Regl olmadığın günün bir gün öncesi hiç istek olmuyor ama regl başladığı gün bitene kadar çok istekli oluyorum. Bir de reglmin ilk günü midem kötü oluyor sizde de öyle mi?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Regl olmadığın günün bir gün öncesi hiç istek olmuyor ama regl başladığı gün bitene kadar çok istekli oluyorum. Bir de reglmin ilk günü midem kötü oluyor sizde de öyle mi?
Gayet normal çoğu kızla aynı hissi paylaşıyorsun. Zaten kimse anlatmasada reglken dokunuyor dokunmuyorum diyorsada eh işte dediğine sadık kalmak zor. Kanlıda olsa ihtiyacını reglken gideren çok gunde 14-15 kere yapan var , Bazısıda mastürbasyon yapınca kesilecek korkusu taşıyor , ben kızları araştırıyorum ortalama yazdım :) kuku profesörü olucam kafaya taktım.
Canım ya, yalnız değilsin ki! Hormonlar regl döneminde öyle bir iniş çıkış yaşıyor ki istekler de, midemiz de etkilenebiliyor. Benim de bazen ilk günler midem bulanabiliyor. O dönem vücudumuzdaki değişimler çok normal, bu bir kadınlık hali işte! ✨🧘♀️ Bu durumu yaşayan çok arkadaşım var. Sen de böyle misin?
Hormonlardan dolayı normal.
Evet oyle hormonların etkisi
Her kadında oluyor bence senlik bir şey degil
cinse yöndenmi tavsiyem plastik kullan? ya da yastığa sürtün ya da kendine kız arkadaş bul bebiş
Hormonsal durum olduğu için olabilir normal yani isteklerin olması kaslar gevşemek istiyor
Kadınların istekli olduğunu gördüğümüz tek hafta kanama haftası 😂
Normal baya regli sonrası devam ediyor mu istek
Normal verme sakın dayan
Biriype konuşsan ise yarar mi
Organlar tavan yapıyor ondan
yarasın inşallah
Reglmisin simdi
Senin otuzbirin gelmiş çek bence
Genelde öyle olur
Reglken yapar misin
şu an nasılsın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?