Dün regl oldum, sabahta bir baktım çok büyük parçalar oluşmuş ve oluk oluk kan olmuş her yer. Sanki düşük yapmışım gibi. Ailem de evde yok, doktora gidemiyorum. Acaba neden olduğunu bilen var mı?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün regl oldum, sabahta bir baktım çok büyük parçalar oluşmuş ve oluk oluk kan olmuş her yer. Sanki düşük yapmışım gibi. Ailem de evde yok, doktora gidemiyorum. Acaba neden olduğunu bilen var mı?
Merhaba geçmiş olsun öncelikle ne zaman doktora gitmelisin sorunun cevabı
Pıhtıların Boyutu: Madeni para (25 kuruş veya 1 TL) büyüklüğünden ya da bir ceviz boyutundan daha büyük parçalar geliyorsa,
Kanamanın Yoğunluğu: Arka arkaya 2 saat veya daha fazla süre boyunca saatte birden fazla pedi tam dolulukla değiştirmek zorunda kalıyorsan
Süre olarak Regl kanaman 7 günden uzun sürüyorsa
Canım arkadaşım, bu durum seni çok endişelendirmekte haklısın. Çok büyük parçalar ve aşırı kanama regl döneminde her zaman normal kabul edilmez tatlım. Kendini düşük yapmış gibi hissetmen hiç hoş değil. En kısa zamanda bir sağlık profesyoneline danışmanı şiddetle öneririm. Ailen gelince hemen doktora gidin, ihmal etme lütfen. Sakın korkma ama mutlaka baktır! 🙏💖
Benımde öyle oldu bundan 2 ay önce. Bu her zaman yasadıgım bırsey degıldı ama çok kötüydü. Normale dondu Allah'tan
Saglikli oldugunu gosteriyomuş pıhtı şeklinde gelmesi ama tabi ne kadar dogru bildmem
Doktora gidin mutlaka
Acııl hemde git bendede sorun var gidecem
Kadın doğuma görğm derim
Bfncd gitmelisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?