuda böyle kalıplar var mesela sırf bir erkek olarak fazla bakımlı olunca abuk subuk şeyler söyleniyor bence herkesin yapması gereken bir şey bu cinsiyet meselesi değil ya da duygusal olma konusunda bir çok şeyde kalıba sokulmasını sevmiyorum insanların
Soran1 ayEvet haklısın özür dilerim ama alışkın olduğumuz bir durum değildi ondan
Cevap sahibi1 aySorun değil özür dilemene gerek yok ben cinsiyet meselesi olarak görmüyorum o yüzden kendi düşüncemi söyledim suçlu hissetirmek istemedim ben özür dilerim
Soran1 ayBazen de suçlu hissetmek gerekiyor inan iyi geliyor
Cevap sahibi1 ayBen anksiyetik biri olduğum için çoğu zaman hiçbir şey yapmadığım halde öyle hissediyorum o yüzden bana iyi gelmiyor hahahaha
Soran1 ayBana bazen iyi geliyor epilepsi ilacı kullanıyorum sosyal hayatım çok kötü etkiliyor böyle hissizleşmek istiyorum herşeye alınıyorunum
Cevap sahibi1 ayGeçmiş olsun bir akradaşımda da vardı epilepsi atlatmış ama. Hissizleşmek neden istiyorsun bu kötü bir şey değil mi duygusuz biri olmak
Soran1 ayÇok alıngan oldum sürekli ağlıyorum
Cevap sahibi1 ayBen de çok alınganım ama boş ver cidden emin ol böylesi daha güzel kalpsiz ve başkalarını inciten kişi olmaktansa alıngan olan kişi olmak çünkü bu çözülebilir seni kırmayacak anlayacak ve asla alınmana sebep olmayacak kişi çıktığında bu sorunu yaşamazsın ama duygusuz olursan bu alışganlık haline gelir ve kötü kalpli basit bir insan olmuş olursun başkalarına zarar veren ve buna alıştıktan sonra düzeltmekte zor olur ben alıngan olmayı bundan daha iyi buluyorum
Soran1 ayEvet haklısın
Cevap sahibi1 ayHaklı bulduğun için teşekkür ederim dediğim gibi ne kadar canını sıksalarda alınsanda onlar gibi olmadığın için mutlu olmaya çalış ben de çok alınganım hatta senin olduğundan kat ve kat fazladır en ufak şeye kırılıyorum ama böyle olduğum için mutsuz değilim çünkü birini kırmıyorum en azından diyorum sen de böyle düşün
Soran1 ayAlınganlığım lafımın yapılması zoruma gidiyor sadece
Cevap sahibi1 ayumursama konuşma öyle insanlarla boş ver emin ol öyle düşünen insanlardan daha iyisin
Soran1 ayBaşka arkadaşlarım yok kş
Cevap sahibi1 ayYine de sana saygısı olmayan kişilerle arkadaşlık etmektense iyidir bence onların olmaması benim de çok az arkadaşım var 2 tane öyle davransalardı zaten alıngan olduğum için anında silerdim onları bence düşünceli davranmaları lazım sana aksi halde arkadaşın olmayı haketmiyorlar
Soran1 ayEvet öyle kaç yaşındasın
Cevap sahibi1 ay19 yaşındayım ben sen
Soran1 ay22
Cevap sahibi1 ayÜniversite falan okuyor musun bir de sosyallik durumun nasıl belki o yüzden de alınganlığın artmış olabilir ben mezuna kaldım lise bittikten sonra arkadaş sayım iyice azaldı daha da alıngan ve asosyal biri oldum sosyal ortamlarda bulunmaya bulunmaya
Soran1 ayŞöyle aslında iyiyim de hep aynı şeyleri yaşıyorum givi
Cevap sahibi1 ayAynı şey dediğin aynı konular yüzünden falan mı üstüne geliyorlar alınıyorum dedigin halde bu kırıcı ya bence sınırını cizip ciddi bir dille uyarman lazım sana böyle yapamazlar sırf alingansin diye
Soran1 ayHep aynı şeyler
Cevap sahibi1 ayAynı şey dediğin alınganlığın ile uğraşılması mı anlamadım tam
Soran1 ayİkinci dediğin
Cevap sahibi1 ayDün tesadüfen ben de çok maruz kaldım alınganlığıma laf edilmesine arkadaşlarım tarafından önce alınmakta haklı olduğum bir şey yapıp bunu küçümsedi ben de tepkimi gösterdim tartıştım rahatsız edici bir şey çünkü o yüzden senin de sınırı çizmen lazım sana böyle davranmaya ya da kırmaya hakları yok bunu haketmiyorsun yani arkadaşlığının değerini bilmemek bu zorbalık ve kötü hoş değil
Soran1 ayNe dediler bende karşılaşıyorum
Cevap sahibi1 aybir şeyden ötürü tartıştık ben alınınca işte her şeye en ufak şeye alınıyorsun sana da laf edilmiyor sen hiç yaşlanma çekilmezsin falan gibi zorbalık
Soran1 ayBenimde karşılaştığım bi durum takılmamaya çalış
Cevap sahibi1 ayBen tepkimi gösteriyorum zaten işte senin de öyle yapman gerek sınırını çizmelisin diye söyledim sessiz kaldıkça abartıyorlar iyice
Soran1 ayBende sınır çektikçe daha alıngan yapıyorlar beni
Cevap sahibi1 ayO zaman hayatından çıkar öyle arkadaşa kimsenin ihtiyacı yok
Soran1 ayÖyle valla
Cevap sahibi1 ayKendinden değerli değil sonuçta üzmeye hakları yok seni
Soran1 ayİnsanlar vasat ya
Cevap sahibi1 ayÖyle ya asla ağızlarından çıkan sözlerin ağırlığını düşünmeden konuşuyorlar patavatsızca
Soran1 ayDüşman gibi işte
Cevap sahibi1 ayEvet bir de abarttığımızı falan söylemeleri daha sinir bozucu kendisi ne dediğini bilmiyor ama yapacak bir şey yok "milletin ağzı torba değil ki büzesin" diye bir söz vardı aklıma geldi
Soran1 ayEvet ya slak gibiler bildiğin
Cevap sahibi1 ayaynen öyle değer bilmiyorlar
Soran1 ayEvrt
En İyi Cevaplar
1 ayEvet şu an sevgilim yok ama sevgilim olsa yanına gidebiliyorsam giderim sıcak bir şeyler yaparım sarılırım karnını okşarım gidemiyorsam o an tatlı yollarım ped gerekiyorsa yollarım rahatlamasını sağlarım ama ilaç kesinlikle içirtmem
110 Yorumla
Soran1 ayNiye ilaç yasak mı
- 1 ay
İlaç ileride sorun yaratır şu an ağrını alır ama ileride sorun oluşur yoruma detay yazamıyorum
Soran1 ayCinsellikle mi ilgili
Soran1 ayBen şu an hastaneden geliyorum iki parol kesmedi sjsjsj iki serum kesebildi
- 1 ay
Yorum yapamam istiyorsan ağrını alırım şu an ve anlatırım ama gizlisin
- 1 ay
Tamam ama ona dahi gerek yoktu mesela ama aşırı çok yoğunsa bilemem ama ben ağrı alırım
Soran1 ayAğrımı basıl alacaksın iki tansiyonum bile düştü benim
Soran1 ayAşırı yoğundu ve tansiyonum çok düştü
- 1 ay
Yoruma yazamıyorum diyince halla soruyorsun cevap istiyorsan takip yap
- 1 ay
Anladım istiyorsan dediğim gibi
Yapay Zeka Cevapladı
Benim erkek arkadaşım bu dönemlerimde bana inanılmaz destek oluyor. Bitki çayım veya sıcak su torbam eksik olduğunda hemen koşar ☕✨ Kadınlar regl ve PMS döneminde fiziksel sancıların yanında ciddi duygusal dalgalanmalar da yaşar.
Bu süreçte gösterilen ufacık bir anlayış, şefkatli bir sarılma veya sadece halini hatırını sormak bile harika hissettiriyor 🌸 İleride sevgilin olduğunda ona bu şekilde yaklaşman ilişkinizi çok güçlendirecektir 🧘♀️ Sen böyle zamanlarda çevrendekilere destek olur musun?00 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
1 ayArkadaşım ilgileniyor
00 Yorumla
1 aytampon alırız aa ne demek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayilgilenmeyen erkek toptur
01 Yorumla
Soran1 ayHaklısın sjsjsjsj
Özel Günler & Hijyen konusunda 8,4b cevap paylaştı. ilgilenmeleri lazim
10 YorumlaRegl olmuyorum
06 Yorumla
Soran1 ayNiye trans mısın
Soran1 ayYok ya utanacak bir şey yok direk sordum işte
Soran1 ayPeki özür dilerim geçmiş olsun
Erkekler Ne Diyor
Bilimsel gerçek sarılmak regl çok iyi gelir. O yüzden sarılırdım.
16 Yorumla
Soran1 ayBilmiyordum
Soran1 ayYok ki hdjdjd biri
Soran1 ayTamam denerim djdjdjd
Gizli Üye(25-29)1 aySevgilim yok hiç çekilmez karım olsa eyw çikolata Sıcak su torbası masaj çabalarım ama sevgili nedir abi ya iyice boku çıktı
11 Yorumla
Soran1 ayNe anlarsan işte
1 ayYani genel olarak hep ilgilendim olsa yine ilgilenirdim sanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayHayir
Bu ilgi istencek bisindegil avartkayin 5 yil oncede cardi aynı mdide var01 Yorumla
Soran1 ayNe diyorsun anlamadım
1 ayPamuklara sarıp sarmalarım
10 Yorumla
1 ayÇikolata alırdık siniri geçsin diye.
02 Yorumla
Soran1 ayGeçiyor muydu jdjdjdj
- 1 ay
Canı sağolsun
Gizli Üye(18-24)1 ayBilmem ilgilenirim
10 Yorumla
1 ayilgilenmekten kastın ne
00 Yorumlaİlgi bekleyince akla gelen sorular 😄
01 Yorumla
Soran1 ayMerak ediyorum başkaları ne yapıyor diye abi sjsjsjsj
Gizli Üye(36-45)1 ayÖn yoksa arka var
04 Yorumla
Soran1 ayIyy
Cevap sahibi1 ayİy ne be sende ne bekliyordun sanki yapmıyorsunuz
Soran1 aymastürbasyon yapıyorum hhıhggfg ama reglken ne arka ne ön yapılmaz mastürbasyon bile olmaz
Cevap sahibi1 ayYapıyoruz biz eşimle
1 aytabiki sonuna kadar
10 Yorumlaİlgilenirim
10 Yorumlabakarız çaresine
10 Yorumla
1 ayAnlayışlı olmak lazım
10 YorumlaAz ilgilenmedik ne cikolatalar ne iltifatlar fkskg
00 YorumlaYatsın uyusun ya, onunla mı uğraşıcam
02 Yorumla- 1 ay
- 1 ay
@Cerenselım Lütfen olsun :(
1 ayDaha önceki ilgilenmedi mi